רצף הודעות ישוביות

לארי

New member
../images/Emo62.gif ../images/Emo124.gif חדש בפורום הישוב ../images/Emo70.gif

בוקר טוב לכולם, מכיוון שאני נשאל רבות בנושא מיקום השימושון ולא תמיד ברור לכולם היכן הוא נמצא בעמקי המאמרים, מצאתי לנכון לשים קישור קבוע לשימושון, בראש הפורום שמופיע תמיד ולא מתחלף, על מנת שיהיה קל ונגיש להגיע אליו בכל מצב ודף. הקישורים מופיעים במרכז הפורום, בקטע העליון שלו, כפי שניתן לראות בקובץ המצורף. כמו כן מופיעה תזכורת קבועה בנוגע למודעות פרטיות, אנא, הקפידו על כלל זה.
ויום נפלא, לארי

חיסון כלבת

ביום ראשון הקרוב 23.1.05 יגיע דר' קרן וטרינר המועצה כדי לחסן כלבים וחתולים. יש להצטייד בשובר תשלום מהמזכירות. דר' קרן יקבל ברחבת המזכירות בין השעות 17:00 עד 18:00

ספרים פנויים בספריה הממוחשבת

ניתן להזמין: צופן דה וינצ'י אין לי מושג איך היא עושה את זה בעל ואישה פונטנלה אשת איש מי יבכה כשתמות? ושאר הספרים אשר ברשימה באתר. אם הרשימה נראית קטועה, שלחו מסר ואשלח לכם הנחיות לפתרון. הספריה הממוחשבת תימשך עד לפתיחת הספריה במתנ"ס. עקבו אחר הפרסומים!

hagitshani

New member
הקמת בית קפה לנוער ../images/Emo96.gif

אנו מתכננים הקמת בית קפה לנוער בישוב. לשם הקמת בית הקפה דרוש לנו ציוד רב ויקר: בלנדר להכנת שייקים מקרר קטן טוסטר מכונת קפה מיחם וגם טלויזיה במידה ויש לכם אחד מהפריטים, ואתם בדיוק מתלבטים האם לקנות לעצמכם חדש, אנחנו נשמח לקבל את הפריט הישן. אנא צרו קשר עם דנה (רכזת הנוער) בטלפון 052-3422458 או איתי (חגית שני) - 054-2155571 תודה, בשם הנוער.

לארי

New member
../images/Emo124.gif רצף הודעות ישוביות ../images/Emo26.gif

בשרשור מטה.

Limor C

New member
חתול פצוע נמצא מתחת לרכבי

אני גרה ברחוב נחל מודיעין והחתול גדול ובצבע אפור. נראה לי שהוא פצוע. התקשרתי לוטרינר של המועצה כדי שיבוא לקחת אותו/לטפל בו. כל מי שיודע על חתול בצבע אפור שנעדר מביתו - ניתן ליצור איתי קשר בטלפון 050-7754570. תודה, לימור

למעלה