תשובה...
הבן שלי אוכל בבוקר גרבר (תפוח אדמה ובננה - לא מוכן משהו אחר וגם לא פירות טריים) ובשעה 12:00 אוכל מרק טחון (הרבה סוגי ירקות, קינואה והודו אדום). ניסיתי לא לטחון לגמרי אבל אוכל ממש מעט. מכל שאר הבחינות: כבר הולך, מניח קוביות אחת על השנייה, משחק עם לגו, משחיל חישוקים, משחק איתנו בכדור (מתמסר), מחשק עם מכוניות, סוגר פקקים של בקבוקים, פותח וסוגר דלתות, מקשקש אבא, אמא, או (אור), ביי ביי, מים ועוד.... אין שום בעייה מבחינה מוטורית, מבין כמעט כל מה שאני אומרת לו ויש לו תיקשורת טובה. משתעמם מאד מהר, אוהב להיות בחוץ עם ילדים ולטייל, סקרן מאד, חייב לגעת בכל. (נבדק בטיפת חלב לפני שבועיים ואין שום בעייה) לגבי שינה - הולך לישון בערך בשעה 20:00-20:30 אחרי אמבטיה. לפעמים מבקש בעצמו ללכת לישון כי הוא עייף מאד. מאד נודניק שהוא עייף. נרדם תוך רבע שעה בערך ויישן עד שעה 07:00 בבוקר. ישן בצהרים משעה 12:00 ועד 14:00-14:30. הוא זז הרבה מתוך שינה. וקם פעם בלילה לאכול. הנושא מעסיק אותי לפעמים יותר ולפעמים פחות. אני אדם שלא אוהב לבשל ולהתעסק עם אוכל. ואני מרגישה שאולי אני מספיק משקיעה בנושא. אני לא חושבת שהנושא הפך ל"אישיו" בגלל שאני רק מציעה לו ואם הוא מסרב אני לא מתעקשת. הוא פשוט לא מגלה עניין באוכל. לא מעניין אותו לראות אותנו אוכלים. מעניין אותו לקחת את הצלחת או הסכום ולשחק איתם. אני אנסה לפנות למרפאה בעיסוק המתמחה באכילה. יש לך המלצות אולי (גרה בפ"ת), יש משהו אולי דרך קופת חולים? תודה רבה...