שאלון הכרות לכולם

actress

New member
../images/Emo124.gifשאלון הכרות לכולם../images/Emo63.gif

1.שם: 2.גיל: 3.מין: 4.צבע עיניים: 5.צבע שיער: 6.גובה: 7.מצבך הארוני: 8.פירסינגים: 9.קעקועים: 10.משקפיים: 11.אייסיקיו או מסנג'ר? 12.שפות שאתה מדבר/לומד: 13.תכונות טובות שלך: 14.תכונות רעות שלך: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: 16.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 17.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 18.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 19.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 20.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 22.מה מפחיד אותך? 23.מה אתה חושב על זה שלא הייתה שאלה מספר 21? 24.מה המזון האהוב עליך? 25.מה אתה שותה במהלך היום? 25.קפה או תה: 26.פלאפל או שווארמה: 27.מועדון או בית קפה: 28.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: 29.מה המוטו שלך בחיים? 30.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 31.מעשה נועז שעשית? 32.מעשה טפשי שעשית? 33.מה יש לך מתחת למיטה? 34.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 35. לישון או לקום? 36. שקיעה או זריחה? 37. לילה או יום? 38. בזבזן או חסכן? 39. קור או חום? 40. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 41. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? 42. מי הבחירה שלך בכוכב נולד? דברים אהובים עליך: 43.צבע: 44. בעל חיים: 45.ספר: 46.סרט: 47. שחקן: 48.שחקנית: 49.דיסק: 50.שיר: 51.מקום בילוי: 52. פורום אהוב: 53. עונה: 54. מקום להעביר בו חופשה: 55. רכב: 56. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 57. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 58. עיתון: 59. סדרה: אם יש לכם עוד תוספות אתם מוזמנים להוסיף
תודה לחבר הפורום wwe

amir018

New member
דברים אהובים עליי:

צבע - כחול בעל חיים - צב ספר - הספר השלם של סיפורי אדגר אלן פו (באנגלית, כמובן) סרט - הרציחות ברחוב מורג. שחקן - ג'ון ריטר. שחקנית - חנה לאסלו. דיסק - עבריה - רבקה זהר/ תחלמי בגדול/ האוסף השלם של מדייה דיירקט לנעמי שמר ז"ל. שיר - רכבת אדומה - עוזי חיטמן/ תגיד תודה שיש לך עיניים. מקום בילוי - כל אולם הופעות שיש. פורום אהוב - חוק וסדר עונה - חורף מקום להעביר בו חופשה - תל אביב, הבית של אחותי.
רכב - טאיוטה דימקס. סדרה - חוק וסדר, כמובן. עיתון - מעריב.

amir018

New member
תיקון טעות לסדרה -

מישהו מטפל בך כמובן. (וגם חוק וסדר)

actress

New member
אמירוש וכל מי שאוהב את חנה תראה אות

ואותה שהיא עשתה עליי סקמח יום שישי שהייתי בהצגה שלה
<לא חזרתי בתשובה אם אתם רואים מטפחת פשוט עשיתי צמות>

actress

New member
../images/Emo127.gifועכשיו תוריייייייי ../images/Emo118.gif

1.שם: מיכל 2.גיל: 23 3.מין: נקבה כן כן תצחקו עליי שגם אני אוהבת את הפורום 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: משתנה 6.גובה: גמדה 7.מצבך הארוני: מה??? 8.פירסינגים: אממ.. NOP 9.קעקועים: אממ.. NOP 10.משקפיים: רק למחשב או לקריאה או לטלוזיה התמכרתי 11.אייסיקיו או מסנג'ר? כלומר מה אני בוחרת מבין השניים? אז אממ.. מסנג'ר ויש לי איציק 12.שפות שאתה מדבר/לומד: כל מיני חיטרושים 13.תכונות טובות שלך: לעזור לזולת, להתנדב ועוד... 14.תכונות רעות שלך: זלילה 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: שאני מחקה בבון אז בבון ושאני ליד כל מיני אנשים מחשיבים אותי אליו 16.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? רצה לנט 17.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? רצה לנט 18.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? היום בבוקר? מה אני אראה בנט 19.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? כלבה ונט 20.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? על הנט 22.מה מפחיד אותך? נמלה 23.מה אתה חושב על זה שלא הייתה שאלה מספר 21? זה מס' מזל של 7 24.מה המזון האהוב עליך? ג'אנק פוד שוקולדים וכו'.. 25.מה אתה שותה במהלך היום? קולה 25.קפה או תה: שוקו
26.פלאפל או שווארמה: שיפודים 27.מועדון או בית קפה: בית קפה ובית 28.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: נייר טואלט 29.מה המוטו שלך בחיים? "אם תרצו אין זו אגדה" 30.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מחלקת לאנשים שצריכים את זה באמת 31.מעשה נועז שעשית? לגלות לכם....
32.מעשה טפשי שעשית? לגלות לכם ...
33.מה יש לך מתחת למיטה? ספר תהילים קטן וכל מיני בובות 34.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: שיער (בראש) 35. לישון או לקום? לקום מהשינה 36. שקיעה או זריחה? זריחה ואז שקיעה 37. לילה או יום? לילה כי אז יבוא היום 38. בזבזן או חסכן? בזבזנית מהחיסכון 39. קור או חום? חום גם ככה יבוא הקור 40. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מה שבא ברוך הבא 41. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? באנטארקטיקה עם הפינגווינים 42. מי הבחירה שלך בכוכב נולד? פינטזתי על ציפי משהיד אבל גם סקעת טוב דברים אהובים עליך: 43.צבע: שחור או צבע מים כמו כחול 44. בעל חיים: פינגווינים 45.ספר: הארי פוטר 46.סרט: ---- 47. שחקן: 48.שחקנית:חנה לסלאו ההההענקית!!!! 49.דיסק: הדיסקים של
י היימן 50.שיר: "תחלמי בגדול" 51.מקום בילוי: בית, תאטרון 52. פורום אהוב: סי היימן בניהולי וכל מיני אחרים 53. עונה: כל עונה תענה על העונה 54. מקום להעביר בו חופשה: אנטרקטיקה / אילת 55. רכב: אין אבל עדיפות ל 4X 4 56. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אמרתי לכולם 57. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 58. עיתון: ידיעות + נט 59. סדרה: בקושי רואה כבר טי וי

actress

New member
כמה תיקונים לפורום המתאים ../images/Emo9.gif

כי עניתי את זה במקום אחר לגבי סע' 3 3.מין: נקבה 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: שאני מחקה בבון אז בבון ושאני ליד כל מיני אנשים אומרים לי "יווו את דומה לו/ה" 19.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? נט 59. סדרה: סרטים מצויירים של לוני טונס

השאלון שלי ../images/Emo6.gif

1.שם: ינון 2.גיל: 22 3.מין: זכר 4.צבע עיניים: כחול 5.צבע שיער: כמעט ואין
6.גובה: מטר שמונים 7.מצבך הארוני: מחוץ לארון
סתם.. המון בגדים כמובן 8.פירסינגים: אין וחבל 9.קעקועים: אין 10.משקפיים: אין ומזל 11.אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר, אף על פי שאני לא מת עליו 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית אנגלית ומעט צרפתית 13.תכונות טובות שלך: טוב לב וחביבות 14.תכונות רעות שלך: גאווה 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: עודד קטש 16.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מודה לאלוהים שקמתי 17.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? עוצם עיניים 18.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? .. לא זוכר 19.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 20.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם ספר במיטה אחרי סרט טוב ואוכל עם חברים 22.מה מפחיד אותך? אכזריות 23.מה אתה חושב על זה שלא הייתה שאלה מספר 21? וואלה הבתם אותה בשאלון לא שמתי לב בכלל.. 24.מה המזון האהוב עליך? פסטה 25.מה אתה שותה במהלך היום? מיצים 25.קפה או תה: תה 26.פלאפל או שווארמה: פלאפל 27.מועדון או בית קפה: שניהם 28.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: מי זה קופרניקוס?.. 29.מה המוטו שלך בחיים? "ואהבת לרעך כמוך" "רק אהבה תביא אהבה" "הכל לטובה" "הכל אחד" 30.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? צדקה 31.מעשה נועז שעשית? אכלתי סוכריה שקיבלתי מאדם זר באוטובוס 32.מעשה טפשי שעשית? אכלתי סוכריה שקיבלתי מאדם זר באוטובוס 33.מה יש לך מתחת למיטה? אבק 34.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ריבועים בבטן 35. לישון או לקום? לישון כמובןןןןן 36. שקיעה או זריחה? שתיהן 37. לילה או יום? לילה 38. בזבזן או חסכן? תלוי מתי ועל מה 39. קור או חום? קור 40. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה תמיד 41. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? בראד פיט ב -צונזר- 42. מי הבחירה שלך בכוכב נולד? הראל סקעת כמובן מה השאלה דברים אהובים עליך: 43.צבע: סגול 44. בעל חיים: חתולים ודולפינים 45.ספר: הסודות האבודים של אטלנטיס 46.סרט: כל הסרטים של דיסני 47. שחקן: מל גיבסון 48.שחקנית: מרילין מונרו 52. פורום אהוב: סי היימן, תיאולוגיה 53. עונה: חורף 54. מקום להעביר בו חופשה: אירופה 55. רכב: ג'יפ 56. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אח שלי 58. עיתון: מעריב 59. סדרה: מסע בין כוכבים, הסימפסונים, סקס והעיר הגדולה מה זהו??

actress

New member
יווווווווו אתה פאן של דיסני../images/Emo99.gif

אוהבת אותם מאוווווווווווווווד.

actress

New member
אם כבר עסקינו בדיסני אז אלמר פאד../images/Emo13.gif

אולי מישהו ירצה לצבוע....

הדברים שטיפ טיפ אוהבת

.שם: גימל חגית 2.גיל: 23 3.מין: אהההה שניה רגע,נקבה 4.צבע עיניים: כחול 5.צבע שיער:בתהליכי בלונד 6.גובה: 167 7.מצבך הארוני:מבולגן, משהו רוצה לבוא לסדר? 8.פירסינגים:לא 9.קעקועים:רק מחינה 10.משקפיים:צילינדר לנהיגה 11.אייסיקיו או מסנג'ר?אבא או אמא? נו מה זה השאלות האלה 12.שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית עברית וקצת רומנית 13.תכונות טובות שלך:אסרטיביות 14.תכונות רעות שלך:יותר מדי אסרטיביות 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אנדריאה דל בוקה (לכו לארכיון) 16.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פוקחת עיניים 17.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מדברת בטלפון מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שיט הגיע בוקר 19.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? לא זוכרת זה היה מזמן 20.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 22.מה מפחיד אותך? 23.מה אתה חושב על זה שלא הייתה שאלה מספר 21? ביזיון 24.מה המזון האהוב עליך? תפו"א ןכל מה שקשור אליו 25.מה אתה שותה במהלך היום? דיאט קולה 25.קפה או תה:מי יכול לשתות קפה או תה בחום הזה? 26.פלאפל או שווארמה: שוורמה דפנטלי 27.מועדון או בית קפה: בית קפה דפנטלי 28.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו 29.מה המוטו שלך בחיים? החים הם כמו אופניים, אם קל לך סימן שאתה בירידה 30.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מקימה תחנת רדיו 31.מעשה נועז שעשית? מילאתי את השאלון הזה 32.מעשה טפשי שעשית? מלאתי את השאלון הזה 33.מה יש לך מתחת למיטה? גופה, אופס... 34.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: הבוהן 35. לישון או לקום? אויש לישון, בטח 36. שקיעה או זריחה? פרדוקסלי, אבל הזריחה 37. לילה או יום? לילה 38. בזבזן או חסכן? ביצה או תרנגולת? 39. קור או חום? חום 40. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה תמיד 41. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם פריצקי, בכלא 42. מי הבחירה שלך בכוכב נולד? נינט דברים אהובים עליך: 43.צבע: אדום 44. בעל חיים: כלב 45.ספר: בראשית 46.סרט:עגבניות ירוקות מטוגנות 47. שחקן:טום הנקס 48.שחקנית:גולדי הון 49.דיסק:נפגשים 50.שיר:לב כזה יכול להישבר... 51.מקום בילוי:המיטה שלי 52. פורום אהוב:סיסק'ה 53. עונה: קיץ קיץ כמה חם 54. מקום להעביר בו חופשה:החדר שלי 55. רכב:לא חשוב מבחינתי עגלה העיקר שיסע 56. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:סיס, לא אמרתי לה את זה אף פעם 57. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:פי כוסאמק החיים מה זה יפים (גלי, פלורנטין) 58. עיתון:אחלה מקרמה עושים אתו 59. סדרה: השיר שלנו אם יש לכם עוד תוספות אתם מוזמנים להוסיף תודה לחבר הפורום wwe

korennet

New member
והנה אני........

1.שם: נטע קורן 2.גיל: 30- 4 ח' 3.מין: נקבה בכל רמ"ח אבריי 4.צבע עיניים: ירוק כמו יערות הגשם 5.צבע שיער: חום בהיר כמו האדמה הקדושה 6.גובה: 170 מכף רגל ועד ראש 7.מצבך הארוני: אין לי מושג מה רצית פה..... 8.פירסינגים: אלוהים יצר אותנו חללים חללים נקבים נקבים....מספיק והותר.. 9.קעקועים: טאז על הרגל...בחורף יצטרף אליו מישהו איפושהוא.. 10.משקפיים: ראיה ללילה ושמש ליום 11.אייסיקיו או מסנג'ר? בודאי 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, צרפתית (בקטנה) 13.תכונות טובות שלך: "מפגרת אבל אופימית"... 14.תכונות רעות שלך: "מפגרת אבל אופטימית"... 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: עצמי 16.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתקלחת 17.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? קוראת ספר/סקס 18.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? ללכת לקחת את כרטיס הטיסה שלי... 19.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? איש זר ברחוב 20.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם האהובים שלי סביבי 22.מה מפחיד אותך? זיקוקי דינור (סיפור ארוך..) 23.מה אתה חושב על זה שלא הייתה שאלה מספר 21? לא מתעסקת בקטנות 24.מה המזון האהוב עליך? בשר 25.מה אתה שותה במהלך היום? ביום-דיאט קולה, בלילה-ויסקי משובח 25.קפה או תה: קפה והכי שחור שיש 26.פלאפל או שווארמה: שווארמה 27.מועדון או בית קפה: גם וגם 28.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קורנפלקס..... 29.מה המוטו שלך בחיים? חיי ותן לחיות..!!!!!! 30.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מחלקת לכל הנזקקים... 31.מעשה נועז שעשית? סקס ברפת... 32.מעשה טפשי שעשית? כל יום עושים משהו טפשי.... אין לי משהו ספציפי.. 33.מה יש לך מתחת למיטה? רצפה 34.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: גורגרת.....רררררר.... 35. לישון או לקום? לקום - ברור!!!!! 36. שקיעה או זריחה? זריחה - ברור!!!!! 37. לילה או יום? לילה..... 38. בזבזן או חסכן? אמא של הבזבזנים... 39. קור או חום? חמים.. 40. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה - תמיד! 41. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם אייל, לא חשוב איפה 42. מי הבחירה שלך בכוכב נולד? ריקי גל דברים אהובים עליך: 43.צבע: כתום 44. בעל חיים:כלבים 45.ספר: אויש, אני תולעת ספרים, זו בעיה... הביוגרפיה של היטלר..מרתק! 46.סרט: החיים שלי... זה סרט אחד ארוך...נקווה שהסוף יהיה טוב..חח 47. שחקן: אבי קושניר 48.שחקנית: גילה אלמגור 49.דיסק: כל מה שיש בו אלון אולארצ'יק...אה.. וגם סי היימן... 50.שיר: כל מה שיש בו אלון אולארצ'יק...אה.. וגם סי היימן... 51.מקום בילוי: פאבים טובים עם אלכוהול טוב... 52. פורום אהוב: אלון אולארצ'יק, כוורת וסי היימן 53. עונה: אביב - פריחה 54. מקום להעביר בו חופשה: סיני 55. רכב: בינבה 56. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: סבתא שלי ז"ל 57. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "רשום: אני משוגע עם עבר פסיכי.." גשש חיוור 58. עיתון: לא, תודה 59. סדרה: חברים וזוהי נטע..... צינית ומתחכמת בעליל.... אבל לדעתי, היא בסדר גמור.. תהנו....

ט י נ ה

New member
וואו נטע את ענקית

ואני מתגעגעת לתאורה שלך עלי בקרוב הופעות רבות ומיוחדות בחיק הטבע

korennet

New member
נו יאללה......

אבל לא יותר מדי בקרוב.... "בקרוב" אני אהיה באנגליה וסקוטלנד, טיון לרמילים קצר, מרתק ומאתגר ומדהיםםםםםםם אבל קדימה, עבודה היא חיינו.... (אבל לא בשבילנו?!)

למעלה