שאלון זה או זה?

kabookit

New member
../images/Emo124.gif שאלון זה או זה?

אממ.. יש לי כמה: אייקונים:
או
?
או
?
או
?
או
?
או
? האייקון שלכם..? מפורסמים: עברי לידר או מאיה בוסקילה? היהודים או Mcr ? רוני דואני או חיים נחמן ביאליק? קובי פרץ או חני נחמיאס? נינט טייב או שירי מימון? המפורסם שלכם..? מאכלים: פיצה או סלט? שניצל עוף או שניצל טופו? עוגה או גלידה? ארטיק או מסטיק? תפוח או תפוז? המאכל שלכם..? טוווב חפרתי, ואמצע הלילה, עפתי לישון ZzZz לילה טוב לכולם 333>

idanias

New member
עונה../images/Emo3.gif

האייקון שלכם..?
מפורסמים: עברי לידר או מאיה בוסקילה? מאיה בוסקילה היהודים או Mcr ? היהודים רוני דואני או חיים נחמן ביאליק? חחח רוני נראה לי? קובי פרץ או חני נחמיאס? חני? נינט טייב או שירי מימון? שירי? המפורסם שלכם..? איימי לי
|מת||מתעלף!!!| מאכלים: פיצה או סלט? פיצההה שניצל עוף או שניצל טופו? עוף עוגה או גלידה? גלידה ארטיק או מסטיק? ברורררררר שמסטיק תפוח או תפוז? תפוז המאכל שלכם..? מסטיק!!!

מסטיק לא נחשב מאכל!! חח זה ממתק שאתה

צריך להיגמל ממנווו לא כואבת הלסת ללעוס כל היום כמו גמל?

idanias

New member
חחחח מישהו שאל אותך משהו../images/Emo3.gif

מסטיק לשלטוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!! אני מקווה שיום אחד כל המסטיקים יתקפו את העולם יחד עם הפינגווינים ואז נראה מי שולט

חחחחחחחחחח עידן אמרתי לך לא לקחת את

הסמים היום!! ובמיוחד לא לערבב איתם מסטיק עשכיו תראה כמה הזיות יש לךP:

שלום ^_^

אוי נו אין לי כוח לאייקונים עכשיו
האייקון שלכם..? מה שאני משתמשת הכי הרבה
מפורסמים: עברי לידר או מאיה בוסקילה? עברי היהודים או Mcr ? פיי כמה זמן לא שמעתי MCR .. כמובן שהם רוני דואני או חיים נחמן ביאליק? חחחחחחחחח אממממממממממ אפחדXB טוב נו חיים קובי פרץ או חני נחמיאס? מי חיבר ת'שאלון?? עידן זה אתה נכון? לפי השאלות המפגרותXB נו קובי חח נינט טייב או שירי מימון? שירי המפורסם שלכם..? אין לי מוח עכשיו לחשוב על מישו
מאכלים: פיצה או סלט? פיצה למרות שעכשיו אני בגמילה
שניצל עוף או שניצל טופו? עוףף עוגה או גלידה? גלידה ארטיק או מסטיק? חח נו עידן .. מה אני יעשה .. ארטיק יותר טעים ..<שלא תהרוג אותי> חח תלוי באיזה יום .. תפוח או תפוז? תפוח המאכל שלכם..? פסטההההההההההה כמובן .. בכל הצבעים בכל הצורות ובכל הטעמים אני חולת פסטה

kabookit

New member
את רמזת עכשיו שהשאלות שלי מפגרות? O:

חחחחחחחחחח. בקשר לחיים נחמן ביאליק- צודקת! אממ..הוא הרבה יותר סקסי מרוני XD חחחח, אני סתם שונאת אותה. ומזה ארטיק? מ ס ט י ק ש ל י ט ה !@#$%^&

kabookit

New member
חחחחחחח XD

עלאק ארטיק O: אנחנו עוד נראה לה מזה, עידן ! טובטוב, עכשיו אני באמת עפה לישון אם לא גם מחר אני לא אקום.. עידן תעשה לי אשקמה מחר
כל השאר, אממ.. אור, מורן, וכל מי שפה ולא מגיב |
| לילה טווווב לכם 33> חלומות שרוווווווטים

idanias

New member
חחחחחח לילה טוב לך../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

חלומות שרוטיםםםםם

חח תראי ארטיק זה לא הכי טעים בעולם

אבל זה עדיף ממסטיק בשיא החום
לילה טוף =]

למעלה