../images/Emo124.gifשאלון... ../images/Emo9.gif
אוקיי, אני רוצה שהפורום שלכם יזוז טיפה (ובגלל שאני חולה על דוד
) אז אני משרשרת שאלון... (לא מקורי אבל אני כותבת אותו לבד ככה שכל הזכויות של הסדר של השאלות שמורות לי טחחחח ) 1. השעה שבה התחלתם את השאלון: 2. שם ותאריך לידה: 3. הדיסק האהוב עליכם של סלין: 4. מה אתם לובשים כרגע? 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? 7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון? 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) 10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה) 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה) 12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? 13. מה צבע העיניים שלכם? 14. מה צבע השיער שלכם? (אם צבוע- פרטו לכמה צבעים כבר צבעתם אותו, באיזה מספרה ומספר טלפון של המספרה... סתם זה בצחוק) 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום? 16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? 17. איזה טעם יש לכם בפה? 18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר) 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? 21. מה הצבע האהוב עליכם? 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? 25. מה אתם חושבים על השאלון הזה? 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין? 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי? 28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים? 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? 30. השעה שבה סיימתם את השאלון: זהו... מקווה שתענו...
והנה התשובות שלי: 1. השעה שבה התחלתם את השאלון: שמונה ועשרים (של בריטניה), עשר ועשרים של ישראל... 2. שם ותאריך לידה: שירן 14.11.87 3. הדיסק האהוב עליכם של סלין: A new day has come 4. מה אתם לובשים כרגע? ג'ינס שלושת רבעי צמוד עם תחילה של פדאלפון ופוטר אפור שכתוב עליו SEXY 5. מה הדבר האחרון שאכלתם? סנדוויץ' עם פסטרמה 6. האם השתכרתם בחודש האחרון? כן... 7. האם קיימתם יחסי מין בחודש האחרון? לא 8. מה יותר יפה? - חוטיני, רגילות, נמוכות, תחתוני סבתא, בוקסר? 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? (פרטו בהרחבה) באתי לצאת מהכיתה ופתחתי את הדלת אבל עצרתי אותה בטעות עם הרגל ואני כזה כמעט נופלת ומלא ילדים צחקו... 10. מה הפדיחה הכי גדולה שלכם? (פרטו בהרחבה)הייתי שיכורה ודיברתי עם חברים שלי בעברית והם לא הבינו מה לעזאזל אני רוצה מהם... (למי שעדיין לא הבין שאני בבריטניה, אז זה הזמן לקלוט את הרמז) 11. מה הדבר הכי מעצבן שמישהו עשה לכם? (פרטו בהרחבה)שיקרו לי 12. באיזה פורומים אחרים אתם משתתפים? נוער בחו"ל, נטליה אוריירו, כריסטינה אגילרה, שאניה טווין ועוד כמה... 13. מה צבע העיניים שלכם? דבש 14. מה צבע השיער שלכם? (אם צבוע- פרטו לכמה צבעים כבר צבעתם אותו, באיזה מספרה ומספר טלפון של המספרה... סתם זה בצחוק) אמממ המקורי זה חום וצבעתי אותו להמון צבעים... עכשיו הוא על גוון חום בהיר עם גוונים בלונדיניים אבל אני רוצה לצבוע לאדום... 15. מי הכי אהוב עליכם מהפורום? אמממ... כולם! 16. את מי אתם לא ממש מחבבים מהפורום? טוב נו... אני חייבת להגיד שרועי 17. איזה טעם יש לכם בפה? של המסטיק אורביט שלי... 18. מה התוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם? חברים 19. איזה שיר מתנגן לכם בראש כרגע? (ומי הזמר) on a night like this (קיילי מינוג- אמאלההההההההההההה!!!!!!) 20. מה אתם חושבים על עוד עונה של הסידרה "חברים"? ישש!!! 21. מה הצבע האהוב עליכם? סגול 22. מה יותר שווה- משקפי שמש או ראייה? שמש 23. מי הבנאדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? אחותי 24. עם מי אתם מתכתבים כרגע? אמממ... כל מיני אנשים אבל יש כאלה שאני מתעלמת מהם... 25. מה אתם חושבים על השאלון הזה? חמוד (אני חייבת להגיד כי אני כתבתי אותו! אז נכון, גנבתי את השאלות- אבל אני כתבתי אותו!) 26. האם אי פעם התנשקתם עם מישהו מאותו המין? לא 27. מי המפורסם שאתם מחשיבים אותו להכי סקסי? ג'וני דפ גררר... 28. איזה סוגי תכשיטים אתם עונדים? 4 טבעות, מלא צמידים ושרשרת (כל יום אחרת) 29. האם אתם חושבים שלפורום הזה יש פוטנציאל אדיר? יש לו אבל פשוט אין מספיק אנשים וזה מבאס... 30. השעה שבה סיימתם את השאלון: שמונה וחצי שלי (10 וחצי של ישראל) *מצטערת שהעתקתי מהפורום שלי אבל זה הודעות שלי אז מותר לי*
אוקיי, אני רוצה שהפורום שלכם יזוז טיפה (ובגלל שאני חולה על דוד
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo9.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo9.gif)