שאלון-שחייב לענות

../images/Emo124.gifשאלון-שחייב לענות../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

השאלות
שאלות קשות
רצוי לנמק, ולהפריד בין השאלות.. 1. מה הייתם עושים כדי לפגוש את שחקני רבלדה? 2. מה היית עושה כדי שהלהקה תבוא תופיע בישראל? 3. אם היו אומרים שאחד משחקני רבלדה עוזב, את מי היית רוצה להחליף? 4. כרגע, מה הסיכוי שתפגוש את אחד/קבוצה משחקני רבלדה? 5. מהשחקנים כרגע, איזה היית רוצה שהוא יעוף מהסדרה? 6. נפגשת עם אחד השחקנים,? עם מי? 7. אם יעשו גרסה ישראלית אותו דבר כמו לרבלדה והמורדים, היית רוצה להשתתף? 8. יש דמות שאתה מזדהה איתה מבחינת אופי/יופי/כשרון? 9. יש דמות שהיא לא מדברת אליך מבחינת אופי/יופי/כשרון? 10. את מי מהשחקנים , היית רוצה לראיין אישית? 11. אם היו מציעים לכם "15 דקות תהילה" כלומר להשתתף כדמות אורח לפרק / 2 פרקים ברבלדה ,חינם, היית מסכים? 12. מה הסיכוים שנראה אותך בטלויזיה{לא קשור בהכרח לרבלדה}? 13. נהנת מהשאלון? זכויות שמורות לי {אורית}
תהנו..

TuTyBoP15

New member
../images/Emo45.gifעונהה../images/Emo27.gif

1. מה הייתם עושים כדי לפגוש את שחקני רבלדה? כלום..אני לא מהמעריצים השבועים שלהם 2. מה היית עושה כדי שהלהקה תבוא תופיע בישראל?חותמת על עצומה
חחח לא ממש אכפת לי 3. אם היו אומרים שאחד משחקני רבלדה עוזב, את מי היית רוצה להחליף?אאוגסטווו איזה נודניק ואמממ.... פאולהה 4. כרגע, מה הסיכוי שתפגוש את אחד/קבוצה משחקני רבלדה? נאן..אפס 5. מהשחקנים כרגע, איזה היית רוצה שהוא יעוף מהסדרה? זה אותה שאלה ב-3 6. נפגשת עם אחד השחקנים,? עם מי? לא 7. אם יעשו גרסה ישראלית אותו דבר כמו לרבלדה והמורדים, היית רוצה להשתתף? אמממ...הייתי רוצה אבל אני ביישנית שיא אז לא חחח 8. יש דמות שאתה מזדהה איתה מבחינת אופי/יופי/כשרון? אני מזדהה באופי עם מיה ורוברטה..אני חצי מיה והחצי השני שלי זה רוברטה 9. יש דמות שהיא לא מדברת אליך מבחינת אופי/יופי/כשרון? ניקו-->אופי 10. את מי מהשחקנים , היית רוצה לראיין אישית? דולסה מריה 11. אם היו מציעים לכם "15 דקות תהילה" כלומר להשתתף כדמות אורח לפרק / 2 פרקים ברבלדה ,חינם, היית מסכים? חינם
לא
12. מה הסיכוים שנראה אותך בטלויזיה{לא קשור בהכרח לרבלדה}?מינוס 30480348 13. נהנת מהשאלון? אמממ...ת'אמת
היה טוב וטוב שהיה חהחהחה סתם היה בסדר חחחח

s h a r o n 7

New member
../images/Emo20.gifעונה../images/Emo27.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

. מה הייתם עושים כדי לפגוש את שחקני רבלדה? כמעט הכל חחח
. מה היית עושה כדי שהלהקה תבוא תופיע בישראל? כנ"ל
. אם היו אומרים שאחד משחקני רבלדה עוזב, את מי היית רוצה להחליף? ניקו.. בעע
. כרגע, מה הסיכוי שתפגוש את אחד/קבוצה משחקני רבלדה? פיצי
. מהשחקנים כרגע, איזה היית רוצה שהוא יעוף מהסדרה? ניקו [?]
. נפגשת עם אחד השחקנים,? עם מי? מ-מ-ש
. אם יעשו גרסה ישראלית אותו דבר כמו לרבלדה והמורדים, היית רוצה להשתתף? בה=רור
. יש דמות שאתה מזדהה איתה מבחינת אופי/יופי/כשרון? לא
. יש דמות שהיא לא מדברת אליך מבחינת אופי/יופי/כשרון? לא
. את מי מהשחקנים , היית רוצה לראיין אישית? פונצ'ו ואנהי
. אם היו מציעים לכם "15 דקות תהילה" כלומר להשתתף כדמות אורח לפרק / 2 פרקים ברבלדה ,חינם, היית מסכים? מן הסתם
. מה הסיכוים שנראה אותך בטלויזיה{לא קשור בהכרח לרבלדה}? קשור לרבלדה- 100%, לא קשור לרבלדה- יש משו באוויר חחח
. נהנת מהשאלון? כן.. הוא היה סבבה

shucina

New member
בלע

1. שום דבר ממש מיוחד מספיק לי הופעות וזה... אני לא צריכה לפגוש אותם אישית .. 2. חותמת מיליון עצומות .. 3. אההה... ניקו אני לא אוהבת אותו ... הוא לא עושה שום דבר חשוב רק מציק ללופיטה כל הזמן ... 4. 0% 5. אף אחד ממש .. אולי ניקו קצת אבל גם לא יעוףףף לגמרי וזה.. 6. לא ! 7. בטח זה צריך להיות נחמד 8. חצי רוביס חצי מיה אבל שניהם לא קיצוני ככה... 9. ויקו (קצת שרמוטה) 10. אההה אף אחד אבל נגיד שכריסטיאן 11. בטח למה לא... (זה לא ממש תהילה פשוט לבלות על הסט עם האנשים וזה..) 12. 0% אולי בהופעות בקהל 13. אההה לא ממש תשובות קשות חחח

עונה

1.מה הייתם עושים כדי לפגוש את שחקני רבלדה
הכול אני כבר מתה שהם יבוא לארץ 2. מה היית עושה כדי שהלהקה תבוא תופיע בישראל
עושים הכול כדי שהם יבוא 3.אם היו אומרים שאחד משחקני רבלדה עוזב, את מי היית רוצה להחליף
אף אחד כולם מושלמים וכול טובים 4.כרגע, מה הסיכוי שתפגוש את אחד/קבוצה משחקני רבלדה
אפסי כי מעניין עם הם יבוא לארץ בכלל נקווה שכן 5.מהשחקנים כרגע, איזה היית רוצה שהוא יעוף מהסדרה
אמממ.... ניקו 6.נפגשת עם אחד השחקנים,? עם מי
הלווי לא נקווה שבעתיד כן 7.אם יעשו גרסה ישראלית אותו דבר כמו לרבלדה והמורדים, היית רוצה להשתתף
אממ... לא ניראה לי כי זה יותר מידי גם ארגנטינאי וגם מקסיקני 8. יש דמות שאתה מזדהה איתה מבחינת אופי/יופי/כשרון
אממ.... לא ניראה לי 9.יש דמות שהיא לא מדברת אליך מבחינת אופי/יופי/כשרון
אממ.. לופיטה אני לא מלשינה 10.. את מי מהשחקנים , היית רוצה לראיין אישית
את אנהי ואלפונסו חלוםםם 11.אם היו מציעים לכם "15 דקות תהילה" כלומר להשתתף כדמות אורח לפרק / 2 פרקים ברבלדה ,חינם, היית מסכים
ברור להיות בהם כולם ביחד ועוד להשתתף בפרק ברור איזה שאלה אבל זה רק חלום 12.מה הסיכוים שנראה אותך בטלויזיה{לא קשור בהכרח לרבלדה}
אממ... לא ניראה לי אני בישנית 13..נהנת מהשאלון
כן חמוד מאוד

עונה

1. מה הייתם עושים כדי לפגוש את שחקני רבלדה? הכלללל 2. מה היית עושה כדי שהלהקה תבוא תופיע בישראל? הכלל 3. אם היו אומרים שאחד משחקני רבלדה עוזב, את מי היית רוצה להחליף?אולי מהרעים ולריה פאולה וכו'... 4. כרגע, מה הסיכוי שתפגוש את אחד/קבוצה משחקני רבלדה? אם הם באים אז 20% כי אני יעשה הכל כדי להיפגש איתם!! 5. מהשחקנים כרגע, איזה היית רוצה שהוא יעוף מהסדרה?לפי המשחק סלינה ומהר.... 6. נפגשת עם אחד השחקנים,? עם מי?נווו ברור שלאאא 7. אם יעשו גרסה ישראלית אותו דבר כמו לרבלדה והמורדים, היית רוצה להשתתף? לא וגם לא לראות דיי זה יצא מהתחת 8. יש דמות שאתה מזדהה איתה מבחינת אופי/יופי/כשרון? דמות יופי לא אופי רוברטה ולוחאן כשרון..חח אין לי מושג אני שרה אבל לא ברמה שלהן.. 9. יש דמות שהיא לא מדברת אליך מבחינת אופי/יופי/כשרון?סלינה אין כישרון יש אופיחרא ויופי מעדיפה שלא לדבר 10. את מי מהשחקנים , היית רוצה לראיין אישית? פונצ'ווווו ואנהיי ודולסההה חחח יש לי הרהבה בקשות אבל הכי הכי פונצ'ו ואז כריסטיאן מהבנים ומהבנות דולסה ואז אנהי.. 11. אם היו מציעים לכם "15 דקות תהילה" כלומר להשתתף כדמות אורח לפרק / 2 פרקים ברבלדה ,חינם, היית מסכים? ברוררררררררררררררררררר 12. מה הסיכוים שנראה אותך בטלויזיה{לא קשור בהכרח לרבלדה}? אמממ ת'אמת אני רוצה להיות שחקנית כשאני יגדל אבל לא בטוח טלוויזיה אולי תאטרון... 13. נהנת מהשאלון?מאודדדדדדד אחלה שאלון

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

1. מה הייתם עושים כדי לפגוש את שחקני רבלדה?
הייתי עושה הכל
ז"א שיציעו לי מה אפשר לעשות ואני הייתי אומר אם אני מוכן לעשות או לא..אני מאמין שהייתי עושה הכל
2.מה היית עושה כדי שהלהקה תבוא תופיע בישראל?
אותה התשובה כמו ב-1
3.אם היו אומרים שאחד משחקני רבלדה עוזב, את מי היית רוצה להחליף?
אממ הכי הכי הייתי רוצה להחליף את מיגל..ואם לא אותו אז את כריסטיאן
ז"א ג'ובאני... 4.כרגע, מה הסיכוי שתפגוש את אחד/קבוצה משחקני רבלדה?
לא גבוה,עד שהם לא יהיו פה איך אני אפגשו אותם
5.מהשחקנים כרגע, איזה היית רוצה שהוא יעוף מהסדרה?
אסטבן
6.נפגשת עם אחד השחקנים,? עם מי?
לצערי,לא
7.אם יעשו גרסה ישראלית אותו דבר כמו לרבלדה והמורדים, היית רוצה להשתתף?
ברור...יגידו מה שיגידו הלוואי תהיה גירסה כזו
8.יש דמות שאתה מזדהה איתה מבחינת אופי/יופי/כשרון?
אממ לא יודע..מכל אחד יש לי קצת דברים שאני מזדהה איתם
9.יש דמות שהיא לא מדברת אליך מבחינת אופי/יופי/כשרון?
אממ לא יודע צריך לחשוב על זה
10. את מי מהשחקנים , היית רוצה לראיין אישית?
הכי הכי..את אנהי או דולסה
11.אם היו מציעים לכם "15 דקות תהילה" כלומר להשתתף כדמות אורח לפרק / 2 פרקים ברבלדה ,חינם, היית מסכים?
ברווררר איזו שאלהההה
חלוםםםם
12.מה הסיכוים שנראה אותך בטלויזיה{לא קשור בהכרח לרבלדה}?
לדעתי די גבוהים כי אני אוהב את זה
13.נהנת מהשאלון?
כן,נהנתי מאוד

עונהה

1. מה הייתם עושים כדי לפגוש את שחקני רבלדה?הכל שיבואו כברררר 2. מה היית עושה כדי שהלהקה תבוא תופיע בישראל?הרבה דבריםםם 3. אם היו אומרים שאחד משחקני רבלדה עוזב, את מי היית רוצה להחליף?אממ ניקו 4. כרגע, מה הסיכוי שתפגוש את אחד/קבוצה משחקני רבלדה?0% 5. מהשחקנים כרגע, איזה היית רוצה שהוא יעוף מהסדרה?ניקוו 6. נפגשת עם אחד השחקנים,? עם מי?לא לא נפגשתי איתם 7. אם יעשו גרסה ישראלית אותו דבר כמו לרבלדה והמורדים, היית רוצה להשתתף? כןן... 8. יש דמות שאתה מזדהה איתה מבחינת אופי/יופי/כשרון?כולם אומרים לי שאני כמו רוברטה אב אני חושבת שאני כמו מיגל חוץ מהנקמה.. 9. יש דמות שהיא לא מדברת אליך מבחינת אופי/יופי/כשרון?לוחן..חח ספורט א התחום שלי 10. את מי מהשחקנים , היית רוצה לראיין אישית?אנהיי ואלפונסו !!! 11. אם היו מציעים לכם "15 דקות תהילה" כלומר להשתתף כדמות אורח לפרק / 2 פרקים ברבלדה ,חינם, היית מסכים?ברור!! 12. מה הסיכוים שנראה אותך בטלויזיה{לא קשור בהכרח לרבלדה}?כבר הייתי בטלוויזיה לפני שנתיים בדוד טופז והיה ממש כיף אז למה לא? 13. נהנת מהשאלון?

Dulce Maria13

New member
עונה

1. מה הייתם עושים כדי לפגוש את שחקני רבלדה? הכל!!!!!!!! 2. מה היית עושה כדי שהלהקה תבוא תופיע בישראל? כל מה שצריך לעשות! 3. אם היו אומרים שאחד משחקני רבלדה עוזב, את מי היית רוצה להחליף? מאיפה לי?? 4. כרגע, מה הסיכוי שתפגוש את אחד/קבוצה משחקני רבלדה? 0 5. מהשחקנים כרגע, איזה היית רוצה שהוא יעוף מהסדרה? מאיטה!(לופיטה) 6. נפגשת עם אחד השחקנים,? עם מי? לא
7. אם יעשו גרסה ישראלית אותו דבר כמו לרבלדה והמורדים, היית רוצה להשתתף? ממש לא זה תינוקי ודפוק 8. יש דמות שאתה מזדהה איתה מבחינת אופי/יופי/כשרון? באופי אפשר לומר שקצת קצת קצת רוברטה וקצת הרבה חוסה לוחן 9. יש דמות שהיא לא מדברת אליך מבחינת אופי/יופי/כשרון? כן! מיה! 10. את מי מהשחקנים , היית רוצה לראיין אישית? דולסה מריה ואנהי ומיגל(שכחתי שם) 11. אם היו מציעים לכם "15 דקות תהילה" כלומר להשתתף כדמות אורח לפרק / 2 פרקים ברבלדה ,חינם, היית מסכים? ברור!!!!!!!! 12. מה הסיכוים שנראה אותך בטלויזיה{לא קשור בהכרח לרבלדה}? 0 13. נהנת מהשאלון? לא כי זה מזכיר לי שאני בחיים לא יראה את דולה מריה המתוקה שליייייייי

למעלה