שאלה לכולם

../images/Emo124.gif שאלה לכולם

האם אתם רוצים אירוח של רופא שמטפל בקלאב פוט? זכרו שיש סיכוי שכל רופא שיתארח כאן יתן תשובות שונות כי לכל רופא יש שיטת טיפול משלו. גם בין אלו שמטפלים לפי שיטת פונסטי יש ואריציות שונות של טיפול. אז לדעתי יהיה מאוד מעניין לארח כמה רופאים ולשמוע גישות שונות. אני יכולה להזמין את הרופא שלנו וכל אחד מכם ידבר עם הרופא שלו לגבי אירוח. מה דעתכם?

נהדר

אנחנו שאלנו את דוקטור שיטרית באופן כללי והוא הסכים. אולי באמת תתחילו ונראה איך זה הולך.

../images/Emo26.gif ועוד התיעצות

האם האירוח יהיה מוגבל לנושא ק"פ או לנושאים אורטופדים שונים? האירוח יפורסם בכל תפוז. אם נגביל אז האירוח יהיה רק לחברי הפורום. אם נאפשר כל שאלה באורטופדית ילדים יהיו לנו הרבה "אורחים לרגע". מה דעתכם?

פעם הבאה שנהיה אצל פורת

נשאל אותו. זה רק עוד שלושה חודשים. אני מעדיפה להיות "גרידי" ולשמור את הרופאים לעצמינו. כלומר שיהיו שאלות על ק"פ בלבד. אבל זה לא ממש חשוב,. אם יש לנו שעה אז שה נראה לי מעט זמן לכסות עוד דברים. אולי אפשר לפרסם את זה כבעייה אורטופדית ואז אם מישהו ירצה הוא יכנס וישאל... אני חושבת יחד עם המקלדת, זה בטח נקרא ככה

גם אני...../images/Emo4.gif

גם אני אתראה ב"ה עם הרופא של תמיר עוד שלושה חודשים, אבל לדעתי זה יכול לעניין עוד אנשים באם האירוח יכלול גם נושאים אורטופדיים שונים כי ניתן לראות שאנשים צמאים למידע מסוג זה אפשר לראות זאת בפורומים השונים, כאשר כמות השאלות עצומה וגם בפורומים של הרופאים יש ים בשאלות בוריאציות אלו או אחרות. יום נעים אורית

אבל יכולה להיות בעיה אם נפתח את

האירוח לשאלות כלליות. הרופא יהיה עסוק בלענות על שאלות שונות לאורחים ואנחנו נפספס את המטרה העיקרית - תשובות על ק"פ. לדעתי כדאי להשאיר את האירוח על נושא ק"פ. כמובן שתוך כדי אם תעלה לנו שאלה נוספת לא קשורה, נשאל אותה. אבל כדאי למשוך מבחוץ רק גולשים שקשורים לנושא ק"פ.

למעלה