שאלון 2

dilan angel

New member
../images/Emo124.gifשאלון 2../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

1. שם: 2. מין: 3. גיל: 4. מיקום: 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: 7. זרק עליך משהו: 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): 9. צייר עליך משהו: 10. תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: 12. התנשקת: 13. אכלת: 14. הלכת מכות: 15. הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: 17. קנית: 18. המלצת עליו: 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): 20. שברת: מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: 22: הורדת (נו, פשטת?): 23. קנית: 24: לווית מחבר: 25. זרקת: מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: 27. שהיה לך מבחן: 28. שעשית בו שיעורים(?): 29. שהברזת ממנו: 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: 32: הרביץ לך: 33. קנה לך מתנה: 34. הכין לך אוכל: 35. ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: 37. הקלטת: 38. רצית לראות ושכחת: 39. נרדמת באמצע שלה: 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): 42. התעצבנת על החברים בו: 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: 47. הקאת: 48. הזמנת במשלוח: 49. אכלת עם חבר: 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: 52. ניתקת לו/ ניתק לך: 53. התקשר אליך: 54: התקשרת אליו: 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: 57. החלפת: 58. חיטאת: 59. רצית לעשות: 60: הגעיל אותך: מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: 62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: 67. ריגש אותך: 68. הפחיד אותך: 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: 72. עיצבן אותך: 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: 77. שמעת: 78. רצית לשמוע: 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: 87. ציירו לך: 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: 93. הבטן שלך קרקרה: 94. שמעת מוזיקה: 95. ביקרת חבר: 96. חלמת חלום מוזר: 97. צחצחת שיניים: 98. התקלחת: 99. החלפת גרביים: 100. רצית ללכת לישון:

Grey Faerie

New member
שיר , את מתפרעת , בסוף עוד נעבור דף

אני : 1. שם: ספיר 2. מין: נקבה 3. גיל: 14 4. מיקום: ראשון לציון 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט עד כמה שידוע לי מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: נראה לי שאני 7. זרק עליך משהו: אחותי או שוב אני 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): אני 9. צייר עליך משהו: אני 10. תרם לך תשובה במבחן: חברה שלי , טל איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בחדר שלי , עם אחותי 12. התנשקת: על הלחי ? באיזו בריכה 13. אכלת: ליד המחשב 14. הלכת מכות: בחדר שלי 15. הצטלמת: לא זוכרת מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: גראבג 17. קנית: גופייה שחורה 18. המלצת עליו: אממ לא זוכרת 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): אני עוד בבעיות עם זה , כשאני אצליח אני אודיע לכם 20. שברת: לא זכור לי מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:גינס וגופייה אפורה 22: הורדת (נו, פשטת?): פיגמה 23. קנית: אהמ שאלה מספר 17 אהם 24: לווית מחבר: לא זוכרת 25. זרקת: מכנס וכמה חולצות מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: לא זוכרת 27. שהיה לך מבחן: אממ נראה לי מתמטיקה 28. שעשית בו שיעורים(?): אני לא עושה שיעורים :p אני משלימה מחרברות 29. שהברזת ממנו: אני לא מבריזה , אני נרדמת 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אנגלית מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אממ אחותי 32: הרביץ לך: אחותי 33. קנה לך מתנה: אחותי 34. הכין לך אוכל: אף אחד :( 35. ראה איתך סרט: אימא שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: מלאך שחור 37. הקלטת: כוכב נולד , הגמר , בשביל חברה. 38. רצית לראות ושכחת: אמ גימי נויטרון אני תמיד שוכחת.. 39. נרדמת באמצע שלה: אממ משתגעים מאהבה 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: לא זוכרת מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): פורום אוף טופיק :p 42. התעצבנת על החברים בו: אממ לא זכור לי 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: נו דאוט ( סתם סתם רק רציתי לראות אם תקראו עד לפה) 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: הארי פוטר 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אממ פאנפיקים מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: חלה עם חומוס 47. הקאת: לא זוכרת 48. הזמנת במשלוח: לא זוכרת 49. אכלת עם חבר: מנטוס :p 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אממ כנראה שענבים מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: טל 52. ניתקת לו/ ניתק לך: חברה שלי מעיין 53. התקשר אליך: אחותי ענבל 54: התקשרת אליו: אממ לא זוכרת 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: הם לא צועקים עליי שאני מדברת בטלפון מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: באוזן עשיתי שלוש 57. החלפת: לא זכור לי 58. חיטאת: באוזן 59. רצית לעשות: באף אבל לא מרשים לי 60: הגעיל אותך: עגיל בלשון מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: אממ לא זוכרת 62. המליצו לך עליו: חייך אכלת אותה 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: אממ לא. 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: לא זוכרת שמות 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): אין מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: אממ נשים מושלמות כי הוא סרט אידיוטי 67. ריגש אותך: אממ לא יודעת 68. הפחיד אותך: אממ לא זוכרת 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: אהא 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: אין מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: לא זוכרת 72. עיצבן אותך:לא זוכרת 73. הבאת אותה בשיחת נפש:לא זוכרת 74. חלמת עליו:לא זוכרת 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר:לא זוכרת מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: על החייל שאכל מילקי בלי רשות ונכנס לכלא 77. שמעת: על התמונה שנגנבה 78. רצית לשמוע: כולם טבעונים 79. שמעת והתבאסת מהן: כולם לא טבעונים 80. שמעת ושימחו אותך: אין מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: אממ לא יודעת 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: אין 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: אני לא אוהבת מוסיקה עיברית 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: נו דאוט,מדונה 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: כפר המוזיקה מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: איזו ילדה 87. ציירו לך: לא זכור לי 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: היי ארלנולד 89. הצחיקה אותך: גימי ניוטרון 90. ציטטת: אממ לא זכור לי מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אוי , עכשיו 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: אמא שלי , כל הזמן. 93. הבטן שלך קרקרה: אממ לא יודעת 94. שמעת מוזיקה: עכשיו 95. ביקרת חבר: ממזמן 96. חלמת חלום מוזר: היום 97. צחצחת שיניים: היום 98. התקלחת: מה אתם מנסים לעשות אותי מסריחוני?! 99. החלפת גרביים: אני לובשת כפכפים 100. רצית ללכת לישון: אתמול

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifME../images/Emo110.gif

1. שם:שיר
2. מין:girls kicks assss 3. גיל:15 4. מיקום:ראשלללללל"צ
5. סטרייט/גיי/דו-מיני?סטרייייט
מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:בטח אח שלי
7. זרק עליך משהו:אתמול אחי 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):צריך מישהו עם יכולת סיבולת מאוד על טבעית בשביל להעיף אותי מאיפשהו 9. צייר עליך משהו:אני על עצמי כל הזמן 10. תרם לך תשובה במבחן:חברה לפני החופש,היה לנו סיפור עם המורה לאנגלית פחחחח איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו:אני לא רבה הרבה 12. התנשקת:עם טוש
שליייייי לפני שניה
13. אכלת:לפני חצי שעה
14. הלכת מכות:בא לי באמת 15. הצטלמת:לפני חודש באילת מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת:מראיה קארי
17. קנית:מראיה,ג'סטין,ד'ה קורס ואבנסנס 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):לפני חודשיים מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:פיגגגגגגג'מעמעמ
22: הורדת (נו, פשטת?):פיגקממעמעמע
23. קנית:2 חולצות ורודות עם נצנצים בצבע תכלת מממממממממהמממממממותתתת!!
לא
24: לווית מחבר:אני בחיים לא לקחתי בגדים מחברות 25. זרקת:אמממממ מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר:שכחתייייי 27. שהיה לך מבחן:מבחן עירוני #@%#^Y$^ במתמטיקה
-98
28. שעשית בו שיעורים(?):מתמטיקה 29. שהברזת ממנו:ספורט נראה לי 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:ספרות
מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:אמממ נראה ליייייייי מי גראנדבאבא 32: הרביץ לך:אחי התיאום
33. קנה לך מתנה:מאמא שיר 34. הכין לך אוכל:אניייייי 35. ראה איתך סרט:לפני מלא זמן אחי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: . ראית: מלאך שחור
היה פרק דבילי דווקא
37. הקלטת:אני לא מקליטה,אין תקציב לוידאו בבית שלי 38. רצית לראות ושכחת:מלאך שחור ביום חמישי 39. נרדמת באמצע שלה:אופרה וינפרי בסטאר וורלד ב 4 בבוקר 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה:אתמול הייתה תוכנית בערוץ 8 על סקס ישראלי בלע בלע בלע והנושא היה סאדו מאזו..סבבע מעניין אבל הראו אנשים עושים את צרכיהם אחד על השני ונהנהים מזה בעעע
ומישהו אמר שהפנטזיה שלו זה לעשות סקס ולהוציא לבת זוג שלו ת'מעיים
יבעלולו!
מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'):פורום ירדנה ארזי
42. התעצבנת על החברים בו:אמממ לא זכור לי 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם:כנ"ל 44. צחקת על הודעה שכתובה בו לא זככככככוווווווור ליי 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:פורום מלאך שחור מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת:הכנתי לעצמי משהו מוזר עם קישואים וכרובית ושמתי במקום פפריקה מתוקה חריפה עעעע אני עד עכשיו אדומה 47. הקאת:חחחח הלוואי שהייתי מצליחה להקיא 48. הזמנת במשלוח:כשהייתי בת 10 הזמנתי פיצה 49. אכלת עם חבר:שיווו מלא זמןןןן לפני 3 שבועות בערך בניצנים 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:אממממממ אני לא בהמה מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו:חברות שלי נתקו איתי קשר הזונות כבר חודש
52. ניתקת לו/ ניתק לך:לפניייי מלאאאאא זמן היה לי קטע עם חברה שלי שלא יכולתי להפסיק לצחוק והיא כל שניה נתקה לי כי היא התעצבנה(שירה אם את זוכרת-משהו עם ג'יזל וקמרון דיאז חחחחחחחחח זה היה קורעעעעעעע) 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:פחחח אפעם,איזה פאדיחה זה בטח מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:במוח 57. החלפת:
58. חיטאת:
59. רצית לעשות:אני רוצה לעשות בגבה אבל יש בעיה עם אבא שיר שלא מסכים 60: הגעיל אותך:ידיד שעה עגיל בפטמה וזה מגעיל לו בטירוף מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך:סטים לא מצחיקים אותי 67. ריגש אותך:נערה בהפרעה 68. הפחיד אותך:אפקט הפרפר טיפה 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]:אני ילדע טובע מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך:לונה מפורום אנג'לינה 72. עיצבן אותך:אפחד 73. הבאת אותה בשיחת נפש:יש לי חברה באייסי כזאת 74. חלמת עליו:על נעמה, חחח לאדעת מאיפה צצת לי בחלום, חלמתי שאני מאחרת לגימנסיה וכשאני מגיעה את בשיעור ספורט עם י'7 ואז קפצתי מאיזה גג ונפלתי בדיוק לידך ואת כזה בוהה בי ואני ברחתי ממך מהפאדיחה שנפלתי...אל צ'אלי
75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר:יש לי חברה כזאת באייסי שאני מתה עליה מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה:ניצנים
82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:נו דאוט
83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי:לא זכור לי 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:נו דאוט
85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:משינה,שבק ס' מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:יש לי דמויות קבועות כאלה שאני מציירת 87. ציירו לך:לא ציירו לי מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית:אין איפה להתנחל מתחת לבית שלי 92. העירו לך על איך שאתה לבוש:לא העירו לי 93. הבטן שלך קרקרה:היא לא מקרקרת 94. שמעת מוזיקה:ברגע זה ממש 95. ביקרת חבר:לפני מלא זמן 96. חלמת חלום מוזר:החלום על נעמה 97. צחצחת שיניים:היום בבוקר מן הסתם
98. התקלחת:אתמול בערב
99. החלפת גרביים:כל הקיץ אני בלי גרביים
100. רצית ללכת לישון: בא לי כל הזמן אני הכי
קבלו תמונה של הכלב הכי יפה בראשוווווווווווווןןן

רייל

New member
הנה :]

1. שם: אוראל. כןכן. 2. מין: נקבה. 3. גיל: 14 וחצי. 4. מיקום: חור בשרון. 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? דיי סטרייטית. (דו -מיני זה בנאדם עם 2 איברי מין. אתם מתכוונים למושג "ביסקסואלי".) מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אני. היום. ספרייט. 7. זרק עליך משהו: סבתא. אתמול. מגבת. :| 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): לא זוכרת. 9. צייר עליך משהו: הדרי. פילפילון על היד. 10. תרם לך תשובה במבחן: וואי. לא זוכרת. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בבית. 12. התנשקת: בוף. 13. אכלת: בבית. 14. הלכת מכות: לא זוכרת. אבל אני לא ילדה אלימה. 15. הצטלמת: בטיולי. מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: "ג'אגד ליטל פיל" של אלאניס מוריסט. 17. קנית: "אין יוטרו" של נירוונה. 18. המלצת עליו: "גט א גריפ" של אירוסמית'. 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): המפ, דיסק עם כל מיני שירים. 20. שברת: אני לא שוברת דיסקים! הם, פשוט, נשברים מעצמם.. מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: עכשיו צהריים. אז אני עם כותונת. 22: הורדת (נו, פשטת?): אתמול. את הבגדים של אתמול. ג'ינס וחולצה רגילה. 23. קנית: בטיולי. 3 חולצות מאגניבות. 24: לווית מחבר: לא זוכרת. 25. זרקת: לאשפה? אסור לזרוק בגדים! אבל לחזור ולהתעלל בהם מותר. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: לא זוכרת. 27. שהיה לך מבחן: לא זוכרת. 28. שעשית בו שיעורים(?): הו. לא זוכרת. 29. שהברזת ממנו: לא זוכרת. 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: כולם! מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אמא. 32: הרביץ לך: אנחנו לא משפחה אלימה. 33. קנה לך מתנה: סבא. 34. הכין לך אוכל: אני. 35. ראה איתך סרט: הו. שנים על גבי שנים. אני לא זוכרת. אבל ראיתי עם אמא את הגמר של "כוכב נולד". סיוט - "אבל סקעת היה טוב!" "הייתי צריכה לראות את התוכנית בכפר סבא". אוח. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: ריקי לייק. 37. הקלטת: "אסתי המכוערת". 38. רצית לראות ושכחת: אוף. הפסדתי שירים בקריוקי! "מכה אפורה" ועוד. 39. נרדמת באמצע שלה: ד"ר פיל. 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: הסתכל תשובה לשאלה למעלה. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): לא יודעת. 42. התעצבנת על החברים בו: ברוב הפורמים זה ככה. 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: בפורום דה קולינג - "כמה שיערות יש לאלכס על החזה"? - השיטחיות חוגגת! 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: בפורום נירוונה. 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: דה קולינג. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: פסטה. 47. הקאת: כבר שנה לא הקאתי. 48. הזמנת במשלוח: פיצה. לפני חודש וחצי. 49. אכלת עם חבר: פסטה, לפני, וואי. הרבה זמן. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: רוטב. על עצמי. אני. מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: נטע. 52. ניתקת לו/ ניתק לך: אני לא מנתקת שיחות. רק כשאני עצבנית. :Q 53. התקשר אליך: נטע. 54: התקשרת אליו: אלינור. 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: חהחהחחהחהח! מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: לפני שנתיים. באוזן. 57. החלפת: בוף. 58. חיטאת: לפני שנתיים. באוזן. 59. רצית לעשות: עגיל בלשון. 60: הגעיל אותך: ספטום. אבל למדתי לחיות עם זה. מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: אני לא מפרסמת ולא פירסומת. 62. המליצו לך עליו: אני לא מפרסמת ולא פירסומת. 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: אני לא מפרסמת ולא פירסומת. 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: אני לא מפרסמת ולא פירסומת. 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): אני לא מפרסמת ולא פירסומת. מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: לא זוכרת. 67. ריגש אותך: "הרדוף לבן". 68. הפחיד אותך: לא זוכרת. 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: לא זוכרת. המפ, כן, לא זוכרת. 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: "נערה בהפרעה" ו"שלושעשרה"!!!!! מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: יולי. 72. עיצבן אותך: בוף. 73. הבאת אותה בשיחת נפש: חברה לפורום דה קולינג. (ת'אמת. לא ממש שיחת נפש. נו, שיהיה.) 74. חלמת עליו: חסוי. 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: כמעט כל מי שאני מדברת איתו בקביעות. מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: שונאת חדשות. :| 77. שמעת: שונאת חדשות. :| 78. רצית לשמוע: שונאת חדשות. :| 79. שמעת והתבאסת מהן: שונאת חדשות. :| 80. שמעת ושימחו אותך: שונאת חדשות. :| מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: בוף. 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: הרבה. :| 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: אם מדונה בסוף הייתה מופיעה בארץ, לא היה לי עם מי ללכת.. 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: בוף. 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: הופעת מטאל אחת. מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: הסמל של נירוונה. 87. ציירו לך: פיל. 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: בוף. 89. הצחיקה אותך: לא זוכרת. 90. ציטטת: ציטוטים מ"מלך האריות". מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: חה! אףפעם! 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: כמעט תמיד. אמא, מה רע במה שאני לובשת? 93. הבטן שלך קרקרה: בוף. 94. שמעת מוזיקה: עכשיו. בדיוק עכשיו. 95. ביקרת חבר: לא זוכרת. אבל לא עבר הרבה זמן. 96. חלמת חלום מוזר: תמיד! 97. צחצחת שיניים: היום בצהריים? (כי קמתי רק בצהריים.) 98. התקלחת: אתמול בלילה. 99. החלפת גרביים: אני לא לובשת גרביים בזמן האחרון. 100. רצית ללכת לישון: אתמול בלילה?

NoWords

New member
תודה

למקרה שאת לא מבינה- בקו"ם זה ביונסה,קלי ומישל - הבנות של דסטניז צ'יילד!

dilan angel

New member
מתי שיוצא לגוון ולג'יי לו../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

וברגעים כאלה אני מברכת את מי שהמציא ת'צורב

MishmisH 1

New member
שלי../images/Emo3.gif

ואף אחד לא מכיר אותי פה חוץ משיר..נעים מאוד אני שירה:)) 1. שם: שירה מגריסו 2. מין: היפה והשולט 3. גיל: 15.5 4. מיקום: ראשון 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: ידיד שלי בגינה.. 7. זרק עליך משהו:אחותי זרקה עליי שלט! 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): אממ..לא זוכרת 9. צייר עליך משהו: חברה שלי ציירה עליי כוכב 10. תרם לך תשובה במבחן: לא זוכרתת.. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בחונים קונים חחח 12. התנשקת: בביתי 13. אכלת: לפני חמש דקות בדיוק 14. הלכת מכות: לפני שבועיים עם מישו וקרעתי אותו! 15. הצטלמת: ביום שישי מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: דיסק שצרבתי 17. קנית: אני צורבת.. 18. המלצת עליו: לא המלצתי.. 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): חח אני יודעת סליחה מה אני אעשה 20. שברת: לא שברתי אני חושבת מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: אממ חולצה לבנה וג'ינס.. 22: הורדת (נו, פשטת?): גרביים 23. קנית: 3 גופיות במאה שקל בפוקס חחח 24: לווית מחבר: אממ לא זוכרת 25. זרקת: חולצה מכיתה ד' מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: לאדעת 27. שהיה לך מבחן: מתמטיקה נראה לי..וקיבלתי 90!!! 28. שעשית בו שיעורים(?): לא עושה שיעורים.. 29. שהברזת ממנו: בטח ערבית.. 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אנגליתתתתתתת בעעע מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אחותי כי היא זרקה עליי שלט חח 32: הרביץ לך: אף אחד מה אני מוכה 33. קנה לך מתנה: אממ..לא אוהבים אותי בבית חח לא קונים לי מתנות 34. הכין לך אוכל: אמא:)) כפרה עליה 35. ראה איתך סרט: אמא.. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: מלאך שחור 37. הקלטת: חח בחיים לא הקלטתי כלום 38. רצית לראות ושכחת: חברים=/ 39. נרדמת באמצע שלה: עמוק באדמה זה משעמם אותי 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: רצים לדירה הזה מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): חחחחחחחחחח.. 42. התעצבנת על החברים בו: לא קרה לי 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: גם לא קרה לי 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: לא קרה 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פורום דרו ברימור המשגשג חחח מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: אפרסק נחשב? 47. הקאת: פיצה לפני שנתיים אולי 48. הזמנת במשלוח: אגרול ונודלס 49. אכלת עם חבר: "" 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכרת.. מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: צ'ייני 52. ניתקת לו/ ניתק לך: צ'ייני 53. התקשר אליך: לורין 54: התקשרת אליו: צ'ייני 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: חחח בחיים לא מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: נזם חחח 57. החלפת: תו דבר 58. חיטאת: תו דבר 59. רצית לעשות: בגבהה.. 60: הגעיל אותך: בפיטמה מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: של חברה 62. המליצו לך עליו: .. 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: חח של חברה 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: .... 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): .... מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: אנערף לא זוכרת 67. ריגש אותך: גם לא זוכרת 68. הפחיד אותך: אפקט הפרפר-סרט בן זונה 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: חחח עם שיר בכיתה ו' 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: את אותו הסרט עם שיר חחח סתםםם מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: שיר עם יעקב שלה 72. עיצבן אותך: חברה אחת מציקה 73. הבאת אותה בשיחת נפש: ידיד שלי 74. חלמת עליו: ליטל.. 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: ליטל ושיר מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: מזמן לא קראתי.. 77. שמעת: שהייתה שריפה בגינה חח 78. רצית לשמוע: שאני עוברת ביצפר=/ 79. שמעת והתבאסת מהן: ששרפו תגינה חחח 80. שמעת ושימחו אותך: שאולי תהיה שביתה מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: של שבק בניצנים 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: להכל יש כסף בלי עין רעה 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: לא היתה 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:לא הייתה גם 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אממ סאבלימינל הזה מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: אני גרועה בזה 87. ציירו לך: טאז 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: גארפילדד 89. הצחיקה אותך: גארפילד המלך 90. ציטטת: חחח לא מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אתמולללל 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: מי יעיר לי אני אביא לו מכות! וכולם על הזין 93. הבטן שלך קרקרה: היום בבוקר 94. שמעת מוזיקה: עכשיו שומעת 95. ביקרת חבר: אתמול 96. חלמת חלום מוזר: אתמול! הכי מוזר בעולם 97. צחצחת שיניים: שבוע שעבר חח סתםם אממ היום בבוקר 98. התקלחת: היום בצהריים 99. החלפת גרביים: אתמול 100. רצית ללכת לישון: היום בבוקר

NoWords

New member
וולקאאאאם

גם את באה לגימנסיה? זה ממש פורום ראשון 2

dilan angel

New member
הלוואי שהיא הייתה באה../images/Emo110.gif

המטומטמת נזכרה בחופש שהיא רוצה לעבור עשתה בלאגן ולא הלך לה

MishmisH 1

New member
תודע!!../images/Emo13.gif

אממ לא..הלוואי..רציתי לעבור אבל לא יצא לי ואני תקועה במקיף ח.. בעעעע..

dilan angel

New member
חח תלמדי לשרשר../images/Emo110.gif

שירה מחקתי את כל השרשור שהיה פה
פחחח אנשים בטח היו חושבים שאני פאקצה או משהו
את והסרטים הכחולים שלך

למעלה