פנינה המקורית
New member
../images/Emo124.gifרכזים - דיווח שבועי ../images/Emo92.gif
יקיריי דווחו כאן על השבוע שחלף בבקשה מכם וכן אני יודעת נאה דורש נאה מקיים אז: אצלי נוספו השבוע מספר משפחות בעקבות הכתבה בעתון
ימית מגילה - חברתי לשרה בנסיון להעלות קצת את המשפחה מעל המים המלאכה רבה אבל אני מקווה שאנחנו בדרך הנכונה קיבלה ביום שישי מזון טיולים ומטרנה בקניה שעשתה לה טלי ו
לטלי על ההתגייסות מעכשיו לעכשיו.
בבית שמש נוספו 2 משפחות לזו שכבר יש לי שם האחת המשפחה שראיתם בעתון, שוחחתי עם האיש ארוכות ביום שישי אני אנסה להגיע אליהם השבוע לבקור בית כעת דאגתי להם לאוכל לכל השבוע חלק מזון גולמי וחלק כבר מוכן ומבושל, גם לטיטולים ומטרנה, מכינה להם כעת בגדים לתינוק ולילדים האחרים יש במשפחה עוד 3 ילדים וחסר להם תנור חמום אבל יש כאן תרומה בירושלים אני רק צריכה להגיע לשם מקווה שהשבוע כבר אוכל לנהוג ולעשות את זה.
המשפחה הנוספת אם ו-3 ילדים שעובדת במקצוע העתיק בעולם להאכיל את ילדיה, ולשאלה שלי מה היא הכי צריכה דחוף אמרה: עבודה אני מנסה
המשפחה הנוספת בבית שמש שלחתי רק צרכי הגינה כל היתר מסודר משבוע שעבר יש את מה שאני רגילה ונוהגת לעשות עוד טרום ימי הפורום ולמטרה הזו משתמשת באנשים ומשפחה קרובה שמרכזים ועוזרים לי . שבוע טוב מחכה לדיווחים שלכם פנינה
יקיריי דווחו כאן על השבוע שחלף בבקשה מכם וכן אני יודעת נאה דורש נאה מקיים אז: אצלי נוספו השבוע מספר משפחות בעקבות הכתבה בעתון