שאלון פיי גוטמני מגניב חובה לענות

../images/Emo124.gifשאלון פיי גוטמני מגניב חובה לענות../images/Emo70.gif

אמיר
1)איך נחשפתם לאמיר לראשונה
2)איזה מחזמר בהבימה שאמיר הופיע בו הכי אהבתם הברווזון/מרי לו/הלהקה
3)איזה מחזמר בחנוכה שאמיר עשה הכי אהבתם עמי ותמי/ספיד וגלגלי הקסם/פיטר פן
4)איזה מופע מוזיקלי שאמיר עשה בחנוכה הכי אהבתם שיר נולד או פסטיגל על הזמן
5)איזו תוכנית טלויזיה לילדים ונוער שאמיר הנחה הכי אהבתם זאפ קפה או ג'טיקס קלאב
6)איזו תוכנית טלויזיה לכל המשפחה שאמיר הנחה הכי אהבתם אבק כוכבים או המצעד
7)הנחיית ספיישל בטלויזיה נערת החוף 2003 או רבותיי ההסטוריה חוגגת נס ציונה
8)איזה אלבום סולו של אמיר הכי אהוב עליכם מנטרה או דבש בכוורות
9)אילו שני שירים הכי אהבתם מכל אחד מהאלבומים
10)איזה מפיק מוזיקלי אתם אוהבים יותר שי להב(המפיק המוזיקלי של מנטרה)או טל מטמור(המפיק המוזיקלי של דבש בכוורות)
11)הקליפ של אמיר האהוב עליכם ביותר נוצה,סיכוי לאהבה(הדואט עם אילנה אביטל),מרגיש,יום אחרון
12)איזה מהשירים החדשים של אמיר אתם הכי אוהבים
סיבה מספיק טובה או בנים בנות או once agien
13)פסטיגל 2008 ראש בראש או חיה בסרט
14)חו"ל-הופעה של אמיר באירועי הגאווה באמסטרדם או הנחיה באירוע 100 שנה לת"א בניו יורק
15)סולואים של אמיר במרי לו-לא אני הוא האיש או אני לא יכול בלעדיך
16)אמיר בתפקיד הפחות סימפטי-קפטן הוק בפיטר פן או דני קוסובסקי בלהקה
17)אמיר בתפקיד עצמו כאורח בסידרה המובילים בערוץ לוגי או 24/7 בערוץ הילדים
18)אמיר בתפקיד אורח עצבני-מפיק הטלויזיה העצבני בסידרה צימרים או הצלם העצבני מיכה ברטל בסידרה בובות
19)הדואט הכי אהוב עליכם-סיכוי לאהבה עם אילנה אביטל או האור שבקצה הבמה עם שחר סוויסה
20)חשיפה:הראיון ב7 לילות 25.5.07 או ההשתתפות באח הגדול VIP
היי פייב 1)איך נחשפתם להיי פייב לראשונה
2)איזה אלבום הכי אהוב עליכם-hfive,כולם רוקדים עכשיו,טייק 1 2
3)אילו שני שירים הכי אהובים עליכם מכל אחד מהאלבומים
4)איזה קליפ של היי פייב האהוב עליכם ביותר-אני,יום מעונן,לחץ,מקדש האהבה,ממשיך לצעוד,עומד על צוק,תפוס את העולם|? 5)איזה קאבר של היי פייב הכי אהבתם-רקדי,חופשי זה לגמרי לבד,חופשי ומאושר,אחלום לנצח
6)איזה שיר של היי פייב מפסטיגל הכי אהבתם-נסיכה קסומה(פסטיגל 97),קטן זה הכי כייף בעולם(פסטיגל 98),זה כבר כאן(פסטיגל 99)
7)איזה שיר מבין שני השירים החדשים שהופיעו באלבום האוסף האחרון הכי אהבתם תפוס את העולם או אולטרה מודרני? 8)היי פייב להקת הבית ב-ערוץ 3 בעיר או עיר ערוץ הילדים 99
9)שירים שאמיר כתב והלחין אני,זמן מסיבה,ילדי ה90,ממשיך לצעוד,יחסים מבולבלים,אולטרה מודרני
10)מה העציב אותכם יותר העזיבה של מייקל הרפז או ההחלטה של הלהקה להתפרק
11)איזה מפיק מוזיקלי אתם אוהבים יותר שי להב(המפיק המוזיקלי של האלבומים hfive וכולם רוקדים עכשיו)או עובד אפרת(המפיק המוזיקלי של טייק 1,2)
תהנו

עונה

אמיר 1)בהיי פייב כמובן 2)מרי לו 3)פיטר פן 4)שיר נולד 5)ג'טיקס קלאב 6)אבק כוכבים 7)נערת החוף 2003 8)דבש בכוורות 9)מנטרה-נוצה וקם מאושר,דבש בכוורות-מותר לך ושפעת 10)בין שני האלבומים האלו אני אהבתי יותר את העבודה של טל מטמור 11)הקליפ של מרגיש 12)בנים בנות 13)חיה בסרט 14)קשה לי קצת לענות על זה מכיוון ששניהם הם כבוד עצום עבור אמיר אך אני אבחר בהופעה באמסטרדם כי נכחתי בה וזכיתי להנות ממנה. 15)אני לא יכול בלעדיך 16)דני קוסובסקי בלהקה 17)המובילים בערוץ לוגי 18)מיכה ברטל בסידרה בובות 19)האור שבקצה הבמה עם שחר סוויסה 20)הראיון ב7 לילות 25.5.07 היי פייב 1)בהופעת בכורה טלויזיונית שלהם בתוכנית של דודו טופז "הראשון בבידור" בערוץ 2 שבה הם שרו את הסינגל הראשון "אני". 2)כולם רוקדים עכשיו 3)hfive-יום מעונן,היא עוזבת,כולם רוקדים עכשיו-איפה היית,ילדי ה90,טייק 1,2-עומד על צוק,מי אמר 4)מקדש האהבה 5)אחלום לנצח 6)עולם אגדה(נסיכה קסומה)פסטיגל 97 7)תפוס את העולם 8)ערוץ 3 בעיר 9)ילדי ה90 10)העזיבה של מייקל הרפז את הלהקה 11)בין שני האלבומים הראשונים לאלבום השלישי אני אהבתי יותר את העבודה של שי להב

OOOO0

New member
וואו,רעות!כל הכבוד לך על ההשקעה!אחלה שאלון!

אמיר 1)איך נחשפתם לאמיר לראשונה?בהיי פייב 2)איזה מחזמר בהבימה שאמיר הופיע בו הכי אהבתם הברווזון/מרי לו/הלהקה?מרי לו 3)איזה מחזמר בחנוכה שאמיר עשה הכי אהבתם עמי ותמי/ספיד וגלגלי הקסם/פיטר פן?ספיד וגלגלי הקסם 4)איזה מופע מוזיקלי שאמיר עשה בחנוכה הכי אהבתם שיר נולד או פסטיגל על הזמן?פסטיגל על הזמן 5)איזו תוכנית טלויזיה לילדים ונוער שאמיר הנחה הכי אהבתם זאפ קפה או ג'טיקס קלאב?זאפ קפה 6)איזו תוכנית טלויזיה לכל המשפחה שאמיר הנחה הכי אהבתם אבק כוכבים או המצעד?המצעד 7)הנחיית ספיישל בטלויזיה נערת החוף 2003 או רבותיי ההסטוריה חוגגת נס ציונה?רבותיי הייסטוריה חוגגת 8)איזה אלבום סולו של אמיר הכי אהוב עליכם מנטרה או דבש בכוורות?דבש בכוורות 9)אילו שני שירים הכי אהבתם מכל אחד מהאלבומים?קם מאושר,מנטרה,יופי ומותר לך. 10)איזה מפיק מוזיקלי אתם אוהבים יותר שי להב(המפיק המוזיקלי של מנטרה)או טל מטמור(המפיק המוזיקלי של דבש בכוורות)?אין לי מושג,אני לא מכירה אף אחד מהם. 11)הקליפ של אמיר האהוב עליכם ביותר נוצה,סיכוי לאהבה(הדואט עם אילנה אביטל),מרגיש,יום אחרון?נוצה. 12)איזה מהשירים החדשים של אמיר אתם הכי אוהביםסיבה מספיק טובה או בנים בנות או once agien?סיבה מספיק טובה 13)פסטיגל 2008 ראש בראש או חיה בסרט?חיה בסרט 14)חו"ל-הופעה של אמיר באירועי הגאווה באמסטרדם או הנחיה באירוע 100 שנה לת"א בניו יורק?ההופעה באמסטרדם 15)סולואים של אמיר במרי לו-לא אני הוא האיש או אני לא יכול בלעדיך?אני לא יכול בלעדייך 16)אמיר בתפקיד הפחות סימפטי-קפטן הוק בפיטר פן או דני קוסובסקי בלהקה 17)אמיר בתפקיד עצמו כאורח בסידרה המובילים בערוץ לוגי או 24/7 בערוץ הילדים?24/7 18)אמיר בתפקיד אורח עצבני-מפיק הטלויזיה העצבני בסידרה צימרים או הצלם העצבני מיכה ברטל בסידרה בובות?מיכה ברטל 19)הדואט הכי אהוב עליכם-סיכוי לאהבה עם אילנה אביטל או האור שבקצה הבמה עם שחר סוויסה?האור שבקצה הבמה 20)חשיפה:הראיון ב7 לילות 25.5.07 או ההשתתפות באח הגדול VIP?האח הגדול היי פייב 1)איך נחשפתם להיי פייב לראשונה?ראיתי אותם בתוכנית של דודו טופז. 2)איזה אלבום הכי אהוב עליכם-hfive,כולם רוקדים עכשיו,טייק 1 2?טייק 1 2 3)אילו שני שירים הכי אהובים עליכם מכל אחד מהאלבומים?אני לא זוכרת בדיוק איזה שיר שייך לכל אלבום,אבל אני יכולה לענות בכלליות שאני הכי אוהבת את "זמן מסיבה","ממשיך לצעוד","כולם רוקדים עכשיו" ו"אני". 4)איזה קליפ של היי פייב האהוב עליכם ביותר-אני,יום מעונן,לחץ,מקדש האהבה,ממשיך לצעוד,עומד על צוק,תפוס את העולם?"עומד על צוק" 5)איזה קאבר של היי פייב הכי אהבתם-רקדי,חופשי זה לגמרי לבד,חופשי ומאושר,אחלום לנצח?"אחלום לנצח" 6)איזה שיר של היי פייב מפסטיגל הכי אהבתם-נסיכה קסומה(פסטיגל 97),קטן זה הכי כייף בעולם(פסטיגל 98),זה כבר כאן(פסטיגל 99)?"קטן זה הכי כיף בעולם" 7)איזה שיר מבין שני השירים החדשים שהופיעו באלבום האוסף האחרון הכי אהבתם תפוס את העולם או אולטרה מודרני?"אולטה מורדרני". 8)היי פייב להקת הבית ב-ערוץ 3 בעיר או עיר ערוץ הילדים 99?עיר ערוץ הילדים 9)שירים שאמיר כתב והלחין אני,זמן מסיבה,ילדי ה90,ממשיך לצעוד,יחסים מבולבלים,אולטרה מודרני?השאלה הכי קשה עד עכשיו!אני לא יכולה לבחור רק אחד,אני מתה על כל השירים האלה!אמיר הוא כותב ומלחין נורא מוכשר,כל מה שהוא כותב ומלחין יוצא מדהים בסוף. 10)מה העציב אותכם יותר העזיבה של מייקל הרפז או ההחלטה של הלהקה להתפרק?ההחלטה להתפרק 11)איזה מפיק מוזיקלי אתם אוהבים יותר שי להב(המפיק המוזיקלי של האלבומים hfive וכולם רוקדים עכשיו)או עובד אפרת(המפיק המוזיקלי של טייק 1,2)שוב,אין לי מושג,אני לא מכירה אף אחד מהם.

ady18

Well-known member
וואו אהבתי עונה:)

)היי פייב יותר נכון הייתי אצל חברה ושמה לי את הסינגל\דיסק בבית אצלה ושם התענינתי ומשם המשיך.... גלגלי הקסם שיר נולד זאפ קפה אבק כוכבים )וואו קשה אני חושבת שמרי לו יותר התאים לו למרות שלא ראיתי אבל הרגשה כזאת )מהאלבום הראשון לא מכירה כמעט בעיר נוצה מהאלבום השני מרגיש ורק שלא יכאב לי )קשה יום מעונן )רקדי )שוב קשה קטן זה הכי כייף בעולם )נס ציונה מרגיש )דבש )המפיק של דבש) )איזה מהשירים החדשים של אמיר אתם הכי אוהבים סיבה טובה סיבה מספיק טובה או בנים בנות או once agien סיבה טובה 13)פסטיגל 2008 ראש בראש או חיה בסרט פסטיגל 14)חו"ל-הופעה של אמיר באירועי הגאווה באמסטרדם או הנחיה באירוע 100 שנה לת"א בניו יורק גאווה 15)סולואים של אמיר במרי לו-לא אני הוא האיש או אני לא יכול בלעדיך אני לא האיש 16)אמיר בתפקיד הפחות סימפטי-קפטן הוק בפיטר פן או דני קוסובסקי בלהקה הלהקה 17)אמיר בתפקיד עצמו כאורח בסידרה המובילים בערוץ לוגי או 24/7 בערוץ הילדים 7\24 18)אמיר בתפקיד אורח עצבני-מפיק הטלויזיה העצבני בסידרה צימרים או הצלם העצבני מיכה ברטל בסידרה בובות לא ראיתי 19)הדואט הכי אהוב עליכם-סיכוי לאהבה עם אילנה אביטל או האור שבקצה הבמה עם שחר סוויסה האור שבקצה הבמה 20)חשיפה:הראיון ב7 לילות 25.5.07 או ההשתתפות באח הגדול VIP הראיון היי פייב 1)איך נחשפתם להיי פייב לראשונה אצל חברה 2)איזה אלבום הכי אהוב עליכם-hfive,כולם רוקדים עכשיו,טייק 1 2 היי פייב 3)אילו שני שירים הכי אהובים עליכם מכל אחד מהאלבומים רקדי יום מעונן לחץ מקדש האהבה ועומד על צוק ואני 4)איזה קליפ של היי פייב האהוב עליכם ביותר-אני,יום מעונן,לחץ,מקדש האהבה,ממשיך לצעוד,עומד על צוק,תפוס את העולם|?אני 5)איזה קאבר של היי פייב הכי אהבתם-רקדי,חופשי זה לגמרי לבד,חופשי ומאושר,אחלום לנצח רקדי 6)איזה שיר של היי פייב מפסטיגל הכי אהבתם-נסיכה קסומה(פסטיגל 97),קטן זה הכי כייף בעולם(פסטיגל 98),זה כבר כאן(פסטיגל 99)קטן 7)איזה שיר מבין שני השירים החדשים שהופיעו באלבום האוסף האחרון הכי אהבתם תפוס את העולם או אולטרה מודרני?צפוס את העולם 8)היי פייב להקת הבית ב-ערוץ 3 בעיר או עיר ערוץ הילדים 99 להקת הבית 9)שירים שאמיר כתב והלחין אני,זמן מסיבה,ילדי ה90,ממשיך לצעוד,יחסים מבולבלים,אולטרה מודרני זמן מסיבה 10)מה העציב אותכם יותר העזיבה של מייקל הרפז או ההחלטה של הלהקה להתפרק ההחלטה להתפרק 11)איזה מפיק מוזיקלי אתם אוהבים יותר שי להב(המפיק המוזיקלי של האלבומים hfive וכולם רוקדים עכשיו)או עובד אפרת(המפיק המוזיקלי של טייק 1,2) שי להב

למעלה