שאלון...

../images/Emo124.gifשאלון...

לכבוד יום האהבה.. או שלא...
יום אהוב בשבוע:
חודש אהוב בשנה:
עונה אהובה בשנה:
מאכל אהוב:
שיר אהוב:
זמר אהוב:
צבע אהוב:
מקצוע אהוב:
משחק אהוב:
חברה אהובה: [סתם כי לא היתה לי שאלה עשירית..
]
-אני-

עונה../images/Emo9.gif

יום אהוב בשבוע: שבת
חודש אהוב בשנה:אדר ב'
עונה אהובה בשנה:אביב
מאכל אהוב:
שיר אהוב:מתחלף...
זמר אהוב:מתחלף...
צבע אהוב:בורדו
מקצוע אהוב:לא קייםםםם סתם אבל גנטיקה זה אחד המעניינים
משחק אהוב:באבלס
חברה אהובה:סמיילי

../images/Emo210.gifעונה

יום אהוב בשבוע:שבת ושלישי חודש אהוב בשנה:טבת כי זה מומולדת,החצי הראשון של תמוז והחצי השני של אב כי זה החופש,ותשרי בגלל החגים עונה אהובה בשנה:כולן מאכל אהוב:
שיר אהוב:כרגע זה התנערי של משפחת ואך זמר אהוב:משפחת וך,העקבות,פרה אדומה,ויונתן רזאל
צבע אהוב:כתום,צהוב,סגול מקצוע אהוב:לשון וערבית-אני ממש מתגעגעת לשיעורים האלה.. משחק אהוב:הקווקה דה לה אומר חברה אהובה:הרבה

אלעריש

New member
הו... הו הו הו...

בס"ד
יום אהוב בשבוע: שבת. תאריך אהוב? ה' אדר א'. ה-------פרוייקט של השמינית!
חודש אהוב בשנה:כסליו.. מומולדת
עונה אהובה בשנה: אביב..
מאכל אהוב:
שיר אהוב: מממ.. הרבה.. בעיקר "כל הציפורים" של הראל הציפורים
זמר אהוב: משפחת ואך, המדרגות, אודי דודי...
צבע אהוב: מממממממממממ הרבה..
מקצוע אהוב: ספרות
משחק אהוב: לראות סרט.. (גם סוג של משחק, לא?)
חברה אהובה: [סתם כי לא היתה לי שאלה עשירית..] איילת... אומר הרבה, נכון?

אלעריש

New member
לרגל חגיגות העשור לאולפנא...

בס"ד בתור השמינסטיות העלו הצגה. על בנות צלופחד. היה מטורף.. ככה אמרו. אפילו בקשו מאיתנו לעלות אותה עוד כמה פעמים...

עונה...

יום-שבת...
חודש-תמוז/אב.. חופש!!
עונה-קיץ
מאכל-פיצהה
שיר-אממ.. חופשי ומאושר...
זמר-עברי לידר
צבע-כחלחל
מקצוע-ספרות
משחק-לא משו מיוחד..
חברה-מיכל..

Efrat K

New member
עונה

יום אהוב בשבוע:חמישי
חודש אהוב בשנה:אדר
עונה אהובה בשנה:אביב. מאכל אהוב:יש הרבה. שיר אהוב:גם פה ישר הרבה. זמר אהוב:אין אהוב אבל אני אוהבת בעיקר שיש פופ קלאסיים. צבע אהוב:כחול. מקצוע אהוב:אין מקצועות שאני ממש אוהבת אבל אני מוכנה לסבול ספרות ואנגלית. משחק אהוב:מונופול שהכינו לי ליום הולדת 17
.

יאללה

יום אהוב:שבת חודש אהוב:טבת ...ממולדת עונה אהובה:קיץ=) מאכל:פיצה שיר אהוב:עד שבת זמר אהוב:בית הבובות צבע אהוב:כתום ושחור מקצוע אהוב:אין כזה עדין...הסטוריה נחמד=) משחק אהוב:כדורגל

tahel93

New member
עונהההה =]

יום אהוב בשבוע: שלישי- אין לא אנגלית ולא מתמטיקה ומסיימים ב-1:20 וגם יש שוק!!!! חודש אהוב בשנה: אוגוסט! חופש גדול!! עונה אהובה בשנה: אביב מאכל אהוב: קוסקוס חלבי. שיר אהוב: חשבתי שיהיה רומנטי-אוהד חיטמן. זמר אהוב: נעם יעקובסון. צבע אהוב: תכלת. מקצוע אהוב: חינוך XD.... משחק אהוב: קווארטו. או רמי. חברה אהובה: רוית.. חחח.. ורינת שאני חייבת לכתוב אותה אחרת היא תעלה על זה שאני לא כתבתי והיא תכעס! XD

tahel93

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה טעם החיים!!!1 זה סולת ומבשלים אותה ביים ושמן על הגז כזה מערבבים ויוצא מן כדורים כאלו פיצים ואז זה רותח ושופכים על זה חלב! זה ממש טעים! דומה לדייסה...

למעלה