../images/Emo124.gifרנה וכולם - דיווח קרואסונים
ראשון שלא צלח - וכמובן שלא בגלל המתכון. המתכון מדויק ב-100%, לראיה יש הצלחות של אחרים.
עשיתי שלוש טעויות קריטיות בהכנת המתכון: קודם כל, מדדתי את הרכיבים בגרמים בדיוק כמו במתכון (עד כאן הכל בסדר), ומכאן: 1. עשיתי הטעות הטפשית הראשונה - במתכון כתוב להמיס את השמרים בחלב החמים, ואני בהיסח הדעת הוספתי אותו לרכיבים היבשים. 2. כתוב לרדד את החמאה בין שני דפי אפיה - וזה בדיוק מה שעשיתי רידדתי אותו בעדינות בעדינות (בלי לנגוע בחמאה בדיוק כמו שכתוב במתכון), אבל במטבח שלי החמאה הפכה תוך שניות לרכה ונוזלית (לא הפעלתי את המזגן). למרות זאת העברתי את החמאה לבצק והמשכתי כרגיל, עשיתי את כל הקיפולים כמו שהיה כתוב שם - אבל זה כבר לא היה זה - ושלחתי את הבצק למנוחה במקרר כדי שאפשר יהיה לאכול את הקרואסונים עם הקפה של הבוקר. 3. הטעות הקריטית האחרונה - כשהגעתי לגלגול המשולשים, רק הצורה של אחד מהם מצאה חן בעיני אחרי הגלגול אז לקחת את כל הקרואסונים והפכתי אותם שוב לגוש בצק. מה להגיד לכם - המרקם שלו הפך לרך שמנוני ומתפרק לכל מיני חתיכות קטנות. טוב, אז אספתי את כל החתיכות ושלחתי אותן אחר כבוד לזבל. אבל מכיוון שאני לא מוותרת כל כך בקלות כמובן שאכין את הקרואסונים האלה שוב. הם נראים מצויין ושווים בהחלט ניסיון נוסף.
ראשון שלא צלח - וכמובן שלא בגלל המתכון. המתכון מדויק ב-100%, לראיה יש הצלחות של אחרים.