שאלה

Nuninu66

New member
../images/Emo124.gifשאלה

אולי אינה קשורה לפורום הזה אבל- ישנו טיפול נגד דיכאון? (חוץ מטיפול תרופתי אצל פסיכיאטר) וכדי לקשר את השאלה אל הפורום: אולי שמנים אתרים? מישהו אמר לי פעם שהשתמש בשמן ששמו לא זכור לי ועזר קצת להפיג מתח...

צריך לדעת ממה נובע הדיכאון,ואיך

הוא בא לידי ביטוי , ישנם מספר רב של שעוזרים לטיפול בדיכאון אחד מהם זה הנרולי, אך לא אגיד לך לםהשתמש בו לפני שנדע ממה מגיע הדיכאון, איך הוא בא לידי ביטוי אצ ל הסובל, גילו.... שלי

ebony

New member
כמו שכבר רשמו..

צריך לראיין את המטופל ולראות מאיפה הדיכאון מגיע יש המוןם טיפולים שעוזרים אלה שהכי עוזרים במצבים של דיכאון הם: פירחי באך ארומוטרפיה והומאופטיה מנסיון אישי עם מטופלים...

arlot

New member
את יכולה לבקש בפורום רייקי שישלחו

לך אור וריפוי זה עוזר מאוד , הריי דכאון זה מצב אנרגטי לחלוטין. וקבלי אור ואהבה ממני גם אני בטוח שהרייקיים ישמחו לעזור לך ומדיטציה על צרוף האותיות ההע יעשה גם את העבודה.

bflygirl

New member
../images/Emo127.gifכדי ללכת באמת למטפל ולעשות אבחון

במקרה הזה אפשר להציע אלטרניטבות אבל רצוי מאוד שיטפל מטפל צמוד בעניין ויראה התקדמות יש הרבה תרופות טיבעיות מויטמנים ומינרלים צמחי מרפא שמנים עיסויים להלן קישור מעולה

../images/Emo140.gifברוכה הבאה nuninu66

השמן אתרי -ברגמוט ממשפחת ההדרים אנטי-דיכאוני רב עוצמה,משמח,מעורר,משחרר מועקות ופחדים השמן הינו פוטוטוקסין=עלול לגרום לפגמנטציה,כשהשימוש איתו על העור במצב של דיכאון לטפטף לצלוחית המבער 6-טיפות שמן ולמהול במים. המשך יום נהדר.

למעלה