רטשו אותי!

prezik

New member
../images/Emo124.gifרטשו אותי!../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif

אחת מצילומים של פעם

prezik

New member
../images/Emo124.gif

משהו חלומי כזה אולי? זה האסוציאציות שיש לי מהתמונה,חח

Cinderella14

New member
../images/Emo13.gif

זה מה שהצלחתי עם האיכות לא שמתי לב למה שכתבת עם החלומי כזה

kimi d

New member
אני אהבתי את מה שיצא לי.

ממש אהבתי, בהתחשב באיכות יאנה המהמממממת

prezik

New member
../images/Emo124.gif

תעשו משו יפה, כי בתניים היא נראת נרא, ונראה כי יכולה להיות יפה, זהו
תודה לכל המרטשים למינהם

ellyd

New member
אני לא רוצה להשימע כמו איזה דודה זקנה

אבל בת 16+ , לדעתי, לא אמורה להצטלם בפוזות כאלה, ואם כן אז לפחות לא להעלות אותם לאינטרנט.. לרגע הרגשתי כאילו אני באתר פורנו של teen. אני ממש לא מתכוונת לפגוע, וברור שכל אחד יעשה מה שהוא או היא רוצה אבל בכל זאת...

j u l i a 1 3

New member
מה הבעיה עם העובדה שהיא בת 16?

מה זאת אומרת לא "אמורה" להצטלם בפוזות כאלה? שתעשה מה שבא לה אני לא חושבת שזה עניינך באיזה פוזות היא מצטלמת ואיזה תמונות היא מעלה לאינטרנט... אולי חלומה הגדול הוא להיות כוכבת פורנו מה זה עניינך ואיך בדיוק זה מפריע לך? (לא שאני רומזת שזה המקרה חח אבל גם אם זה כן היה לא נראה לי שאת אמורה להגיב על זה... במיוחד שאת לא מכירה אותה ולא יכולה להשפוט אותה כבן אדם לפי תמונה אחת) ואם היא הייתה בת 18 או 19 אז זה היה בסדר? אז יש לי חדשות בשבילך, אני לא יודעת איפה את חיה אבל בימינו אין הבדל גדול בין בנות בגיל 16 לבנות בגיל 18...

j u l i a 1 3

New member
אה כן ואני יודעת שאני לא קשורה אבל התגובה שלך

עיצבנה אותי משום מה... לא משהו אישי XD

prezik

New member
חלום חיי להיות כוכבת פורנו...

חח נו באמת.. אני לבושה בתמונה כן? ואני מצטערת אם את חושבת שהתמונה פרובוקטיבית מידי, אבל בסוף ההחלטה שלי אם להעלות או לא:)

Nienna17

New member
יש לה כמה בעיות שרשור ../images/Emo3.gif

הן נמצאות בטיפול..
חחח...

ellyd

New member
אם אני אתחיל להסביר את עצמי

אני באמת אשמע כמו דודה בת אלף, לא שבינתיים הרושם שאני מותירה הוא מי יודע מה שונה.. אבל תגובונת קטנטונת שאני לא יכולה להאפק. קודם כל את מאד יפה, וברור שכיף להנציח את זה ותמיד כיף לשמוע תגובות של התלהבות מתמונות. אבל יש תמונות ויש תמונות ואת תמיד מעלה לפה המון והם מהממות, לטעמי (האישי והסולידי מעט) התמונה הספציפית הזאת הייתה אובר-פרובקטיבית.. ולא זה לא משנה א היא בת 16 או 22. ואם את לבושה זה לא בהכרח אומר שהפוזה לא מדברת בשם עצמה. וברור שכל איש באמונותו יחיה, אז אין כל כך מה לטחון פה גם לא בשביל זה הערתי. הכוונה שלי הייתה לציין שפשוט לא בכל מקום צריך "להרגיש בבית" יש הבדל בין להראות תמונות לחברות ומשפחה (למרות שספק שאבא היה רוצה את זה בעין יפה) לבין להעלות תמונות כאלה לאינטרנט שכולם יראו. לבחורה השניה שהגביה- ואני גם לא חושבת שיש צורך לקפוץ ולהגן עליה כי אף אחד לא תוקף אותה, וגם כי אני בטוחה שהיא יכולה להגיב בעצמה את מה שהיא חושבת, אחרי הכל זאת תמונה שלה ולא שלך.

prezik

New member
וול

דעתך, ואני מקבלת אותה.. להשוות את התמונה שלי לפורנו זה גם מוגזם, בכלמקרה, אני אקח את זה לתשומת ליבי, בכלאופן ההחחלטה שלי מה להעלות ומה לא יום מעולה. ותודה על המחמאות:)

Nienna17

New member
בכל זאת...

זאת לא הבחירה שלך. זכותך להגיד שזה לא לטעמך, אבל לא זכותך להגיד למישהי לא להעלות תמונות כאשר אין בהן שום תוכן (ישיר) פורנוגרפי כזה או אחר.

למעלה