רנה וכולם - דיווח קרואסונים

נירהמ1

New member
../images/Emo124.gifרנה וכולם - דיווח קרואסונים

ראשון שלא צלח - וכמובן שלא בגלל המתכון. המתכון מדויק ב-100%, לראיה יש הצלחות של אחרים.
עשיתי שלוש טעויות קריטיות בהכנת המתכון: קודם כל, מדדתי את הרכיבים בגרמים בדיוק כמו במתכון (עד כאן הכל בסדר), ומכאן: 1. עשיתי הטעות הטפשית הראשונה - במתכון כתוב להמיס את השמרים בחלב החמים, ואני בהיסח הדעת הוספתי אותו לרכיבים היבשים. 2. כתוב לרדד את החמאה בין שני דפי אפיה - וזה בדיוק מה שעשיתי רידדתי אותו בעדינות בעדינות (בלי לנגוע בחמאה בדיוק כמו שכתוב במתכון), אבל במטבח שלי החמאה הפכה תוך שניות לרכה ונוזלית (לא הפעלתי את המזגן). למרות זאת העברתי את החמאה לבצק והמשכתי כרגיל, עשיתי את כל הקיפולים כמו שהיה כתוב שם - אבל זה כבר לא היה זה - ושלחתי את הבצק למנוחה במקרר כדי שאפשר יהיה לאכול את הקרואסונים עם הקפה של הבוקר. 3. הטעות הקריטית האחרונה - כשהגעתי לגלגול המשולשים, רק הצורה של אחד מהם מצאה חן בעיני אחרי הגלגול אז לקחת את כל הקרואסונים והפכתי אותם שוב לגוש בצק. מה להגיד לכם - המרקם שלו הפך לרך שמנוני ומתפרק לכל מיני חתיכות קטנות. טוב, אז אספתי את כל החתיכות ושלחתי אותן אחר כבוד לזבל. אבל מכיוון שאני לא מוותרת כל כך בקלות כמובן שאכין את הקרואסונים האלה שוב. הם נראים מצויין ושווים בהחלט ניסיון נוסף.

wan

New member
נירה לא נורא תמיד יש עוד פעם

אבל חבל שהזבלת. יכולת להכניס למקרר. למנוחה. ללוש ולהכין מזה רולדות.

נירהמ1

New member
וואן - תודה רבה על הטיפ - ייושם

בקרוב. קיבלתי עוד טיפ במסר שאפשר את החתיכות לשים אחת על השניה, לקרר ולאחר מכן לרדד שוב.

h a g a r a

New member
כל הכבוד נירה../images/Emo45.gif

שאת משתפת אותנו במחדלייך
ומונעת מאיתנו לעשות שגיאות. אני מתכוונת להכין אותם כי הם פשוט נראים לי יאמי יאמי. לא נכנסתי לכאן המון זמן ועל כן אלף סליחות. שאו ברכה והמשך יום נעים.

מאקי

New member
מה חיזוקים.. מתי שידור חדש??

זה כיף שאת משתפת.. אני זוכרת את הדונאטס של חנוכה.. שכל דקה הוצאתי הודעת הצילו......... חחחחחחחחח אבל תראי בזה משהו טוב.... חסכון קלורי... .. מחכה לדיווח הבא.. ממטבחה של נירה.

נירהמ1

New member
../images/Emo9.gifבטוח יהיה שידור חוזר פלוס../images/Emo39.gif

דיווח. הם נראים שווים בהחלט ניסיון נוסף.

r66

New member
לונורא נירהל'ה... בשביל זה יש

את הפעם השניה
בהצלחה

למעלה