שאלה לי אליכם:

Zoharrr

New member
../images/Emo124.gifשאלה לי אליכם:

בנות ובנים: האם כדי לקיים מערכת יחסים אתם חייבים שיהיה בה סקס? או שזה דווקא לא כל כך חשוב?

מיטללל

New member
../images/Emo70.gif תקיפות אישיות ? לא בפורמנו ../images/Emo70.gif

ישנה דרך להבהיר ולהעביר כל נקודה. יש פה חופש ביטוי מוחלט. עד תקיפה נגד חבר פורום אחר. לא יהיו פה קללות. לא יהיה פה צחוק או לעג על חשבון מישהו אחר. המבין יבין ושבת שלום

magenta73

New member
מערכת יחסים משמע רומנטית?

ברור... אם אין סקס אז זו ידידות. גם סוג של מערכת יחסים אבל אפלטונית. מערכת יחסים זוגית - סקס הוא חלק בלתי נפרד ממנה.

מיטללל

New member
באופן כוללני- התשובה היא כן

אבל אם את מדברת איתי על נסיבות קיצוניות, בה סקס לא להתבצע תקופה מסוימת, ואת מאוהבת באדם בכל עומקי נשמתך... אפשר לקיים את מערכת היחסים. יש עוד דרכים להגיע לסיפוקים (גופניים ונפשיים) וזה לא מקום ראשון

pain is MY love

New member
סקס זה חשוב

לא משנה מה כולם יגידו, כולם יודעים טוב מאוד שאי אפשר לקיים מערכת יחסים נורמאלית בלי לקיים יחסי מין מהסיבה הפשוטה שזהו צורך בסיסי של אדם ואם לא מספקים את הצורך הזה במערכת יחסים המערכת יחסים לוקה בחסר. וכמו שאמרו מעליי מערכת יחסים בלי סקס זה באמת ידידות.

Zoharrr

New member
רגע רגע

כולכם אומרים שזה כ"כ חשוב והכרחי, אז מה תאמרו על דתיים או על שומרי מסורת שלא עושים סקס לפני החתונה? משהו פגום במערכת היחסים?

לא פגום,הם פשוט לא יודעים...

מה הם מפסידים!!! חוץ מזה אצל חרדים ודתיים או שאר שומרי מסורת למיניהם זאת פשוט המנטליות שלהם,הערכים עליהם הם גדלו ויגדלו את ילדם,אין מה לדבר בכלל על סקס לצורך הנאה[נראה לי וסליחה אם אני טועה] אלא על מצוות פרו ורבו ויש הבדל ע-נ-ק בינהם יחסי מין ועשיית אהבה בזוגיות מוסיפה המון המון אינטימיות,קירבה ורומנטיקה ליחסים.ממולץ בחום ותמיד כשיש אהבה הסקס טוב יותר[אין מה לעשות עם עובדות לא מתווכחים]. יום טוב לכולם

Zoharrr

New member
שטויות במיץ!

אני בחורה דתיה ושתדעי לך שהקטע הוא לא רק בפרו ורבו יש גם קטע של הנאה אפילו חז"ל כתבו על זה בגמרא.... ואף אחד עוד לא מת מחוסר ניסיון, רבים וגדולים נפלו מיתר ניסיון...

seeyou

New member
מה הקשר בין שאלתך המקורית לזה?

מערכת יחסים יכולה להיות מבוססת רק על מין או ללא מין בכלל. יחסי מין זה קשור לנורמה חברתית-דתית,למשמעות שנותנים למעשה הטבעי. אפשר לקיים מערכת יחסים-זוגיות טובה גם ללא היתמכות מיני. ריבוי מערכות לא משפר את היחסים-לא לומדים על מהות-לומדים רק טכניקה. יוסי

m14590

New member
אני חושבת..

לפי דעתי ..סקס זה חלק מממערכת יחסים אבל לא שהמערכת יחסים תתבסס רק על סקס.....סקס זה לא הכי חשוב במערכת יחסים...אבל זה חלק ממערכת יחסים.. הסברתי את עצמי טוב?!

טוב מאוד..

מה קורה אם מישו אומר לכם שבלי סקס אין בניכם כלום .. רק אחרי שתשכבו תיקראו חברים ?? אז גם לחשוב שסקס זה חלק ממערכת יחסים ולתת לו בלי לחשוב פעמיים ??

seeyou

New member
סקס זה כמו שמן למנוע../images/Emo140.gif

היחסים הם הדלק למערכת ! Love is a matter of chemistry, but Sex is a matter of physics.

king kazabubu

New member
שום דבר הוא לא חובה

אבל החלק הפיזי גם חשוב ומשנה. אני אישית הייתי בקשר בלי סקס מלא במשך תקופה ארוכה מאוד. ועכשיו יש לי קשר עם סקס מעולה והוא טוב בהרבה מהקודם

seeyou

New member
לא צריך להיותKING להבין!

לגבר יש 3 עונות בחיים -ללא מין -מעורב ירושלמי -ללא מין לנשנים יש 2 עונות -ללא מין -רק מין

זכוכיות

New member
לא כל כך חשוב

אבל זה אחד הבונוסים, אם אין סיבה אמיתית שבגללה אי אפשר לעשות אותו נניח אם הייתי יוצאת עם אדם שומר מסורת, או עם בעיות תפקודיות כאלה ואחרותֹ במקרים כאלו לא היתה לי בעיה לקיים מערכת יחסים בלי הסקס) למה לא?

מערכת יחסים רומנטית

זוגית, אהבה רומנטית..לא ייחשבו שכאלו ללא סקס. אני לא מדברת על מקרים מצערים של בעיות פיזיולוגיות/פסיכולוגיות, אלא על מצב רגיל. אין סקס - אין מערכת יחסים. זו יכולה להיות חברות, ידידות... אבל לא זוגיות. אין כאן הגדרת זמנים... זה יכול להיות שנתיים ללא סקס עד אשר מתחתנים (בעולם הדתי, למרות שמיותר לציין שהמגזר הזה לא דתי כמו שהיה פעם...), אבל זוגיות ללא, זו לא זוגיות. יש משפט על חשיבות הסקס במערכת יחסים: כשיש זה 10% מהקשר כשאין זה 90% מהקשר וזה נכון.

למעלה