שאלה לי אליכם

חולית5

New member
../images/Emo124.gifשאלה לי אליכם../images/Emo124.gif

בנות - לא נהיה סוטות אה????
והמבין יבין אה? מי יודעת מה זה? -------------------------------------------------------------> ואיך זה קשור לג'קו שלנו????(טוב בטוח כולכן תנחשו..)

חולית5

New member
קקי קקי עם הסקר - וחוצמזה ...

הסקר לא מיועד לבנות 18 ומטה - ויש כאן - מסתובבות חופשי חופשי אה? מה את אומרת?

חופשי.....

אני נראה לי פורשת.... אם יהיו חדשות מסעירות... נניח הסימפסונס ישירו את סרג'נט פפר ויהפכו לג'קו פתאום.... אז תודיעו לי....

moon line

New member
מה ז"א ,פשוט לשאול משהו משהו

או לא משהו? אם רוצים לעשות סקר, אי אפשר עם עשירית אחוז מהקולות בשביל לדעת , אנחנו צריכות להשיג תוצאות בזמן אמת - and i say no more

rifkin1

New member
טוב, אתן חייבות לעזור לי

למצוא את התמונה המרכזית מהוואלפייפר הזה. אני מדברת על התמונה עם המשקפיים מהכתבה שהיתה ב 7 לילות שאנחנו כל כך אוהבים. רותם קארינה???

rootteem1

New member
כן זה עיצוב של דידושקה

אבל נמחקו לה כל התמונות..=[.. ריף אם את יודעת בערך מאיזה תאריך הכתבה זה יעזור.. חיפשתי בכמה תיקיות ולא מצאתי.. אוף הייתה לי את הכתבה הזו מקורית אבל אין לי מושג איפה היא, היא נעלמה יחד עם כל הכתבות כמעט.. יואו.. איזה עצבים.=[

rifkin1

New member
באסה...אם למישהי עדיין יש

את הכתבה ויכולה לסרוק אז בבקשה...

יש לי את הכתבה מצולמת...

אבל הסורק שלי מזמן מושבת... אם יש דרך להעביר אלייך בצורה אחרת אשמח... או לחליפין להעביר את זה למישהי שתוכל לסרוק....

rifkin1

New member
אז אני כבר קופצת אלייך

לוקחת התמונה ואני אחזיר בערב...

a d i d a s 2 1

New member
זה מהכתבה עם זיפים

או משהו כזה...שהיתה בידיעות זמן קצר אחרי הזכייה.... שהוא על מכונית מירוץ שם וכמה שהוא יפה בתמונה הזווווווווווווווו

a d i d a s 2 1

New member
אגב התמונה חתוכה כי היא לא וולפייפר

אבל לא משנה, אולי אם ירצה השם (ואם לא נתחיל במסע שכנוע)... אני אמצא את התמונות האלה ביום מן הימים

למעלה