שאלה שמממממש חשוב שתענו עליה

../images/Emo124.gif שאלה שמממממש חשוב שתענו עליה

לקראת העונההחדשה של מקלאוד הולכת להיות פעילות בפורום. השאלה שלי היא, באיזה שעות של היום אתן מוצאות את עצמכן כאן יותר? פשוט אני רוצה שפעילות תהיה בשעות שאתן כאן
תודה

n o g a m o o n

New member
מה את כבר מתכננת לנו? ../images/Emo12.gif

טיול שנתי לדרוברס?, חידונים?, הצבעות? פרסים? חחחחחח

טיול שנתי לדרובס נשמע לא רע ...

אבל קודם תגידו מתי אתם פה אח"כ אני אגלה לכם מה אני מתכננת

n o g a m o o n

New member
זה קשה

אין לי שעות קבועות שאני פה. נראה לי שאם את רוצה לעשות פעילות תקבעי מתי הזמן ומי שרוצה תהיה פה בזמן הזה. כמובן תוך התחשבות בגרות בחו"ל

n o g a m o o n

New member
בכל מקרה נראה לי שרק את ואני פה עד

תחילת שידורי העונה האחרונה בהולמרק בסוף החודש
ועכשיו את יכולה לראות שבבוקר אני פה חחחח

sivi16

New member
זה לא שאתן לבד...

לא יודעת מה עם האחרות... אבל לי המערכת החדשה עושה בעיות.. הייתי צריכה להתנתק ולהתחבר פעמיים כדיי שתהיה לי האפשרות לראות הודעות בפורום.. לקח לי זמן, אבל הינה! אני פה! (סוף סוף|
) אז בנוגע לשאלה שלך מורי, אני מסכימה עם נוגה. תקבעי שעה ואנחנו נתיצב! (אני בעד הטיול לדרוברס!!!)!
אאא דרך הגב... שעת השידור של העונה החדשה היא 20:15 ... בדוק!

גם אני פה...

אני גם חושבת שהכי פשוט יהיה, שמורי תחליט על שעות ואנחנו כבר ננסה לשתף פעולה. נראה לי שיש יותר משתתפים דווקא בשעות הבוקר-הגולשות מן הסתם ממקום העבודה. לגבי, אין לי שעות קבועות, וגם הפרש השעות לא מהותי.

MissPop

New member
אין זמן קבוע...

לפעמים בבוקר בשש וחצי לפני שהולכת לעבודה או אחה"צ/ערב... או בימי שישי/שבת.. תלוי במצב רוח. ובאמת המערכת החדשה של הפורומים מעצבנת !

היי מורי.קבלי תשובה---

אני נמצאת כאן בשעות אחה'צ וערב מוקדמות.כמו עכשיו למשל.אין לי מחשב בבית,לכן אני כותבת מהמחשב של ההורים,ואלה הם השעות שאני בדרך כלל כאן.

ארגנתי כבר כובע וממיה...

והסוס שלי שעונה לשם הפשוט "סוס" נכון גאוני? מחכה לי מתחת הבית, לדהירה בשדות דרוברס. אז תגידי מתי ואתייצב, למרות שאני מעדיפה את שעות הערב המוקדמות...

למעלה