שאלון

dilan angel

New member
../images/Emo124.gifשאלון../images/Emo105.gif../images/Emo110.gif

לקוח מפורום ראשון שלקוח מפורום אופ טופיק שלקוח מפורום בנות
שם: גיל: מיקומך בארץ: חבר: מזל: צבע אהוב: צבע שנוא: מספר מזל: יום אהוב: יום שנוא: רוצה... לחזור לבית ספר? שתהיה שביתה? שיהיה קיץ כל השנה? שיהיה חורף כל השנה? לעבור דירה? לעבור עיר? לעבור בית ספר? לעבור לארץ אחרת? אינטימי יותר... בתולה? הכי רחוק שהגעת? חבר אחרון? כמה זמן הכי הרבה עם חבר? הכי מעט זמן עם חבר? מחשב... אייסי? מסנג'ר? אתר אהוב? פרומים אהובים? אימייל: הוטמייל או וואלה? מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? טלוויזיה... ערוץ מועדף? MTVאו 24? מיכאלה או השיר שלנו? שיקגו הופ או אי אר? כבלים או יס? ערוץ הילדים או פוקס קידס? סוף הדרך או רצים לדירה? מה דעתך על פרוייקטY? פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת? בית ספר... שיעור אהוב? שיעור שנוא? מורה אהובה? מורה שנואה? הכיתה הכי שווה? באיזה מקצוע את הכי טובה? הכי גרועה?

רייל

New member
moa.

שם: אוראל. או ריילי. גיל: 14 וחצי. מיקומך בארץ: חור בשרון. חבר: חבר? מזל: רע. רע מאוד. צבע אהוב: שחור, אדום, אפור, לבן, ורוד. צבע שנוא: חרדל. מספר מזל: פעם היה 3,7. היום אני לא מאמינה בזה. יום אהוב: שבת. יום שנוא: ראשון. רוצה... לחזור לבית ספר? מישהו בכלל רוצה לחזור לכלא הזה? שתהיה שביתה? הלוואי. בעזרת השם. שיהיה קיץ כל השנה? לאלאלאאלא! שיהיה חורף כל השנה? בטח! להתרכבל בפוך, עם שוקו חם, אחרי מקלחת חמה. אוך. לעבור דירה? כן. וכנראה בקרוב. לעבור עיר? כן. וכנראה בקרוב. לרעננה. ה-לא חור בשרון. לעבור בית ספר? אני אעבור בכל מקרה. ויהיה נחמד. לעבור לארץ אחרת? הלוואי! אינטימי יותר... בתולה? המפ, כן. תודה. הכי רחוק שהגעת? עד לקומה 108 במגדל בניו יורק. תודה. חבר אחרון? לא היה. כמה זמן הכי הרבה עם חבר? לא היה. הכי מעט זמן עם חבר? דיי! אני מתחילה להרגיש רע! מחשב... אייסי? יש. מסנג'ר? יש. אתר אהוב? ישרא. פרומים אהובים? דה קולינג, זה של פרויקט וואי, ונו דאוט. אימייל: הוטמייל או וואלה? הוטמייל. ברור. אנוכי גאה באתר הזה. ונאמנה אליו. מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? לבדוק אימיילים. טלוויזיה... ערוץ מועדף? ערוץ 3. MTVאו 24? אמטיוי. מיכאלה או השיר שלנו? "השיר שלנו". וואי. זו סדרה גאונית. אפילו הקטעים העצובים מצחיקים! שיקגו הופ או אי אר? לא מכירה או לא ראיתי. כבלים או יס? יס. כמובן. ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץהילדים. סוף הדרך או רצים לדירה? לא זה או לא זה. מה דעתך על פרוייקטY? אנוכי מכורה. פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? "אבל אמא של דני כספומט". הכי מטומטמת? הפירסומת של מילקי. הכי חמודה? זאתי עם הכרטיס אשראי. הכי אקטואלית? לאיודעת. פרומואים? הכי מעצבנת? מילקי. בית ספר... שיעור אהוב? חברה. שיעור שנוא? ערבית. מורה אהובה? מחנכת ומורה להיסטוריה. מורה שנואה? רובן. הכיתה הכי שווה? א'. לא עושים כלום. רק לומדים אלפבת. באיזה מקצוע את הכי טובה? המפ, אנגלית כנראה. הכי גרועה? מתמטיקה (נו. סך הכל 83.), ומדעים (מצטערת. לא מבינה. ולא זוכרת את כל חלקיקי הצמח! שימות! שינבל!).

NoWords

New member
תשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

שם: נעמה גיל: עוד חודש 15 מיקומך בארץ: ראשל"צ חבר: אין בנתיים מזל: מאזניים צבע אהוב: אדום,שחור,כתום,ירוק צבע שנוא: חום מספר מזל: אין לי יום אהוב: שישי יום שנוא: ראשון רוצה... לחזור לבית ספר? מה פתאוםםםם
שתהיה שביתה? בכיף שיהיה קיץ כל השנה? לאאא! שיהיה חורף כל השנה? כןןןן! לעבור דירה? לא לעבור עיר? גם לא! לעבור בית ספר? לא לעבור לארץ אחרת? זה יכול לבוא בחשבון אבל לא עכשיו אינטימי יותר... בתולה? כן הכי רחוק שהגעת? נשיקה?
חבר אחרון? אוי מזמן כמה זמן הכי הרבה עם חבר? שנה בערך הכי מעט זמן עם חבר? כמה ימים (נו, יסודי, לכו תבינו)
מחשב... אייסי? 306634840 מסנג'ר? [email protected] אתר אהוב? כל מיני אתרים של כריסטינה, והאתר שלי שסגור עכשיו פרומים אהובים? כריסטינה, ראשון, נו דאוט (אפקורס!) ומארון5. אימייל: הוטמייל או וואלה? יאהו בכלל!
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? פורומים, שומעת מוזיקה, אתרים של כריסטינה, ומדברת עם אנשים במסן ובאייסיקיו טלוויזיה... ערוץ מועדף? 3, MTV-HITS MTVאו 24? MTV מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה שיקגו הופ או אי אר? ER כבלים או יס? כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים
סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך (אבל גם ר.ל. נחמד!) מה דעתך על פרוייקטY? לא ראיתי את זה פרסומות... ~ מחקתי את כל השאלות האלה כי אין לי תשובות לאפחת ~ בית ספר... שיעור אהוב? ספורט, גיאוגרפיה, ספרות שיעור שנוא? מתמטיקה, פיזיקה, ביולוגיה
מורה אהובה? מהחטיבה - אורלי ורחל (לא שאתם מכירים) מורה שנואה? יהודית הכיתה הכי שווה? לא ידוע בנתיים
באיזה מקצוע את הכי טובה? ספורט הכי גרועה? פיזיקה הו, זהו

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifME../images/Emo110.gif

שם: שיר גיל:15 וקצת מיקומך בארץ:ראשל"צ חבר:אין
מזל:סרטן צבע אהוב:שחור צבע שנוא:כתום מספר מזל:26 יום אהוב:אממ חמישי יום שנוא:ראשון רוצה... לחזור לבית ספר?כע,רגע
שתהיה שביתה?יאפ!אמרו אמן!
שיהיה קיץ כל השנה?לא,אני מטורפת על חורף שיהיה חורף כל השנה?גם לא,טיפה קיץ זה טוב
לעבור דירה?לא,איי לאב מיי האוס
לעבור עיר?נואפ לעבור בית ספר?אני עוברת...
לעבור לארץ אחרת?כןןןןןןן! אינטימי יותר... בתולה?כן הכי רחוק שהגעת?נאדה...נראה לי נשיקה בלחי חחח.
חבר אחרון?לא היה
כמה זמן הכי הרבה עם חבר?לא היה
הכי מעט זמן עם חבר?לא היההההההההההההה,טוב אני בוכה עוד שניההההההה מחשב... אייסי?277200090 מסנג'ר?אין...אני חייבת לפתוח אחד אתר אהוב?תפוז
פרומים אהובים?נו דאוט,MTV,אנג'לינה,דרו ברמור,ראשון לציון ומלאך שחור. אימייל: הוטמייל או וואלה?הוטמייל טלוויזיה... ערוץ מועדף?MTV
ו VH1
MTVאו 24?MTV
מיכאלה או השיר שלנו?נתקעתי עם מיכאלה שיקגו הופ או אי אר?אי אר כבלים או יס?כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס?אממ שיהיה ערוץ הילדים סוף הדרך או רצים לדירה?שניהם לא משהו.. מה דעתך על פרוייקטY?אין לי יס פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת?לא אוהבת הכי מטומטמת?של שוקו קרלו החדש,זוועה הכי חמודה?של האגיס פרימיום בית ספר... שיעור אהוב?כלום בעעע
אולי אנגלית שיעור שנוא? מתמטיקה..איכס בחילה
הכיתה הכי שווה?לא שלי זה בטוח באיזה מקצוע את הכי טובה?תנך אין לי מושג איך, וגם בפיזיקה הכי גרועה?חינוך גופני...אני בדיחה מהלכת בקטע הזה,עוד נושא כאוב

Grey Faerie

New member
אני!!

שם: ספיר גיל: 14 עוד מעט מיקומך בארץ: ראשון לציון חבר: לא מזל: בתולה צבע אהוב: שחור צבע שנוא: כחול וטורקיז ירוק מדי מספר מזל: 11 יום אהוב: שני יום שנוא: שישי רוצה... לחזור לבית ספר? לא שתהיה שביתה? כן שיהיה קיץ כל השנה? לא! שיהיה חורף כל השנה? כן! לעבור דירה? כן לעבור עיר? כן לעבור בית ספר? כן לעבור לארץ אחרת? כן אינטימי יותר... בתולה? כן הכי רחוק שהגעת? לא הגעתי אלא אם אתם מחשיבים את החבר מהגן חבר אחרון? נו זה מלמעלה , הזה מהגן. כמה זמן הכי הרבה עם חבר? נו טוב לא היה לי דיי הכי מעט זמן עם חבר? דייייייי! מחשב... אייסי? לא בשימוש אני לא זוכרת את המספר מסנג'ר? מי שרוצה שיבקש במסר אתר אהוב? תפוז וneopets פרומים אהובים? נו דאוט ופאנפיקים אימייל: הוטמייל או וואלה? הוטמייל מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? אינטרנט טלוויזיה... ערוץ מועדף? ניקולאודיון MTVאו 24? mtv מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו שיקגו הופ או אי אר? אי אר כבלים או יס? יסס ערוץ הילדים או פוקס קידס? פוקס קידס סוף הדרך או רצים לדירה? אף אחד מה דעתך על פרוייקטY? משעמם פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? אממ אני לא אוהבת פרסומות הכי מטומטמת? כולן הכי חמודה? אין הכי אקטואלית? אין הכי מעצבנת? כולן בית ספר... שיעור אהוב? אין שיעור שנוא? כולם מורה אהובה? אין מורה שנואה? רובם הכיתה הכי שווה? לא שלי זה בטוח! באיזה מקצוע את הכי טובה? כמעט בהכול הכי גרועה? מדעים וספורט

Caramelizatsia

New member
MINE...

שם: דינה גיל: 13 מיקומך בארץ: המרכז חבר: אתה חסר מזל: עקרב צבע אהוב: צהוב, כחול צבע שנוא: וורוד מספר מזל: 6 יום אהוב: רביעי יום שנוא:אין רוצה... לחזור לבית ספר?לא שתהיה שביתה?לא שיהיה קיץ כל השנה?לא שיהיה חורף כל השנה?לא לעבור דירה?לא לעבור עיר?כן לעבור בית ספר?לא לעבור לארץ אחרת?כן אינטימי יותר... בתולה?כן הכי רחוק שהגעת?נשיקה חבר אחרון?מה איתו?! כמה זמן הכי הרבה עם חבר?כמעט שנה הכי מעט זמן עם חבר?אין מחשב... אייסי?לא מסנג'ר?כן אתר אהוב?תפוז פרומים אהובים?כריסטינה אגילרה, אוונסנס, נו דאוט, הפרעות אכילה ומיץ תפוזים אימייל: הוטמייל או וואלה?הוטמייל מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?תיקתוק לבלוג טלוויזיה... ערוץ מועדף? 3 MTVאו 24? שניהם מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו (כאילו, ברור...) שיקגו הופ או אי אר? לא אוהבת את שניהם כבלים או יס?יס ערוץ הילדים או פוקס קידס?לא, תודה סוף הדרך או רצים לדירה?סוף הדרך מה דעתך על פרוייקטY?נחמד...הילה שולטת! פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת?מרצדס הכי מטומטמת?לא יודעת הכי חמודה?לא יודעת הכי אקטואלית?לא יודעת הכי מעצבנת?לא יודעת בית ספר... שיעור אהוב?אנגלית שיעור שנוא?ערבית מורה אהובה?אנגלית מורה שנואה?אנגלית הכיתה הכי שווה?שלי באיזה מקצוע את הכי טובה?אנגלית הכי גרועה?ערבית בתודה, דינה.

רייל

New member
moa.

1. שם: אוראל. כןכן. 2. מין: נקבה. 3. גיל: 14 וחצי. 4. מיקום: חור בשרון. 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? דיי סטרייטית. (דו -מיני זה בנאדם עם 2 איברי מין. אתם מתכוונים למושג "ביסקסואלי".) מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אני. היום. ספרייט. 7. זרק עליך משהו: סבתא. אתמול. מגבת. :| 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): לא זוכרת. 9. צייר עליך משהו: הדרי. פילפילון על היד. 10. תרם לך תשובה במבחן: וואי. לא זוכרת. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בבית. 12. התנשקת: בוף. 13. אכלת: בבית. 14. הלכת מכות: לא זוכרת. אבל אני לא ילדה אלימה.
15. הצטלמת: בטיולי. מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: "ג'אגד ליטל פיל" של אלאניס מוריסט. 17. קנית: "אין יוטרו" של נירוונה. 18. המלצת עליו: "גט א גריפ" של אירוסמית'. 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): המפ, דיסק עם כל מיני שירים. 20. שברת: אני לא שוברת דיסקים! הם, פשוט, נשברים מעצמם..
מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: עכשיו צהריים. אז אני עם כותונת. 22: הורדת (נו, פשטת?): אתמול. את הבגדים של אתמול. ג'ינס וחולצה רגילה. 23. קנית: בטיולי. 3 חולצות מאגניבות. 24: לווית מחבר: לא זוכרת. 25. זרקת: לאשפה? אסור לזרוק בגדים! אבל לחזור ולהתעלל בהם מותר. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: לא זוכרת. 27. שהיה לך מבחן: לא זוכרת. 28. שעשית בו שיעורים(?): הו. לא זוכרת. 29. שהברזת ממנו: לא זוכרת. 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: כולם! מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אמא. 32: הרביץ לך: אנחנו לא משפחה אלימה. 33. קנה לך מתנה: סבא. 34. הכין לך אוכל: אני. 35. ראה איתך סרט: הו. שנים על גבי שנים. אני לא זוכרת. אבל ראיתי עם אמא את הגמר של "כוכב נולד". סיוט - "אבל סקעת היה טוב!" "הייתי צריכה לראות את התוכנית בכפר סבא". אוח. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: ריקי לייק. 37. הקלטת: "אסתי המכוערת". 38. רצית לראות ושכחת: אוף. הפסדתי שירים בקריוקי! "מכה אפורה" ועוד. 39. נרדמת באמצע שלה: ד"ר פיל. 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: הסתכל תשובה לשאלה למעלה. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): לא יודעת. 42. התעצבנת על החברים בו: ברוב הפורמים זה ככה. 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: בפורום דה קולינג - "כמה שיערות יש לאלכס על החזה"? - השיטחיות חוגגת! 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: בפורום נירוונה. 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: דה קולינג. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: פסטה. 47. הקאת: כבר שנה לא הקאתי. 48. הזמנת במשלוח: פיצה. לפני חודש וחצי. 49. אכלת עם חבר: פסטה, לפני, וואי. הרבה זמן. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: רוטב. על עצמי. אני. מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: נטע. 52. ניתקת לו/ ניתק לך: אני לא מנתקת שיחות. רק כשאני עצבנית. :Q 53. התקשר אליך: נטע. 54: התקשרת אליו: אלינור. 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: חהחהחחהחהח! מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: לפני שנתיים. באוזן. 57. החלפת: בוף. 58. חיטאת: לפני שנתיים. באוזן. 59. רצית לעשות: עגיל בלשון. 60: הגעיל אותך: ספטום. אבל למדתי לחיות עם זה. מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: אני לא מפרסמת ולא פירסומת. 62. המליצו לך עליו: אני לא מפרסמת ולא פירסומת. 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: אני לא מפרסמת ולא פירסומת. 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: אני לא מפרסמת ולא פירסומת. 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): אני לא מפרסמת ולא פירסומת. מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: לא זוכרת. 67. ריגש אותך: "הרדוף לבן". 68. הפחיד אותך: לא זוכרת. 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: לא זוכרת. המפ, כן, לא זוכרת. 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: "נערה בהפרעה" ו"שלושעשרה"!!!!! מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: יולי. 72. עיצבן אותך: בוף. 73. הבאת אותה בשיחת נפש: חברה לפורום דה קולינג. (ת'אמת. לא ממש שיחת נפש. נו, שיהיה.) 74. חלמת עליו: חסוי. 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: כמעט כל מי שאני מדברת איתו בקביעות. מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: שונאת חדשות. :| 77. שמעת: שונאת חדשות. :| 78. רצית לשמוע: שונאת חדשות. :| 79. שמעת והתבאסת מהן: שונאת חדשות. :| 80. שמעת ושימחו אותך: שונאת חדשות. :| מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: בוף. 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: הרבה. :| 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: אם מדונה בסוף הייתה מופיעה בארץ, לא היה לי עם מי ללכת.. 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: בוף. 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: הופעת מטאל אחת. מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: הסמל של נירוונה. 87. ציירו לך: פיל. 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: בוף. 89. הצחיקה אותך: לא זוכרת. 90. ציטטת: ציטוטים מ"מלך האריות". מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: חה! אףפעם! 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: כמעט תמיד. אמא, מה רע במה שאני לובשת? 93. הבטן שלך קרקרה: בוף. 94. שמעת מוזיקה: עכשיו. בדיוק עכשיו. 95. ביקרת חבר: לא זוכרת. אבל לא עבר הרבה זמן. 96. חלמת חלום מוזר: תמיד! 97. צחצחת שיניים: היום בצהריים? (כי קמתי רק בצהריים.) 98. התקלחת: אתמול בלילה. 99. החלפת גרביים: אני לא לובשת גרביים בזמן האחרון. 100. רצית ללכת לישון: אתמול בלילה?

dilan angel

New member
סורי אי אפשר../images/Emo110.gif

כי זו לא הודעה ראשית=/ תעשי העתק הדבק

למעלה