שאלה לשירז

OrlyNL

New member
../images/Emo124.gif שאלה לשירז

הוספתי תגובה בשרשור למטה עם התגובות, אבל הוא כבר לא קופץ, אז קבלו התנצלותי על פתיחת שרשור חדש. שירז, הגיטרה שבתמונה זאת "הגיטרה", נכון??

משהו מוזר קרה כאן

מישהו איכשהו שינה את השם שלי! הייתי פרדס חנה כרכור והפכתי לאקליפטית... בכל אופן זאת שירז. שמישהו יסביר מה ואיך זה קורה - ילד חורף??

אורי-

New member
כנראה מישהו נוסף שהשתמש במחשב

תנסי למעלה מצד שמאל "החלף שם משתמש" , ותכניסי את השם + הסיסמא של פרדס חנה כרכור.

כן בהחלט!

גיטרה שמאיר מאוד אהב ואיתה הקליט את 'מודה אני' והופיע איתה הרבה שנים.

OrlyNL

New member
אז זאת כן "הגיטרה"

אני התכתבתי איתך במסרים לפני זמן לא רב, וסיפרתי לך את הסיפור על עברה של הגיטרה הזאת. פשוט לא הייתי בטוחה אם אני יכולה לספר את הסיפור בפורום, לכן שאלתי בקוד, כי חשבתי שתזכרי את הסיפור. בכל אופן, תודה. ריגשת אותי יותר ממה שמילים יכולות לתאר.

OrlyNL

New member
אז ככה...גלגולה של גיטרה ../images/Emo79.gif

את הגיטרה שבתמונה (זאת שאודי מנגן בה) אבא שלי קנה בארה"ב בשנות השישים, לפני שעלה לארץ. אבא שלי היה נגן בחסד, והגיטרה הנ"ל שזורה בהרבה זכרונות ילדות שלי. לפני עשר שנים נפטר אבי, לאחר מאבק ארוך וקשה ממחלת הסרטן. הגיטרה, שערכה הסנטימנטלי כמובן לא ישוער, הועברה אלי, אך מכיוון שאין לי כשרון נגינה בגרוש, היא ישבה לה בודדה בארון. לבסוף החלטנו למכור אותה, כי רצינו שיהיה לה שימוש, במקום שתהיה תקועה בארון. דרך קשרים מסויימים הגענו למאיר, וביקשנו ממנו שיעזור לנו להעריך את שוויה של הגיטרה. הוא כ"כ התלהב ממנה, שהחליט לקנות אותה בעצמו. לא היו מאושרים מאיתנו. שמחנו שהגיטרה תמשיך את דרכה בידיו של יוצר ואומן כל כך מוכשר כמו מאיר. שמחתי והתרגשתי לשמוע משירז שהגיטרה נמצאת ברשותו של אודי. יש אנשים שיאמרו "זאת סה"כ גיטרה. מה ההתרגשות הגדולה", אבל אני יודעת שכל אמן או יוצר או בכלל מי שמעריך מוזיקה, יודע כמה ערך סנטימנטלי יכול להיות לגיטרה. עבורי הגיטרה הזאת מסמלת את המשך דרכו של אבי, וכמובן גם של מאיר. לא ראיתי את הגיטרה מאז שהיא הועברה למאיר (לפני כמה וכמה שנים). התרגשתי מאוד לדפדף בפורום ולהתקל בתמונה של אודי מההופעה לזכרו של מאיר. שוב תודה שירז, ותמסרי גם לאודי תודה גדולה ממני, ומכל משפחתי. לכבוד הוא לנו שהיא מוחזקת בידיו הנאמנות של אחיך. שלום חנוך כתב שיר על אביו שנפטר. השיר נקרא "בצעירותי", והנה ציטוט ממנו: "הגיטרה שנתת לי עוד ממשיכה ללוות אותי בדרכי הלב את השיר שהתחלת אני שר לך אהבה שנטעת בי - תימשך"

ברשותך אוסיף כמה פרטים...

ובכן, הגיטרה כפי שתיארה אורלי, הפכה במהרה לאהובה ביותר על מאיר ואומנם רכש אותה לאודי אך התחיל לנגן ולהופיע איתה בעצמו. לאחר זמן מה, התוודעו שלום חנוך, מיקי שביב ועוד חברים לעוצמתה של הגיטרה והשאילו אותה לפעמים לצורכיהם השונים...(שלום אהב להתאמן עליה!) כאשר מאיר הקליט לטייפ מנהלים קטן את שירי מודה אני, נחשו על מי פרטו אצבעותיו... לאחר מותו של אבי, לא נגעו בה איזה זמן מפאת כבוד ורק לאחר תקופת מה, אהוד החל לנגן בה ותוך זמן קצר התאהב בה קשות ומאז היא שלו ואיתה הוא מופיע. רק טוב, שירז

OrlyNL

New member
../images/Emo45.gif תודה שירז

אם אבא שלי רק היה יודע מי ניגן על הגיטרה שלו....כל האנשים שהוא העריץ בחייו.

LauraLF

New member
סיםור חזק וטוב ....

ואני מבינה אותך , זה לא "סה"כ גיטרה.." זה הרבה יותר!

למעלה