רעות!!!!!!!!!! תביאי לי מישהו לסרס.
ר רעוּת New member 24/1/09 #2 תסרסי את הכלב המופרע של חברה שלי ../images/Emo46.gif הוא נשך אותי פעמיים הוא פסיכוטי
ד דוVשה New member 24/1/09 #4 אם היא לא סרסה אותו עדייין אז חבל. באמת חבל. אבל למה להתעלל בחיות? Give me a person. יותר יצירתי. יותר טוב.
אם היא לא סרסה אותו עדייין אז חבל. באמת חבל. אבל למה להתעלל בחיות? Give me a person. יותר יצירתי. יותר טוב.
ר רעוּת New member 24/1/09 #5 אז תתעללי בחברה שהכלב שייך לה ../images/Emo46.gif אמרתי לה "זה או אני או הוא", והיא לקחה דקה לחשוב על זה, כמו שהיה באנטומיה של גריי עם ג'ורג' ומרדית'
אז תתעללי בחברה שהכלב שייך לה ../images/Emo46.gif אמרתי לה "זה או אני או הוא", והיא לקחה דקה לחשוב על זה, כמו שהיה באנטומיה של גריי עם ג'ורג' ומרדית'
ד דוVשה New member 24/1/09 #6 גברת, את האנטומיה לא ראיתי כבר שנים, אם כבר אז תשווי למשהו טוב כמו דספרט האוס וייפס או וידס או משהו בסגנון. המרדית' הזו מעצבנת אותי עם הס' ס' ס' בדיבור שלה. ואותה אני לא יכולה לסרס! אותה אני יכולה לעקר, וזה יותר מלכלך. לא רוצה להתלכלך!
גברת, את האנטומיה לא ראיתי כבר שנים, אם כבר אז תשווי למשהו טוב כמו דספרט האוס וייפס או וידס או משהו בסגנון. המרדית' הזו מעצבנת אותי עם הס' ס' ס' בדיבור שלה. ואותה אני לא יכולה לסרס! אותה אני יכולה לעקר, וזה יותר מלכלך. לא רוצה להתלכלך!
ר רעוּת New member 24/1/09 #7 מישהו באמת צריך לעקר אותה. או סתם להרוג את הדמות היללנית שלה. ובאמת יש דספרט האוס וייפס בראשון מתי אספיק לראות את כל הסדרות האלה וגם ללמוד למבחנים
מישהו באמת צריך לעקר אותה. או סתם להרוג את הדמות היללנית שלה. ובאמת יש דספרט האוס וייפס בראשון מתי אספיק לראות את כל הסדרות האלה וגם ללמוד למבחנים
ד דוVשה New member 24/1/09 #8 אני יכולה לעשות לך ספויילרים בכייף. רק תגידי. ובאותה נשימה תגידי לי גם איפה היא גרה, כמה היא שוקלת והאם היא צווחנית!
אני יכולה לעשות לך ספויילרים בכייף. רק תגידי. ובאותה נשימה תגידי לי גם איפה היא גרה, כמה היא שוקלת והאם היא צווחנית!
ד דוVשה New member 24/1/09 #12 מי שעוזב למוות הוא לא לבד! המשפט שלך קלוקל, הכוונה שלך לא מובנת, העברית שלך לא ברורה, בחירת המילים שלך לא מסתדרת! אבל למה ניתן לצפות, זה מה שעושים נ-ו-ט-ש-ים!
מי שעוזב למוות הוא לא לבד! המשפט שלך קלוקל, הכוונה שלך לא מובנת, העברית שלך לא ברורה, בחירת המילים שלך לא מסתדרת! אבל למה ניתן לצפות, זה מה שעושים נ-ו-ט-ש-ים!
S so are you to me New member 24/1/09 #15 חחח יו נראה לי שראיתי את זה! ואני בכלל לא כזאת ביג און גרייז אנטומי! טאחח.
S so are you to me New member 24/1/09 #17 חח לא, ראיתי את זה מזמן עם עידן וקרן זה לפחות מה שזכור לי אם כי עכשיו בארכיון אני מגלה שיש חלקים שלמים מחיי שהדחקתי לגמרי כמו זה שראיתי מינוריטי רפורט LOL או הודעות שלמות שאני לא זוכרת שכתבתי. אבל זו הדחקה חיובית
חח לא, ראיתי את זה מזמן עם עידן וקרן זה לפחות מה שזכור לי אם כי עכשיו בארכיון אני מגלה שיש חלקים שלמים מחיי שהדחקתי לגמרי כמו זה שראיתי מינוריטי רפורט LOL או הודעות שלמות שאני לא זוכרת שכתבתי. אבל זו הדחקה חיובית
B behappy New member 24/1/09 #18 ../images/Emo46.gif גמני יכולה להביא לך אבל את לא אוהבת אותי יותר |סרעות|