רחל נעלמה לי מי איבד?מי מצא? רחל שלנו היכן מסתתרת?..........
S smady a New member 8/12/06 #1 ../images/Emo124.gifרחל נעלמה לי מי איבד?מי מצא? רחל שלנו היכן מסתתרת?..........
ע ענ2ת New member 8/12/06 #3 רחליייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הלך לי הגרון....
רחליייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הלך לי הגרון....
R rachel1234 New member 9/12/06 #7 קוקו אהה..המחשב התקלקל בזכותייייייי תמיד הילדים מעמיסים ומקלקלים אותו סוף סוף אמא קלקלה את המחשב. הוא שמע את הרמקול שלכן עד פה והחלים ... כיף לחזור לפורום המקסים הזה.
קוקו אהה..המחשב התקלקל בזכותייייייי תמיד הילדים מעמיסים ומקלקלים אותו סוף סוף אמא קלקלה את המחשב. הוא שמע את הרמקול שלכן עד פה והחלים ... כיף לחזור לפורום המקסים הזה.
ע ענ2ת New member 9/12/06 #8 הוא בטח התקלקל כי לא נתת לו מספיק תצ'ומי ספרי לנו מה הספקת???? גלי לנו תראי לנו כמה ליבודים עשית??? האם ליבדת ? כמה פיות??? מה סרגת????? רמקול|העם מבקש שתשלימי לו את החומר שהפסיד
הוא בטח התקלקל כי לא נתת לו מספיק תצ'ומי ספרי לנו מה הספקת???? גלי לנו תראי לנו כמה ליבודים עשית??? האם ליבדת ? כמה פיות??? מה סרגת????? רמקול|העם מבקש שתשלימי לו את החומר שהפסיד
R rachel1234 New member 9/12/06 #10 ענתתתת..עוד בלרינות..גם מכשפות..קצת פרחים והרבה צעיפים...(איההההההההה..הידדד......... הכל בגלל שניסיתי להתקין לילדים (אלק) מצלמה חדשה.
ענתתתת..עוד בלרינות..גם מכשפות..קצת פרחים והרבה צעיפים...(איההההההההה..הידדד......... הכל בגלל שניסיתי להתקין לילדים (אלק) מצלמה חדשה.
R rachel1234 New member 10/12/06 #12 קשת..כן..אבל הטכנאי הטומטומון לא התקין אותה טוב . אוףףףףףףףףףףףףףף.
א אור224 New member 9/12/06 #9 איזה כיףףף שחזרת יפה יפה הצלחת לקלקל את המחשב טוף,גם זו אומנות חחחחחחחחחחחחחחחח קורה לכולנו ורק אז אנחנו רואים עד כמה אנו מכורים לקופסא הזאת.
איזה כיףףף שחזרת יפה יפה הצלחת לקלקל את המחשב טוף,גם זו אומנות חחחחחחחחחחחחחחחח קורה לכולנו ורק אז אנחנו רואים עד כמה אנו מכורים לקופסא הזאת.