רייקו

תמיררר

New member
../images/Emo124.gif רייקו

יש לך ד"ש מהפ"פ שלך לשעבר. נראה לי מאוהבת בך :) זרקתי לה שמות של איזה 200 חבר'ה שהיו איתך בפלוגה והיא לא התלהבה, עד שאמרתי תשם שלך ואז "אוווו איזה חמווווד!! מה איתווווו??" :) קיצור יש לך מעריצה...

Lady McBeth

New member
איך אפשר לא להתאהב בריקו?

הבחור הכי סימפטי שפגשתי מימיי. תמירררררר, מה שלום הפסיכו?

תמיררר

New member
לפני שעה חזרתי מהשיעור

שיעור שהתחיל ב5 בערב ונגמר משום מה ברבע לחצות. אבל תכלס? כבר עברתי את השלב של להתבאס ולקלל את המרכז הארצי לבחינות שהם עשו מבחן כזה לא הגיוני.עכשיו אני סתם ממורמר. אני נותן לך מה שתרצי אם המניאק שכותב את המבחן יוכל לענות על השאלת השלמת משפטים בעברית שאני יושב עליה עכשיו. היא כזאת מסובכת ובאה לך בהפוך על הפוך על הפוך עם מילים נורא קשות.. אי אפשר לפתור אותה בפחות מ4 דקות אפילו אם מתאמצים. אני חושב שאני פורש... מקסימום אני אלמד במכללת רמלה לוד.

Lady McBeth

New member
די די...

החלק של העברית בפסיכו (תסתכל על מבחנים אמיתיים) הוא לא כזה נוראי. בדר"כ בשיעורים/סימולציות נותנים שאלות הרבה יותר גרועות ממש שמופיע בבחינה בפועל. אגב, הייתי במרכז הארצי עצמו - אם אתה צריך עזרה בהכוונה, מציאת נקודות חשודות ולש"ב :) והנה,
עליי.

תמיררר

New member
יש שני מקומות שצריך לשרוף

המשרדים של תפוז, והמרכז הזה של הבחינות. אני כל כך רוצה שמתישהו יבטלו את החוק הזה שמחייב פסיכומטרי, ואז כל היואל גבע/לחמן/הייקיו וכל הגנבים האלה יפשטו רגל. חבר שלי לומד בקידום, והוא אמר לי שהיום באמצע השיעור שלו איזה אחד קם בעצבים ואמר שנמאס לו ושימותו כולם, ועזב עצבני באמצע השיעור :) קיצור יהיה בסדר.. תודה על הבירה :) אבל יש לי פה כמה BECKS של אבא שלי, אולי אני אשתה קצת ואלך לישון. לילה טוב.....

ReiKo

New member
נו ברור מה חשבת

תעשה אותו דבר לשמעון הרוש, יגיד לך "אווווווווו!!!!! זיינתי אותו בריתוק בגני טל!!!!" יימח שמו... בהצלחה בפסיכומטרי אני חודש הבא מתחיל מכינת השלמה מתמטיקה ופיזיקה, אני נראה לי אתאבד בדרך לימודים כל השבוע מ-9 עד 4 אחרי הצהריים השם יתברך ברחמיו יזכנו בישועה ונחמה...... אמן.

למעלה