../images/Emo124.gif סליחה. חייבה ל../images/Emo207.gif |אהההה|
זיינתי את הרסר! ואת כל עם ישראל! ואימרו אמן! ודחיתי את השמירות! והמפקדת שלי מלכה! והיא גם כוסית על מFTV P: והיא אוהבת אותי, והיא סדרה לי את החיים, כן כן, ילדים, כי
למי אין שמירות על השבת של טורי? למי למי? מי במרכז עד שבוע הבא? יותר משבוע שלם? במרכז? האאאאאאאאא? ומי יוצאת לאמאמא של המיוחדת של החיים? אבל בעיקר מי רואה את טורי? מנגנת? כמו בתכלבה? על הפסנתר המהמם שלה? עם שתי הידיים המהממות שלה? עם הקול ההורס שלה? את השירים החותכים שלה? מי הולכת לעמוד עם פרצוף מאובן ולהסתכל על טורי ולרצות לצרוח ולא להיות מסוגלת להוציא הגה? כשהיא כבר חשבה שלא תזכה לעולם? בשבת? הזאת? מימימימימי? אהאהאהאהאה? זיינתי את הרסר הזה האהאהא איך זיינתי לו את האמא
הוא ירד על 4. נשבעת. אחרי כל הלילות האלה שכבר כמעט לא ישנתי מרב שחשבתי שבזמן טורי אני אעמוד כמו פוסטמה בש"ג וכולכם תהנו ואני באמת אחתוך
וואו. הרמנו את כל העולם על הרגליים. המפקדת ה
שלי אוחאוחאוח אני אוהבת את העולם. טוב שלא קפצתי עליה כשהיא ניתקה את הטלפון וחייכה אליי. טוב שלא סידרו לי את החיים. טוב שאין מאושרת ממני באדם. [חרגול, טוב שלא התחרשת לגמרי אחרי הצרחות היום בטלפון.] טוב, סיימתי לצרוח, אבל אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםם אני כ"כ מאושרה. ויש אלוהים, נשבעת לכם. אני לא באמת אתפלל מעכשיו כל בוקר. אבל אני מבטיחה להטיל בכלבה הזו פחות ספק....