שאלון מוזיקלי

West Doll

New member
../images/Emo124.gifשאלון מוזיקלי../images/Emo79.gif../images/Emo3.gif

כןכן אני בטוחה שכולכם מכירים את השאלון הזה, שמים את הווינאמפ\מדיהפלייר\מה שלא יהיה על שאפל [שיר אקראי למי שלא יודע] ועל השאלות אתם עונים לפי השיר שמתנגן. רק שכאן במקום להשתמש בכל השירים שיש לכם על המחשב תשתמשו רק בשירים של ג'ניפר
[ראיתם איך בשניה זה קשור לפורום?
] קיצר, השאלות: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? יש מבין?

NoWords

New member
חח תמיד רציתי לעשות את זה ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? REM - Daysleeper
האם יהיו לי חיים מאושרים? Bob Marley - Get up stand up מה אנשים באמת חושבים עליי? Audioslave - Getaway car האם אנשים חושקים בי בסתר? Fiona Apple - To your love
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? No Doubt - Just a girl מה אני צריך לעשות עם חיי? Foo Figters - Best of you עצה טובה בשבילי: ?No Doubt - Happy now מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? The white stripes - Aluminium מה קשור
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Jamiroquai - Love blind
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Hot Hot Heat - Talk to me, dance with me וואלה יש מצב
ובהלוויה שלי? Nas - I can אמאלה זה סוג-של מתאים ועצוב ומפחיד, הכל ביחד איזה סוג גבר אני אוהב? Black Eyed Peas - Shut up חחח מה קשור איך יהיה לי מחר? Pixies - Bone Machine אוי ואבוי אם רק תדעו על מה השיר מדבר
למה אני כאן? Beyonce - Daje Vu טוווב, אם אתם אומרים... בתור מה אנשים יזכרו אותי? Joss Stone - For the love of you אומייגאד זה יצא כ"כ חמוד עם השאלה:] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Jennifer Lopez - Baby I love you remix האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Linkin Park - Forward איך תהיה השנה הזו? Aerosmith - Walk on water יצא הכי לא קשור לכלום חוץ מאיזה שניים
ויצא לי ג'ניפר!!! האהא ^_^

NoWords

New member
אוקיי לא קראתי את ההוראות ../images/Emo12.gif

אמורים רק עם ג'ניפר. אופסססססס טוב אין לי כוח

NoWords

New member
אתה מכניס את כל השירים שיש לך על המחשב

[במקרה הנוכחי, של ג'ניפר בלבד] ועושה להם בתוכנת שמיעה - shuffle - מה שמפעיל אותם באופן אקראי, ולא אחד אחרי השני. ואז אתה עובר על השאלון שהיא פירסמה, וכל שיר שמתחלף אתה מכניס בשאלה מסויימת וזה יוצא אירוני\סתם דבילי נגיד יצא אצלי ככה: איך העולם רואה אותי? REM - Daysleeper, וכאילו רואים אותי כחולמנית
לרוב זה לא יוצא טוב אבל זה מצחיק שלפעמים זה כן יוצא מתאים... סתם שאלון חביב כזה :]

West Doll

New member
הייתי מסבירה לכם...

אבל העוזרת הנאמנה שלי, נעמה, עשתה את עבודתה כמו שצריך

West Doll

New member
והנה אני מהווה דוגמא אישית../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? Jennifer Lopez- Still Around [אוקיי
] האם יהיו לי חיים מאושרים? Jennifer Lopez Feat. Ja Rule- I'm Real [מה זה אומר?
] מה אנשים באמת חושבים עליי? Jennifer Lopez- Get Right [הו] האם אנשים חושקים בי בסתר? Jennifer Lopez- Baby I Love U [
קול
] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Jennifer Lopez- Opem Off My Love מה אני צריך לעשות עם חיי? Jennifer Lopez- Por Que Te Marchas עצה טובה בשבילי: Jennifer Lopez- The One [אחלה עצה?
] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Jennifer Lopez- Sola[היי, לא נכון!!!
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Jennifer Lopez- Secretly [יו!] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Jennifer Lopez- I'm Glad(Paul Oakenfold remix) [הא סבבה
] ובהלוויה שלי? Jennifer Lopez- Que Hiciste [למה?
] איזה סוג גבר אני אוהב? Jennifer Lopez Feat. Fat Joe- Hold You Down [מה, הוא תמיד יהיה לצידי?
] איך יהיה לי מחר? Jennifer Lopez- Dance With Me [לא תודה
] למה אני כאן? Jennifer Lopez- Waiting For Tonight [אחלה סיבה...אבל כבר לילה
] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Jennifer Lopez- If You Had My Love [זה טוב או לא?] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Jennifer Lopez- Amarte Es Todo [לא נכון!
] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Jennifer Lopez Feat. Chayen- Dame (Touch Me) [אמאלה] איך תהיה השנה הזו? Jennifer Lopez- Dear Ben [הו, לא תודה, אני מוותרת]

Lopezit

New member
חח גדול

מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Jennifer Lopez- Sola[היי, לא נכון!!!] איך תהיה השנה הזו? Jennifer Lopez- Dear Ben [הו, לא תודה, אני מוותרת]
שיהיה בהצלחה!

Lopezit

New member
*מנסה*

איך העולם רואה אותי? Hold You Down (Featuring Fat Joe) האם יהיו לי חיים מאושרים? Pleasure Is Mine מה אנשים באמת חושבים עליי? Step Into My World האם אנשים חושקים בי בסתר? Im Real ...חח טוב אני מבינה שלא הולך לי כ"כ השאלון הזה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Waiting for Tonight מה אני צריך לעשות עם חיי? No Me Ames remix עצה טובה בשבילי: I, Love [תשבעווו] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? I've Been Thinkin' מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? No Me Ames [Tropical Remix][Mix [יש אותו גם בOT6 וגם בדיסר הרמיקסים לא להאשים אותי
] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Lets Get Loud remix יהה בייבי! ובהלוויה שלי? Dame [אלוהים ישמור] איזה סוג גבר אני אוהב? We Gotta Talk איך יהיה לי מחר? That's Not Me למה אני כאן? Jenny from the Block בתור מה אנשים יזכרו אותי? Una Noche Mas איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Si Ya Se Acabo [בכייף] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Come Over [באמא שלכם תשארו איפה שאתם אל תבואו] איך תהיה השנה הזו? Should've Never הזוי ביותר!

West Doll

New member
../images/Emo6.gif

האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Come Over [באמא שלכם תשארו איפה שאתם אל תבואו] ליאת, לא ידעתי שאת כ"כ שובבה

NoWords

New member
חחחחחחחח באתי להגיב אותו דבר ../images/Emo6.gif

יצא קורע עם קאם אובר!! P=

Lopezit

New member
חחח אני צריכה קצת שקט הלילה

אחרי מה שעברתי ביומיים האחרונים

West Doll

New member
ווהו איזה גילויים../images/Emo98.gif

טוב חברה, ממש משעמם לי
מי מתנדב לשעשע אותי?

אליעד699

New member
אני

איך העולם רואה אותי? We Gotta talk האם יהיו לי חיים מאושרים? no me ames salsa מה אנשים באמת חושבים עליי? that's not me האם אנשים חושקים בי בסתר? baby i LUV U איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? como ama una mujer מה אני צריך לעשות עם חיי? una noche mas עצה טובה בשבילי: let's get loud מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? I, Love מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? si ya se acaro איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? no me ames ballad version ובהלוויה שלי? Que Ironia איזה סוג אשה אני אוהב? Que Hiciste איך יהיה לי מחר? the one למה אני כאן? I'm real בתור מה אנשים יזכרו אותי? Tu איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Loving You האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Ain't it funny איך תהיה השנה הזו? talk about us

למעלה