שאלון שקירה!

פיקוש

New member
../images/Emo124.gif שאלון שקירה! ../images/Emo6.gif

הולה לכולם! אני עושה שאלון על שקירה! תענו כולכם! אני מאוד מקווה שאני תורם לפורום! :) 1. מהו השיר האהוב עליכם ביותר של שקירה? 2. מהו האלבום האהוב ביותר עליכם? 3. מהו הקליפ שאתם הכי אוהבים? 4. מה יותר מתאים לשקירה בלונד, אדום או שחור? 5. עם מי הייתם רוצים ששקירה תעשה דואט? 6. איזה סיגנון אתם הכי אוהבים של שקירה? 7. באיזה שפה שקירה שרה יותר יפה לדעתכם אנגלית או ספרדית? 8. מה אם הכי אוהבים אצל שקירה? את האישיות או את המוסיקה? 9. מה הייתם מעדיפים דיסק חדש, דיסק רמיקסים או דיסק אוסף? 10. כמה זמן אתם מעריצים את שקירה?

פיקוש

New member
התשובות שלי! ../images/Emo3.gif

1. השיר שאני הכי אוהב של שקי הוא SUERTE 2. האלבום האהוב עליי ביותר זה "שירות מכבסה" 3. הקליפ האהוב עליי הוא OJOS ASI היא מדהימה שם 4. הכי מתאים לשקי זה בלונד לדעתי.. 5. הייתי רוצה ששקי תעשה דואט עם נטליה אוריירו (איך לא? חחח) 6. הלטינו הכי יפה אצלה! 7. ספרדית... 8. שניהם 9. אלבום חדש! 10. לא מעריץ אבל אוהב אותה הרבה לפני שהיא התפרסמה בהוליווד

f e r n a n d a

New member
תשובות

1. Underneath Your Clothes 2. LS 3. WW 4. בלונד 5. לא יודעת.... 6. הכל 7. גם וגם 8. אישיות ומוסיקה 9. דיסק חדש 10. לא זוכרת

brunu

New member
ברונו עונה

1. מהו השיר האהוב עליכם ביותר של שקירה?WW 2. מהו האלבום האהוב ביותר עליכם?LS 3. מהו הקליפ שאתם הכי אוהבים?WW 4. מה יותר מתאים לשקירה בלונד, אדום או שחור?בלונד 5. עם מי הייתם רוצים ששקירה תעשה דואט?היה סקר בנושא אממ...לא אכפת לי 6. איזה סיגנון אתם הכי אוהבים של שקירה?פופ 7. באיזה שפה שקירה שרה יותר יפה לדעתכם אנגלית או ספרדית?ספרדית 8. מה אם הכי אוהבים אצל שקירה? את האישיות או את המוסיקה?הכל 9. מה הייתם מעדיפים דיסק חדש, דיסק רמיקסים או דיסק אוסף?ברור שדיסק חדש 10. כמה זמן אתם מעריצים את שקירה?שנה

לאה14

New member
../images/Emo26.gif

1. מהו השיר האהוב עליכם ביותר של שקירה?underneeth your cloth 2. מהו האלבום האהוב ביותר עליכם?ls 3. מהו הקליפ שאתם הכי אוהבים?ww 4. מה יותר מתאים לשקירה בלונד, אדום או שחור?בלונד 5. עם מי הייתם רוצים ששקירה תעשה דואט?מריה קארי 6. איזה סיגנון אתם הכי אוהבים של שקירה?פופ 7. באיזה שפה שקירה שרה יותר יפה לדעתכם אנגלית או ספרדית?אנגלית 8. מה אם הכי אוהבים אצל שקירה? את האישיות או את המוסיקה?שניהם 9. מה הייתם מעדיפים דיסק חדש, דיסק רמיקסים או דיסק אוסף?חדש 10. כמה זמן אתם מעריצים את שקירה? שנתיים בערך

perrinat

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif../images/Emo103.gif

1. מהו השיר האהוב עליכם ביותר של שקירה? כנר אמרתי שאני לא יכולה להחליט, בעיקרון יותר את השירים בספרדית. 2. מהו האלבום האהוב ביותר עליכם? DELL או האוסף 3. מהו הקליפ שאתם הכי אוהבים? מממממ.... WW ואובג'שן 4. מה יותר מתאים לשקירה בלונד, אדום או שחור? בלונד 5. עם מי הייתם רוצים ששקירה תעשה דואט? ואו... עם מרסלה מורלו [
] אין לי מושג... 6. איזה סיגנון אתם הכי אוהבים של שקירה? לטיני, רוק קל, פופ, ערבי, זה הכל...
7. באיזה שפה שקירה שרה יותר יפה לדעתכם אנגלית או ספרדית? ספרדית
8. מה אם הכי אוהבים אצל שאקירה? את האישיות או את המוסיקה? שניהם
9. מה הייתם מעדיפים דיסק חדש, דיסק רמיקסים או דיסק אוסף? דיסק חדש
10. כמה זמן אתם מעריצים את שקירה? אמממ... שמעתי עליה לראשונה בתחילת 96', אבל אני ממש מעריצה מ-2001

סשה25

New member
התשובות שלי=/

1. אף שיר? 2. לא מכירה אלבומים שלה 3. אממ איפה שהיא שרה שיר לעט כזה לא יודעת איך קוראים לו. 4. בלונד ושחור 5. שתנסה לעשות דואט עם אנריקי מרתין. 6. רוק 7. אנגלית 8. מראה 9. כלום=/ 10. לא מעריצה אותה.. סורי...

למעלה