רק שבוע לכנס-גיוס כללי להפצה

../images/Emo124.gifרק שבוע לכנס-גיוס כללי להפצה

שלום לכולם עוד שבוע לכנס האביב - והעבודה עליו בעיצומה. אבל - גם לכם יש תפקיד בעניין, מוכנים? אם אתם הולכים לרופא שלכם - לכו עם ההזמנה, ובקשו ממנו להודיע לחולי לופוס אחרים שבאים אליו. אם אתם הולכים למרפאה - לכו עם ההזמנה, ובקשו רשות לתלות אותה, או לפחות לבקש שיודיעו למי שהם מכירים שיש לו לופוס. אם אתם נכנסים לפורומים אחרים - הודיעו על הכנס. רק כדאי לשים לב, אני השארתי הודעות ב-18 (!) פורומים רלוונטיים, על הכנס, כך שאין צורך בחפיפה, מספיק לתת מילה טובה. ובכלל - אם אתם מכירים מישהו שחולה בלופוס ולא יודע על הכנס, כדאי לידע אותו. (מזכירה לכם, שההזמנה מתגלגלת לה כל הזמן בפס שמעל לפורום, תמיד ניתן להוריד אותה משם בהדפסה). חושבים שתצליחו לעמוד בזה? אני משוכנעת שכן. אז, יאללה, לעבודה.... תודה ולהתראות בכנס

הצילו!מבקשת עזרה בתיקון טעות../images/Emo53.gif

כמו שקראתם בהודעה קודמת, הפצתי את ענין הכנס ב-18 פורומים. אבל, מסתבר שטעיתי, וכתבתי 4 במאי יום שני, במקום יום ראשון. מכיוון שאני מוצפת עבודה לקראת הכנס, אודה לכל מי שיש לו קצת זמן, ויכול להכנס לפורומים ולהודיע בשמי על התיקון. זה ממש ממש חיוני. אני מצרפת קובץ של כל הפורומים שבהם השארתי הודעה, אשמח אם תודיעו בשמי על תיקון. המון המון תודות (ובבקשה - כל מי שהתפנה והצליח להודיע על שינוי באחד הפורומים, שישאיר לי כאן הודעה, היכן עשה את השינוי, כך שאם אספיק בלילה, אעשה אני את השינוי במקומות הנותרים). שוב תודה וחיבוק חזק

צרפתי קובץ DOC עם קישורים לפורומים

הי שירי צרפתי קובץ DOC עם קישורים לפורומים. מחלקם כבר קיבלתי "תלונות" דרך האי מייל, ואז נכנסתי ותיקנתי. בכל מקרה, למי שיש קצת זמן, זה יכול ללכת די מהר, לוחצים על הקישור, מוצאים את ההודעה שלי, ומוסיפים תגובה שהכנס ביום ראשון 4 במאי ולא ביום שני. ממש תודה על הרצון הטוב להתראות בכנס

ל3

New member
כוכי- consider it done

שלחתי הודעות לכל הפורומים שציינת

ל3

New member
אין בעד מה.

אם אני יכולה לעזור בעוד משהו-תגידי...... אוהבת,שירי

ל3

New member
לכוכי המקסימה והפעלתנית

אני כבר התגייסתי בחשאי לפני כשבוע. פגשתי שני אנשים בפורומים אחרים עם לופוס ובשרתי להם על הכנס. מקווה שיבואו אם אפשר עוד לעזור don't be afraid to ask.......
, שירי

תודה מיד מכניסה לקול השווה ולאגודה

לזכויות האזרח ובזכות על מנת שיסייעו להפיץ הלאה. יש להם לא פעם פניות של אנשים שעשויים להתעניין. יש גם מקומות כמו מרכזים קהילתיים ואפילו לוחות מודעות אלקטרונים שכונתיים בישובים קהילתיים.

gaia20

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד לכוכי../images/Emo45.gif

על יכולת האירגון המדהימה כמובן שמחר אני הולכת לקופת חולים ומיד כמה שלטים ישבו להם בנחת על לוח המודעות

vivi49

New member
גם אני גייסתי מישהי

תצ'מעו סיפור מאחר שאני נוסעת במונית ספשייל פעם בשבוע מחוץ לעיר עם בני לרגל טיפולים אני מעדיפה נהג קבוע שכרטיסו נימצא אצלי, ובכל עת שאחפוץ אצלצל והוא יתייצב חיש קל לפקודתי,,עד שמצאתי נהג כזה לקח לי כמעט שנה .כשבזמן הזה עברו תחת ידי כמה טיפוסים משונים מאד. אחד ,רצה לחכות איתי כשעה עד שאסים בדיקה .!ואני אמרתי לו שאין טעם ,לא עזר. ולצערו הרב ,סיימתי את הבדיקה כעבור 4 שעות הוא נישבר אחרי 3 ועזב. השני ,עישן כל הדרך למרות בקשתינו לכבות את הסיגרייה. הוא היציע שניפתח חלון,,וגם היה אגרסיבי בכביש. שלישי היתבקש להגיע במהירות האפשרית ,כי היינו באיחור לכיכר- רבין .ומצאנו עצמינו בכיכר -המדינה .טען שזה כיכר רבין ו"את לא מבינה בזה". רביעי, שאל ודיבר כל הדרך על עצמו ועל החיים שמוחי וראשי היסתחררו ממנו. ווווועד ועוד,,נשאיר את השאר לפעם אחרת,, ואז מצאתי את הגרוזיני הענק ,,שהתאפיין בהיתנהגות שקטה מכובדת מקצועיות ומהיימנות על הכביש. כך שנה הוא מסיע, ואנו מבסוטים. עד שיום אחד היתגלה לי שאישתו סובלת מהלב ,ומה,,,לופוס.! כמה היה קשה לי לשמוע .ויחד עם זאת למצא פרטנרית בעיר מגוריי.(עדיין לא היכרתי אותה). בנסיעה הקודמת לפני שבוע הידפסתי לו חומר על הלופוס ואת ההזמנה לכנס. ,,,, מתה מפחד להגיע בעצמי לפגוש אתכם. מקווה שלא הישתעממתם,,,,,,,,,,,, שלכם ויוי.

ל3

New member
ויווש' המקסימה

איזו מקריות? העולם כל כך קטן.
,שירי

gaia20

New member
איך שהדברים מתגלגלים....

פעם מישהו אמר לי שלדעתו הגורל כבר "נכתב" וכל מה שנשאר לנו הוא לחוות אותו בהווה..... אולי זה נכון...

למעלה