שאלונתתתתתת ההופעה של דניאל בברבי בכפר סבא ... למישהו יש מושג כמה היא תעלה ??? תודה מראש :)
פ פוחZניה New member 16/3/05 #1 ../images/Emo124.gif שאלונתתתתתת ההופעה של דניאל בברבי בכפר סבא ... למישהו יש מושג כמה היא תעלה ??? תודה מראש
../images/Emo124.gif שאלונתתתתתת ההופעה של דניאל בברבי בכפר סבא ... למישהו יש מושג כמה היא תעלה ??? תודה מראש
H hodayoyo New member 16/3/05 #2 בד"כ הופעות של דניאל עולות..../images/Emo60.gif באזור ה70 עד כמה שידוע לי
L lady mika New member 16/3/05 #3 ואם כבר מדברים על ההופעה... באיזה שעה היא? הטלפון שנותנים באתר מנותק, כפי שאומרת לי ההודעה הקולית...
ר רזוס New member 17/3/05 #4 תשובות ההופעה עולה 50 שקלים אפשר להוריד קופון הנחה באתר של הבארבי www.barby.co.il ההופעה בשעה 22:00 לפחות פתיחת דלתות ככה שזה יהיה בערך ב22:30
תשובות ההופעה עולה 50 שקלים אפשר להוריד קופון הנחה באתר של הבארבי www.barby.co.il ההופעה בשעה 22:00 לפחות פתיחת דלתות ככה שזה יהיה בערך ב22:30
S S h A b i T New member 19/3/05 #7 ההופעה בבארבי תעלה או 50 או 40 עם הנחה מהאתר של הבארבי... קצת יותר פרטים כאן.. ההופעה בארבי תהיה זולה, כדאי להגיע.
ההופעה בבארבי תעלה או 50 או 40 עם הנחה מהאתר של הבארבי... קצת יותר פרטים כאן.. ההופעה בארבי תהיה זולה, כדאי להגיע.
מ ממנטו מורי1 New member 20/3/05 #8 סורי על הניצלו"ש אבל... מישהו יודע על זה שדניאל בא לחתום ולשיר בחנות הדיסקים פאוזה בחיפה? יש אולי עוד פרטים על זה? ועוד משהו,הגיוני שדניאל סלומון בא להופיע בסיטי הול בעוד שבועיים ככה? תודה.
סורי על הניצלו"ש אבל... מישהו יודע על זה שדניאל בא לחתום ולשיר בחנות הדיסקים פאוזה בחיפה? יש אולי עוד פרטים על זה? ועוד משהו,הגיוני שדניאל סלומון בא להופיע בסיטי הול בעוד שבועיים ככה? תודה.
מ מסטולית New member 22/3/05 #9 הגיוני מאוד כי גמאני שמעתי ממישהו שעובר בסיטי הול שהוא אמור להופיע שם בקרוב אבל ביינתים אין פרטים...
H hodayoyo New member 22/3/05 #11 כן... ב4 לאפריל דניאל חותם בחיפה! חברה שלי מחיפה סיפרה לי על זה... אני מקווה להגיע למרות שזה רחוק מאוווד אני אשאל אותה אם היא יודעת עוד פרטים..
כן... ב4 לאפריל דניאל חותם בחיפה! חברה שלי מחיפה סיפרה לי על זה... אני מקווה להגיע למרות שזה רחוק מאוווד אני אשאל אותה אם היא יודעת עוד פרטים..
מ ממנטו מורי1 New member 25/3/05 #13 כן שמעתי על ההופעה הזאת בנמלה נשמע סבבה.. עכשיו אני לא יודעת לאןללכת לחתימות בבפאוזה או להופעה.. אין לי מספיק כסף:X
כן שמעתי על ההופעה הזאת בנמלה נשמע סבבה.. עכשיו אני לא יודעת לאןללכת לחתימות בבפאוזה או להופעה.. אין לי מספיק כסף:X