אז ככה...גלגולה של גיטרה ../images/Emo79.gif
את הגיטרה שבתמונה (זאת שאודי מנגן בה) אבא שלי קנה בארה"ב בשנות השישים, לפני שעלה לארץ. אבא שלי היה נגן בחסד, והגיטרה הנ"ל שזורה בהרבה זכרונות ילדות שלי. לפני עשר שנים נפטר אבי, לאחר מאבק ארוך וקשה ממחלת הסרטן. הגיטרה, שערכה הסנטימנטלי כמובן לא ישוער, הועברה אלי, אך מכיוון שאין לי כשרון נגינה בגרוש, היא ישבה לה בודדה בארון. לבסוף החלטנו למכור אותה, כי רצינו שיהיה לה שימוש, במקום שתהיה תקועה בארון. דרך קשרים מסויימים הגענו למאיר, וביקשנו ממנו שיעזור לנו להעריך את שוויה של הגיטרה. הוא כ"כ התלהב ממנה, שהחליט לקנות אותה בעצמו. לא היו מאושרים מאיתנו. שמחנו שהגיטרה תמשיך את דרכה בידיו של יוצר ואומן כל כך מוכשר כמו מאיר. שמחתי והתרגשתי לשמוע משירז שהגיטרה נמצאת ברשותו של אודי. יש אנשים שיאמרו "זאת סה"כ גיטרה. מה ההתרגשות הגדולה", אבל אני יודעת שכל אמן או יוצר או בכלל מי שמעריך מוזיקה, יודע כמה ערך סנטימנטלי יכול להיות לגיטרה. עבורי הגיטרה הזאת מסמלת את המשך דרכו של אבי, וכמובן גם של מאיר. לא ראיתי את הגיטרה מאז שהיא הועברה למאיר (לפני כמה וכמה שנים). התרגשתי מאוד לדפדף בפורום ולהתקל בתמונה של אודי מההופעה לזכרו של מאיר. שוב תודה שירז, ותמסרי גם לאודי תודה גדולה ממני, ומכל משפחתי. לכבוד הוא לנו שהיא מוחזקת בידיו הנאמנות של אחיך. שלום חנוך כתב שיר על אביו שנפטר. השיר נקרא "בצעירותי", והנה ציטוט ממנו: "הגיטרה שנתת לי עוד ממשיכה ללוות אותי בדרכי הלב את השיר שהתחלת אני שר לך אהבה שנטעת בי - תימשך"