רציתם מרתון? אז קבלו... הכי מיוחד

Tami661

New member
../images/Emo124.gifרציתם מרתון? אז קבלו... הכי מיוחד

שדמיינתם לעצמכם! לירושלמים, יש אולי גם את העניין של המדריכים המקומיים - אבל לכלל ציבור המדוושים באשר הם, המרתון הזה הוא אחד המיוחדים שהופקו אי פעם בגלל האוויר ובגלל האווירה: ביום רביעי, ה-26 במאי 2010 משעה 18:00 עד שעה 22:00 (בשני מקצים) יתאספו מאות מסובבי רגליים, ביניהם גם ראש עיריית ירושלים מר ניר ברקת, ספורטאי מורעל בפני עצמו, וידוושו אל מול חומות ירושלים (טיילת יפו ארלוב שד' ממילא). זהו עוד אירוע במסגרת ציון שבוע הספורט העממי הבינלאומי פרטים נוספים בלוח האירועים של הפורום ובקובץ המצורף

crowspin65

New member
הרבה זמן חיכיתי לזה... איך נרשמים?../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

crowspin65

New member
הלו... זו המאה ה-21?... לא בי-ם...../images/Emo13.gif

אי אפשר לרכוש כרטיסים בטלפון או באינטרנט, רק דרך מועדוני ספורט שיש להם סניפים בי-ם. אם יש פה מישהו ירושלמי, שמוכן לרכוש בשבילי כרטיסים נא ליצור איתי קשר במסר. תודה.

Tami661

New member
חחחח... בתוך החומות אין קליטה, תרתי משמע...

נו, טוב... יצא להם מוניטין לירושלמים האלו - רק חבל שלא יידעו אותי מראש, אז סביר להניח הייתי מוציאה מודעה עם הפתיח "לירושלמים בלבד"

crowspin65

New member
לא רק זה - הם בפירוש כותבים באתר "פתוח לכולםם

אז אם פתוח לכולם, למה אי אפשר לרכוש בטלפון?

snaiberg

New member
רישום למרתון

זה תשובה שקיבלתי מעירית ירושלים לי זה לא מתאים השעה לכן לא נרשם

crowspin65

New member
בדיוק התשובה שאני קיבלתי...

לטעמי ההתנהלות שלהם לא במקום, הם מזמינים את כל העולם ואישתו, ואז מתברר שצריך להגיע אישית לרכוש כרטיסים וכשכבר ניתן לרכוש בצורה מסודרת דרך האתר (רק מחר) - זה למקצה הראשון בלבד שמן הסתם הוא פחות שווה... מבחינת מי שמגיע מחוץ לעיר אחרי יום עבודה, 6 בערב היא לא שעה נוחה בכלל. שורה תחתונה - חבל מאוד, מורגש שהם לא ממש חשבו על כל הפרטים, אבל ההפסד כולו שלהם.

למעלה