שאלות ונושאים לטיפול

leamnon

New member
מי ביוב לנחל מודיעין../images/Emo93.gif

בטיול שעשינו ביער מתחת לבתים שברחוב נחל מודיעין בדיוק מתחת לתחנת שאיבה של ביוב, התגלה לנו כי מתוך היישוב שלנו זורם ביוב באופן חופשי לתוך היער לכוון נחל מודיעין. האם מישהו מודע לכך ? כמה זמן זה כבר קורה ? מושי אנא טיפולכם הבהול בענין. לאה ואמנון

|גלישת ביוב לעבר נחל מודיעין ../images/Emo93.gif

בהמשך להודעות שהיו בפורום לפחות מתאריך 24 לאפריל, להודעות המוקלטות שהשארתי במזכירות והעובדה ש"ניחוחות" הביוב (גלי הריח הנוראיים) לא מרפים, ירדתי היום לתחנת האיגום והסניקה שלמרגלות רחוב נחל מודיעין ונחרדתי להווכח במו עיני כי התקלה טרם תוקנה !! 1) מבקש (למעשה דורש) לטפל בתקלה ללא דיחוי ! 2) ראוי שמערכת איגום וסניקה זו, הנוטה להיות מושבתת יתר על המידה ולפרקי זמן ממושכים, תצויד במנגנון ניטור (בקרה מרוחקת) המתריע לאחראי על קילקול באופן מיידי ולא רק לאחר ביקור אקראי של תושב מזדמן או זיהום ממושך של האויר, הקרקע והנחל ! ארוע זה, הנוסף לקודמיו, מעצים את תחושת התסכול והעלבון כלפי מי שהתרשל בתפקידו וביצע עבודה הנדסית (החשובה מאוד לכשעצמה), תוך הפרה גסה של ההיתרים וביצוע העבודה עצמה שלא על פי התקנים המחייבים !! למשל: תחנת האיגום והסניקה צריכה היתה להיות במרחק של לפחות 50 מטר משטח מיועד למגורים ועם כל האביזרים למניעת תקלות כמו אילו המתרחשות כאן חדשות לבקרים. אם, מטעמים ראויים, נאלצים למקם את התחנה במקום שלא בהתאם לאמור לעיל, יש לקבל על כך את כל האישורים מתאימים מבעוד מועד והתחנה עצמה צריכה להבנות באופן מתאים (מבנה סגור עם סופחי ריח וכו' ). כל אחד יכול להתרשם במו עניו שהפרטים בשטח אינם תואמים כלל את שצריך היה להיות ! ראובן זילבר

natany

New member
האורות במגרש לא פועלים../images/Emo4.gif

האורות במגרש הכדורסל והכדורגל לא פועלים בכלל למרות שיש ארון חשמל ומנורות. בבקשה מתי תדליקו אותם? תודה רבה!!

orela

New member
מי ביוב- מושי?

נדמה לי שגם ברחוב נחל מודיעין (מול בית מס 40) זורם "נהר" גדול של ביוב, או אולי אלה מי השקייה? דרוש בדיקה!!! תודה וחג שמח!

ארון חשמל ומנורות זה לא מספיק...

חזרתי מהחופשה ואקבל הדרכה כיצד מדליקים את האורות. לפי הזמנה מיוחדת שלנו הותקן בארון מפסק חיצוני שמאפשר הדלקה חסכונית רק כאשר משתמשים במגרש, וללא צורך במפתח לארון חשמל. נצטרך, כמובן, את שיתוף הפעולה שלכם. כמו כן אני מחפש את הדרך הנכונה לנעול את השערים של בית הספר והמגרש אבל לתת אפשרות למספר אחראים לפתוח את השערים כשרוצים לשחק. מה אתם מציעים?

natany

New member
מגרש כדור סל

מושי שלום, לדעתי המגרש צריך להיות פתוח אחרת יתחילו לטפס על גדרות וליצור מעברים לא רצויים. לגבי התאורה הצעתי היא שיהיה לחצן טיימר להדלקת התאורה במגרש עם טיימר של 1 שעה לכיבוי אוטומטי, בתום כל שעת משחק ייאלצו השחקנים להדליק שוב לשעה נוספת במיקרה ולא סיימו לשחק. ברצוני לברך על הביצוע היפה והמרשים של כל הפרויקט, נעים וגם יפה.

תמרשובל

New member
רע מאוד

שעה זה זמן קצר מידי וכל הדלקה לוקחת 10 דקות של התחממות הנורות. השיטה העדיפה היא הדלקה ידנית וכיבוי ע"י שעון ולא טיימר. שובל.

עדכונים, תודות ודאגה לבאות

לשמחתי, תודות להתערבותו של מושי, שלמה וכן העובדה כי נגמרו החגים, הגיע הגורם המתחזק לתיקון התקלה במערכת האיגום והסניקה של הביוב למרגלות רחוב נחל מודיעין. למיטב הבנתי, מנגנון ההפעלה למערכת מתוכנן להכיל מגוון גיבויים אך נכון לכתיבת שורות אילו כעת חלקם מושבתים (למשל המתנע של המנוע השני ). מבקש לוודא כי מערכת הגיבוי מושלמת כדי שתוכל למלא את יעודה בעת המבחן (או התקלה) הבאה ומערכת ההתראה למרחוק על קלקול במתקן אכן פועלת כראוי. כהשלמה ובמקביל אני מציע ומבקש לבצע ריסוס יסודי נגד חרקים, יתושים ושאר 'מרעין בישין' במורד הנתיב של הביוב שזרם שם לפחות מספר שבועות כצעד מונע כנגד כל מיני מחלות שדובר עליהן במקומותינו בשנים האחרונות. תודה מראש, ראובן זילבר

טלכספי

New member
../images/Emo5.gifתוספת ריחנית...

ניתן לחוש בגלים גם בקצה הרח' מידי כמה ימים (גלים שמגיעים אכן מכיוון הנחל למטה). שווה בדיקה במיוחד לקראת עונת היתושים העומדת בפתח. תודה.

גלישת מי השקייה מעבר לערוגות

המדובר במי השקייה ! כל טיפת מים הגולשת מעבר לערוגה היא בזבוז לשמו, שהרי עצם הרעיון של טפטפות הוא להביא, עם כמה שפחות בזבוז בדרך ובקירבה המירבית, את המים היקרים לשורשי הצמחים, אבל רק אליהם ולא מסביב במדרכה ובכביש.

לארי

New member
../images/Emo124.gif שאלות ונושאים לטיפול../images/Emo27.gif

בשרשור מטה

יטופל. תודה!

אמנם החופשה גרמה לעיכוב במעורבות האישית שלי בפתרון העניין, אך כבר ביום רביעי שלמה היה במקום ולא הצליח להבחין בתקלה. להבא, אבקשכם להצביע באופן מפורט עד כמה שניתן כדי להקל עלינו לזהות את הבעייה. הבוקר הייתי בעצמי במקום, ראיתי את התקלה ודיווחתי מיידית למחלקת תברואה. להערכתי הנושא יטופל עוד היום.

תלוי על איזה טקסים!

השנה הנוער ובראשו דנה, רכזת הנוער - אחראים על טקס יום השואה וביה"ס לקחו על עצמם את טקס יום הזכרון. בארגון המסכת ליום העצמאות אני מעורבת והארגון הוא בעיקרו של חגית שני. עינת

שרה כהן1

New member
הופעת ילדים ביום העצמאות

האם בתכנית ליום העצמאות יופיעו ילדי גן חובה של היישוב? אם כן מי אחראי לתוכנית של הילדים ולחזרות? אשמח לצרף את ביתי ענבר שגם כן עולה לכיתה א בשנה ונמצאת בגן מחוץ לישוב. אל מי צריך לפנות? אשמח לקבל תשובה בפורום או לטלפון: 9762397 תודה- תחיה סופר.

למעלה