שאלון שבועי

Meytar 888

New member
../images/Emo124.gifשאלון שבועי../images/Emo70.gif

מממ זאת הפינה של שרין פשוט היא בטיול שנתי אז חד-פעמי אני פתחתי את הפינה היום
זה קצת ארוך אבל תתמודו ואל תיהיו עצלנים
מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד? השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: קרידיט לקומונה "שאלונים לכל מקלדת" http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=5803 תהנו

Meytar 888

New member
עונה נה נה נה נה נה../images/Emo3.gif

מהו שמך? מיתר
תאריך לידה: 9.9.1992 מקום מגורים: חדרה
כמה אחים/אחיות? אח אחד ואחות אחת צבע עיניים? ירוק/אפור/כחול...כל חד אומר משו אחר ואני לא ממש יודעת
צבע שיער? שטני משקל: 55 נראה לי
גובה: מאיפה לי
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן...עלהעצבים
פחחח נדוש
קיצר לא
על מה היית רוצה לנגן? על גיטרה ועל תופים אתה אוהב לרקוד? מאוד!!!!! השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רק באוזן. ימין-3 חורים,שמאל- חור אחד. התנסת בעבר בסמים? איזה? ממש ממש לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? חחחחחחחחח גאד איזה שאלון הבאתי
חחח עם אף אחד!!! האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא כרגע. איזה מגמה היית בביה"ס? עוד לא הייתי,שנה הבאה בעזרת השם
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ויטרינרית יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? ריקוד קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פיזיקה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מממממ לא משו מיוחד נחייה את הרגע? סבבה! מה מתנגן עכשיו? חחחחחחחחחחחחחח השיר של "פסטיגל פנטזיה" אבל המקורי
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם אחת,אבל נאבדו עקבותייה
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? איסיקיו-אחד מה הספקת כבר לעשות היום? ללמוד,לרקוד,לשתות,לאכול מה עוד תספיק לעשות היום? לראות טלויזיה,לאכול,לשתות ולישון ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? אני מקווה
כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: כתום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חנפנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה שלום איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? באיטליה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר אכלת? לפני 5 דקות התנשקת? בבוקר (לחי!) עם חברה התאהבת? לפני 3 שנים נשבר לך הלב? לפני 3 שנים ועד היום. צחקת? בבוקר בכית? לפני חצי שעה ככה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שנתיים וחצי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני חודש חיבקת מישהו/י? היום בבוקר עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אף פעם השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לפני חודשיים לבשת חצאית? בפורים קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרתי כבר! לפני שנתיים וחצי! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ^^^^^ הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? היום,לורני
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חברה חשבת עליו? זה שאני אוהבת התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? לורן
פגע בך? ילדה מטומטמת שימח אותך? לורן
היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? אוף! מה היה הדבר הראשון ששמעת: ציפורים מה היה השיר הראשון ששמעת?"לא בת 16" של ריטה מה אכלת? מעדן איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם לוותר על טיול בשביל להקת מחול מיקום כרגע: מחשב חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: יש הרבה מילה אהובה: "מותק" "משוגפנת"
להקה אהובה: לא משו מיוחד איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש הרבה הבנאדם הכי יפה שראית: רן דנקר
הפאדיחה הכי גדולה שלך: החלקה באמצע ביצפר
הדבר הכי מטורף שעשית: יש המוןן הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אני אוהבת אותך" רואים
לא קשה

nofarosh11

New member
עוונה..

מהו שמך? נופר תאריך לידה: 13.12.93 מקום מגורים: חוור.. עלמה..=)) כמה אחים/אחיות? 3 כולל אותי.. צבע עיניים? חום כהה-בהיר בשמש צבע שיער? חום כהה משקל: 37/8 נראלי.. גובה: אין לי שמץ.. שנה שעברה זה היה 1.44- אבל גבהתיי מאזז!! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? נאממ.. כלוום.. על מה היית רוצה לנגן? גיטרהה..
אתה אוהב לרקוד?כןן!! מאוווד.. השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לאא.. בעע.. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? באוזניים.. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא! איכסהה.. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן, פעם אחת.. סתם לא!(!!!!!) אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לאא!#!! זה דוחה.. כמעשנים לידי אני נחנקת אז.. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים.. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אפחד.. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא.. איזה מגמה היית בביה"ס? שום מגמה.. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? נאמ נאממ.. לוידעת.. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? רן דנקר
סתם.. לוידעת.. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אממ.. לוידעתת.. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אממ.. מש'ו עם בית קברות.. אנשים מתים מפחידים אותיי..
נחייה את הרגע? בכיף..
מה מתנגן עכשיו? "לאהוב אותך" - מוכרת לי מפעם - רן דנקר ונינט מתוך השיר שלנו.. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? נאממ.. 1 באיסי.. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? איסי והפורום של השיר שלנו.. מה הספקת כבר לעשות היום? נאמ נאממ.. לנקות ת'חדר.. לינסוע לקרית שמונה.. לקנות נעליים (ישש..=)) ) וזהו נראלי.. אהה ולחתום על העצומה נגד קיצור החופש הגדוול!! מה עוד תספיק לעשות היום? לראות השיר שלנו.. להתקלח, מערכת.. ישנת טוב אתמול? כןןןןןןן.. על איזה 11 בבוקרר..=)) תישן טוב הלילה? אני מקווה מאווד.. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד.. (נפתחת..
) עונה אהובה של השנה: קייץ.. מתה על בריכות אבל גם ת'חורףף.. כי כיףף בבית כזה מתחת לפוכים.. צבע אהוב: אממ.. כתום/תכלת.. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: לקקנות וצביעות.. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שלוום בעולם.. (ולפגוש את רןן דנקר
חח..) איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א.. מזה באליי..=) מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני איזה 3 שעות.. אכלת? הרגע.. התנשקת? לפני כמה דק' עם חברה.. (בלחי כמובןן..) התאהבת? נאממ.. לוידעת.. נשבר לך הלב? שווב.. ליודעתת. צחקת? היום בסביבות 2.. כשדיברתי עם חברה.. בכית? לוזוכרת.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? נאממ.. לא זוכרתת.. נראלי לפני איזה חצי שעה.. לחברה טובבה טובהה..=) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? נאאממ.. לפני חצי שעה.. חברה טובה טובה שיליי.. חיבקת מישהו/י? לפני נאממ.. 10 דק'.. עישנת? אפעם! שתית משקה אלכוהולי? אפעם! השתכרת? אפעם!! שכבת עם מישהו/י? שוב.. אפעם! היית במועדון? לא זוכרת.. לבשת חצאית? אתמול בבוקר.. קנית בגד? נעיים נחשב? בגד לפני איזהה.. שבוע ככה.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? זה כבר היה לא?? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לוידעת.. הקדישו לך שיר? נאממ.. בבתמצווה שלי.. חח.. שיפרו לך את המצברוח? אתמוול.. חברה.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? דודה שלי.. חשבת עליו? אממ.. בת דודה שלי.. התקשרת אליו? בת דודה שלי.. חח.. התקשר אלייך? חברה.. פגע בך? ילדה אחת סתומה.. שימח אותך? חברה.. היום: באיזו שעה התעוררת? 11 ככה.. מה/מי העיר אותך? צילצול של הפלאפון.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הלו *פיהוק* " מה היה הדבר הראשון ששמעת? הצילצול שלי.. "טיטניק"-
שיר מעלףף..
מה היה השיר הראשון ששמעת? "טיטניק- הצלצול שלי חח.. מה אכלת? טוסט ונס.. *יאמיי..*
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איךך לעזאזל אני אגמור את כל הש"ב שנתנו לנוו לפסחח?? מיקום כרגע: מול המחשב.. חג מעודף: פסח (החג עצמו-לא הלפני!) וחנוכה (יומולדתת..=) חח..) ערוץ מועדף: יש הרבהה.. מילה אהובה: נאממ נאמממ.. (זאת המילה) ו- מצ'עמם לי! חח.. להקה אהובה: לוידעתת.. 5אממ.. "בלק אנד פיז" (נראלי שככה רושמים את זה..) איזה כיתה את: ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש שמן הולך ברחוב- פוגש איש רזה אומר לו "כשוראים אותך חושבים שיש רעב בעולם!" הרזה עונה לו "כשרואים אותך מבינים למה!!"
הבנאדם הכי יפה שראית: רן דנקר
הפאדיחה הכי גדולה שלך: נאממ.. באירוע של המשפחה.. באתי ללכת לתמונה משפחתית ורצי ופתאום -בלופ- החלקתי.. וקלטו טותי במצלמה..
הדבר הכי מטורף שעשית: יש המוון.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לוידעעת.. -מיתרר מזה השאלון הזהה? תנוחה אהוב? סמיים?- התחיל הש"ש ביי..

nofarosh11

New member
אופסיי..../images/Emo122.gif

מה מתנגן עכשיו? "לאהוב אותך" - מוכרת לי מפעם - רן דנקר ונינט מתוך השיר שלנו.. הכוונה ל "מוכרת לי מפעם"-רן דנקר ונינט מתוך השיר שלנו..

יוב101

New member
כשהייתי בהופעה של הראל סקעת

בכפר סבא שמו לו בהתחלה שלט על הבמה שכתוב "השתגפנות נעימה"...חח...איזה מילים הוא ממציא...

יוב101

New member
עונה

מהו שמך?יובל תאריך לידה:12.10.93 מקום מגורים:מושב ליד כפר סבא
כמה אחים/אחיות?2 אחים ואחות... צבע עיניים?חום צבע שיער?שטני- חום משקל:בסביבות ה40 אני חושבת... גובה:מטר 60 בערך... אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא... על מה היית רוצה לנגן?תופים
אתה אוהב לרקוד?מאוד
השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? ממש לא... יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא... התנסת בעבר בסמים? איזה?לא... ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא... אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?גם לא... פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גברים...
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה...
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?עדיין לא... האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא...
איזה מגמה היית בביה"ס?שנה הבאה
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?מעצבת אופנה
יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?כלכלה...
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?לא ממש... איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?אין לי מושג...יש הרבה... נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו?פרסומת בyes עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד... איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מלא עמודי אינטרנט... מה הספקת כבר לעשות היום?להיות בטיול מבצפר וללכת להופעה של הראל סקעת
מה עוד תספיק לעשות היום?לישון
ישנת טוב אתמול?לא ממש... תישן טוב הלילה?אני מקווה מאוד... כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי... עונה אהובה של השנה: קיץ צבע אהוב:כתום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: מישהו שחש את עצמו וצבועים... התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:יש המון... איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?טוב לי איפה שאני
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום.. אכלת?עכשיו התנשקת?לא זוכרת... התאהבת?שנה שעברה וזה ממשיך...
נשבר לך הלב?עדיין לא ואני מקווה שזה לא יקרה
צחקת?עכשיו בכית?לא זוכרת.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?משפחה...היום... חיבקת מישהו/י? היום עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי?אף פעם השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון?לפני מלא זמן...לא זוכרת... לבשת חצאית?השבוע.. קנית בגד?השבוע.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?עדיין לא..(בלי משפחה) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?עדיין לא...בעזרת השם זה יקרה(בלי משפחה) הקדישו לך שיר?לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח?היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו?יותם.. התקשרת אליו?דודה התקשר אלייך?שקד פגע בך?לא זוכרת.. שימח אותך?רן
היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך?אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת?"מה השעה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת?הדיסק של נינט מה היה השיר הראשון ששמעת?יחפה מה אכלת?הרבה
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתי יותם יציע לי חברות
פאתט!!! מיקום כרגע: חדר שלי חג מעודף:סוכות ערוץ מועדף: yes stars מילה אהובה:לא יודעת להקה אהובה:סינרגיה איזה כיתה את: ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש הרבה הבנאדם הכי יפה שראית:רן
ויותם שהוא ממש ממש ממש ממש ממש דומה לרן! הפאדיחה הכי גדולה שלך:היו הרבה...לא זוכרת ספציפית... הדבר הכי מטורף שעשית:גם לא זוכרת.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אותו דבר...לא זוכרת.. אל תראו אותי חנונית מכל השאלון הזה

OנעמונתO

New member
עונה

מהו שמך?נעמה תאריך לידה:23.3.93 מקום מגורים:ערד כמה אחים/אחיות?2 אחיות צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:לא שקלתי את עצמי מזמן גובה:1.73 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?לא יודעת אתה אוהב לרקוד?כןןןןןן השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?יש לי חמישה באוזמים ואחד באף התנסת בעבר בסמים? איזה?לאא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לאא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לאאא פרטים אינטימיים: העדפה מינית:בנים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?סתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימתי עדין אני כולה בת 14 היום!!!!!!!!!!!!!!!!! האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לאא איזה מגמה היית בביה"ס?עוד לא אני רק בכיתה ח' מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לא יודעת יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?... קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?... איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?... נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו?שום דבר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?הרבהההה איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?כלום מה הספקת כבר לעשות היום?לאכול ולהגיד הרבהה תודה כי כולם אומרים לי מזל טוב מה עוד תספיק לעשות היום?כלום ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?אמ..לא נאה לי שאני אשן בכלל כי חברות שלי באות לישון אצלי כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי..... עונה אהובה של השנה: קיץ צבע אהוב:ורוד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צויעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:לא יודעת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול בלילה אכלת?לפני כמה דקות התנשקת?אמ..לא זוכרת התאהבת?אמ...... נשבר לך הלב?לא נשבר לי הלב צחקת?אתמול בכית?אבל מרוב צחוק אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לא זוכרת חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת?אני לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי?אצל חברה שלי לפני איזה חודשים השתכרת?אמ...בבר מצווה של ידי שלי בחופש הגדול שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון?לא זוכרת לבשת חצאית?לא זוכרת קנית בגד?אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא זוכרת הקדישו לך שיר?לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח?אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא שלי חשבת עליו?חברה שלי התקשרת אליו?חברה שלי התקשר אלייך?חברה שלי פגע בך?חברה שלי שימח אותך?חברה שלי היום: באיזו שעה התעוררת?07:25 למרות שאני מתחילה ב9 מה/מי העיר אותך?אחותי מה היה הדבר הראשון שאמרת?כלום מה היה הדבר הראשון ששמעת?מזל טוב מה היה השיר הראשון ששמעת?לא שמעתי עדין מה אכלת?קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?חברה שלי שנפצעה מיקום כרגע:מחשב חג מעודף:פסח כי יש הרבה זמן חופש ערוץ מועדף: 65 מילה אהובה:נעמה להקה אהובה:סינרגיה איזה כיתה את: ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית:יש הרבה הפאדיחה הכי גדולה שלך:... הדבר הכי מטורף שעשית:... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:...

../images/Emo132.gifמיתרי תודה רבה -

שפתחת את האשכול במקומי אוהבת אותתתתתתתך
ודרך אגב היה סוףף בטיול !!! מהו שמך?
שרין תאריך לידה:
15.6.92 מקום מגורים:
נצרת עילית כמה אחים/אחיות?
2 אחים צבע עיניים?
חום צבע שיער?
ג'ינג'י כהה משקל:
לא ידוע גובה:
לא ידוע אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
לא מנגנת על מה היית רוצה לנגן?
גיטרהההה
אתה אוהב לרקוד?
אם לרקוד זה לקפוץ ולהשתולל בזמן שאני "שרה" אז כן .. D: השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
היה והורדתי התנסת בעבר בסמים? איזה?
לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
לא ניסיתי אבל חשבתי על זה .. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
כבר לא מעשנת .. פרטים אינטימיים: העדפה מינית:
בנים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?
יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
לא קיימתי האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
לא איזה מגמה היית בביה"ס?
אין לנו מגמות בבצפר מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?
להיות פוליטיקאית יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?
בטח קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?
כן איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?
לא יודעת .. נחייה את הרגע?
בטחחחחחחחח מה מתנגן עכשיו?
פמלה-שי גבסו עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?
3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?
5 מה הספקת כבר לעשות היום?
כלום הרגע קמתי מה עוד תספיק לעשות היום?
לא יודעת.. ישנת טוב אתמול?
כן תישן טוב הלילה?
אולי כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?
מיטה וחצי עונה אהובה של השנה:
סתיו צבע אהוב:
תכלת תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:
אדישות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:
להצליח בחיים איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?
ירושלים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?
אתמול אכלת?
אתמול התנשקת?
אתמול התאהבת?
אני מאוהבת נשבר לך הלב?
לפני שנה וחצי צחקת?
אתמול והרבההההההה בכית?
לפני שבועיים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
או אתמול או שלשום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
אתמול חיבקת מישהו/י?
אתמול עישנת?
לפני חצי שנה שתית משקה אלכוהולי?
שישי שעבר השתכרת?
אני אפעם לא משתכרת שכבת עם מישהו/י?
בתולה!!! היית במועדון?
לפני שבועיים לבשת חצאית?
לא לובשת קנית בגד?
בתחילת שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
שלשום הקדישו לך שיר?
שלשום שיפרו לך את המצברוח?
אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?
אח שלי חשבת עליו?
חברה שלי התקשרת אליו?
חברה שלי התקשר אלייך?
חברה שלי פגע בך?
ילד אחד .. שימח אותך?
חברה שלי היום: באיזו שעה התעוררת?
9:50 מה/מי העיר אותך?
אני לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת?
לא אמרתי כלום מה היה הדבר הראשון ששמעת?
את הרעש של הטלווזיה מה היה השיר הראשון ששמעת?
פמלה-שי גבסו מה אכלת?
עוד לא אכלתי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
מה נעשה היום .. מיקום כרגע:
חדר של אחי חג מעודף:
פסח ערוץ מועדף:
ערוץ 3 מילה אהובה:
יש הרבה להקה אהובה:
סינרגיה איזה כיתה את:
ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:
היא ארוכהה הבנאדם הכי יפה שראית:
אריאל מרציאנו הפאדיחה הכי גדולה שלך:
נפלתי בטקס רבין כאשר באתי להקריא הדבר הכי מטורף שעשית:
אוי הרבה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
תגדירו מטורף ..