רכזים - דיווח שבועי

../images/Emo124.gifרכזים - דיווח שבועי ../images/Emo92.gif

יקיריי דווחו כאן על השבוע שחלף בבקשה מכם וכן אני יודעת נאה דורש נאה מקיים אז: אצלי נוספו השבוע מספר משפחות בעקבות הכתבה בעתון
ימית מגילה - חברתי לשרה בנסיון להעלות קצת את המשפחה מעל המים המלאכה רבה אבל אני מקווה שאנחנו בדרך הנכונה קיבלה ביום שישי מזון טיולים ומטרנה בקניה שעשתה לה טלי ו
לטלי על ההתגייסות מעכשיו לעכשיו.
בבית שמש נוספו 2 משפחות לזו שכבר יש לי שם האחת המשפחה שראיתם בעתון, שוחחתי עם האיש ארוכות ביום שישי אני אנסה להגיע אליהם השבוע לבקור בית כעת דאגתי להם לאוכל לכל השבוע חלק מזון גולמי וחלק כבר מוכן ומבושל, גם לטיטולים ומטרנה, מכינה להם כעת בגדים לתינוק ולילדים האחרים יש במשפחה עוד 3 ילדים וחסר להם תנור חמום אבל יש כאן תרומה בירושלים אני רק צריכה להגיע לשם מקווה שהשבוע כבר אוכל לנהוג ולעשות את זה.
המשפחה הנוספת אם ו-3 ילדים שעובדת במקצוע העתיק בעולם להאכיל את ילדיה, ולשאלה שלי מה היא הכי צריכה דחוף אמרה: עבודה אני מנסה
המשפחה הנוספת בבית שמש שלחתי רק צרכי הגינה כל היתר מסודר משבוע שעבר יש את מה שאני רגילה ונוהגת לעשות עוד טרום ימי הפורום ולמטרה הזו משתמשת באנשים ומשפחה קרובה שמרכזים ועוזרים לי . שבוע טוב מחכה לדיווחים שלכם פנינה

wildcat6

New member
לא רכזית אבל

מדווחת על מעבר של עוד מדפים לרותם, המחסן נראה מצויין עד מדפים יעזרו באירגון המקום (בלי שקים על הריצפה). חבל שרק רותם לבד עם כל הדבר הזה, אם הייתי גרה שם הייתי עוזרת לה בטוח. המחסן מלא בכל טוב ולא מסוגל לקלוט יותר דברים פרט למשחקים או מוצרים לחורף כמו שמיכות ותנורים. תודה לרותם שהקדימה לחזור ושיחררה אותי מלהשאיר דברים אצל אבא שלי.

נירה63

New member
דיווח מחיפה והסביבה.../images/Emo24.gif

* משפחה בכרמיאל- הועברו מספר דברים הכוללים: בגדים לבני הבית, היום הועברו עוד כמה דברים והנה הגיעה אלי עוד חבילה שתצא לכרמיאל בהמלך השבוע הקרוב. בדואר נשלחו מחברות על ידי פריטי אל הילדה . * מזון מבושל הועבר על ידי ליאורה אל המשפחה בקריות- האישה עברה תאונת דרכים. כמו כן ליאורה קנתה טוסטר אובן למשפחה - תודה ענקית לך. * לאם חד הורית בחיפה נמסר שטיח, בגדים ומזון יבש שקניתי השבוע. * למשפחת עולים בחיפה נמסרו שקיות עם בגדי חורף לכל בני הבית , הם מסודרים מהבחינה הזו. * קריות- השבוע שוחחתי עם כל המשפחות בקריות. השבוע אגיע לשם עם דברים. * תפוזים הועברו בסוף השבוע לאם חד הורית, למשפחה נוספת, ומחר לעוד שתי משפחות בחיפה. * כלי כתיבה הועברו למשפחה בקרית חיים+לד בן 12 ** שאר הדברים שהגיעו אלי ממש אתמול והיום יועברו במהלך השבוע אל המשפחות בחיפה ועל כך יכתב במהלך השבוע.

רותם111

New member
רחובות

ממשיכים בעבודות במחסן והשבוע היו כבר המון חלוקות. הדברים זורמים ומתחילים להכנס לשיגרה מבורכת. אנחנו זקוקים למתנדבים נוספים מהאיזור שיוכלו להתנדב באופן קבוע יום בשבוע.

מתרגשת

New member
דיווח קצר שלי.

הועברו בגדים לאגם10 וגם נעליים. הועברו בגדים לתאומים בני 4+ (כל הזמן חשבתי ש-3+ ומסתבר שלא) וצריך עוד עבורם. האמא בינתיים מסתדרת עם השאר אבל קשה לה לקנות בגדי חורף ומשחקים עבורם. יש לי משפחה חדשה שצריכה המון המון דברים. לפני כמה דקות פתחתי הודעה עם כל הבקשות. אשמח לעזרה. פנינה: במספר הטלפון של המשפחה השניה שנתת לי אף אחד לא עונה וגם לא חוזרים להודעות שלי. הייתי אמורה לקפוץ בסופ"ש לטלטל ולמיכלית אבל לא הצלחתי. בעלי חולה והייתי עם הילדה שלי כל הסופ"ש לבד. מצטערת בכל מקרה. אשתדל בימים הקרובים להגיע אל שתיכן. רק שבעלי ירגיש יותר טוב ואוכל להתחיל להסתובב. אני אתקשר לשתיכן. תודה על ההבנה...

עדכונים על המשפחות:

עדכון למשך השבוע : קיבלנו השבוע תרומות מהאנשים הבאים: לבנדרית1 (הביאה בעצמה) JOLE ונירה63 (ע"י ליאורה ארנון) תמי123 (ע"י ניגונים) mykiki (הביאה בעצמה) עדכון ליום 2.1.05: tamidb היקרה היתה אצלי הבוקר במשך מספר שעות וסייעה לי במיון התרומות. היא לקחה גם 3 שקיות גדולות למשפחה מחולון הכוללת צעצועים נעליים ובגדי ילדים ומבוגרים. הכנו שקיות בגדים למשפחה בבית שמש, בנוסף למה שהכנתי במשך השבוע, כולל צעצועיים נעליים כובעים גרביים ועוד. הכנו שקית ל- RENE2 עבור המשפחה האתיופית עם בגדים וצעצועים. הכנו שק לכלביה, בנוסף לזה שממתין לשינוע עבור רותם. בית ונצואלה - הכנו 2 שקיות גדולות עם מגבות רחצה, לשחיה הטיפולית - והדברים נמסרו היום. 31.12.04 הועברו לבת-ים 4-5 שקיות בגדים - השינוע על ידי לבנדרית. הועברו כ- 6-7 שקיות בגדים ליפו - השינוע על ידי לבנדרית. נתקבלו על ידי לבנדרית ערימה גדולה של תרומות מהצפון, הכל מוין (2.1.05) היום בעזרתה האדיבה של תמי. הוכנו כ- 12-15 שקיות לבית שמש. הגיע תרומות לכלביה עבור רותם, ממתין אצלי לשינוע. הגיעה תרומה לקרינושונוש, ממתין לשינוע (קרין נא ליצור קשר) הגיעה תרומה למתרגשת, שתקח במשך השבוע. עדכון לתאריך 28.12.04: mykiki הביאה תרומה יפה וגדולה של נעליים ובגדים, הכל מגוהץ ומקופל, הרובה חולק למשפחות, יתר הדברים בשקיות ממתינות למשפחה מבית שמש. בגדים ורכבת (כ- 4 שקיות) הועברו לנירה63. עדכון לתאריך 27.12.04 : שקיות עברו לאלמנה מרמת גן על ידי ניגונים. יש עוד שקית עם גרביים עבורה שממתינה אצלי. הועברו 3 תיקי גן ומעיל ל- RENE על ידי ניגונים ומשם לטלטל4. הועברו בגדים שהיו במקור מיועדים לרותם אך בגלל שהם עמוסים ברחובות, טלטל 4 קיבלה ותעביר למי שצריך. הועברה שקית בגדים במידות גדולות ל- BERRY על ידי טלטל (ניגונים מוביל את השקית). בתאריך 27.12. קיבלתי 2 משפחות חדשות, אחת מיפו והשניה מדרום תל-אביב (הם מאותה משפחה). המשפחה מדרום תל-אביב, הכנתי להם בגדים שמתרגשת היתה אמורה לבוא לקחת עבורם אבל זה לא הסתדר בסוף, והיא תקח להם במשך השבוע. המשפחה החדשה מיפו זקוקה למכונת כביסה. שקית שהגיעה מלבנדרית עבור בת מזל הוחלט להעבירה לרחובות שם זקוקים לקלטות וידיאו ספרים וצעצועים (בשקית היו כ-3 קלטות וידיאו, ספר אחד, ומשחק קופסא).

ועוד עדכון חשוב מאוד:

לא קיבלתי את המדבקות שחיכיתי להן כל כך
זה היה כה נחוץ במיונים היום עם תמי, אודה על בירור לאן הלכו המדבקות או לשלוח לי בבקשה חבילה.

רותם111

New member
מיכלית, אם קרינושנוש מגיעה אליך

את יכולה לתת לה את התרומה לכלבייה גם היא אוספת עבור ההולכים על 4.

jole

New member
עידכון מזכרון והאזור

למי שזוכר את המשפחה מבנימינה, אני עדיין בקשר איתם, אין משהו דחוף כרגע בעיקר תמיכה, ועזרה- בנוגע לתינוקת- ייעוץ וכו'- איזה מזל שיודעת רוסית
לזקן תודות לנירה דאגנו לשמיכת פוך ומרחובות קיבלנו מכנסיים אחלה!!
אתמול הועברה טלויזיה ומערכת לפנימייה בבת גלים בחיפה
קצת משחקים ונעלי בית הועברו למועדונית של גלעד הרכז
סידרנו עוד קצת ת המחסן הצפוני ומשם הועברו דברים לכרמיאל, קרית שמונה, חיפה ומרכז דרך השינועים הרגילים.
שתי ספפות יועברו השבוע לחיפה- תודה לשכנים שלי
חיבור עם חברה שעושה סדנאות למנהלים ומקווה שאוכל לדווח בקרוב על שיתוף הפעולה- המטרה היא ביצוע הסדנא תוך עזרה לקהילה- כך שכולם מרוויחים. בנוסף- זו חברה שעשה אירועים אז הבטיחו לי שכשנשאר אוכל יבש וחטיפים מהאירועים הם יונחו בצד עבורנו. מקווה שנתיב זה ייתחיל לפעול בקרוב. זהו אני חושבת, ותודות לכל מי שעזר ותמך.

נירה63

New member
מי העביר ולאן את הטלויזיה?

האם מדובר בטלוןיזיה אלי jole???

jole

New member
הייתה אצלי יהודית שנשלחה ע"י רינת

והיא אמרה שהיא מעבירה את הטלויזיה לפנימיה בבת גלים. היא שכחה את השלט ואמרה שאני יכולה להעביר אותו דרכך אל רינת.

למעלה