שאלות/ספוילרים ומה שבאמצע

s.p.y

New member
שחקנית בסידרה פלקון ביץ' דומה ממש לליטל רוזנצ

רוזנצוויג (אלה) קוראים לשחקנית Devon Weigel והיא מהסידרה פלקון ביץ'. הסידרה משודרת בהוט VOD בסדרות מחו"ל חינם. הדימיון לליטל רוזנצוויג מדהים. קבלו תמונה.

ילדונת5

New member
../images/Emo58.gifשירה וגלי

מתי יגלו שהם אחיות? חשבתי שעמוס הוא האבא של שירה אבל זה לא מסתדר מבחינת הגיל כי מלכה היתה איתו בגיל 16

or19951

New member
שאלה לגבי פרק 53..

איך קוראים לשיר בסוף פרק 53? [זה ששודר בים רביעי]

../images/Emo210.gif עסיסת (אודליה מורה-מטלון)

אודליה מורה-מטלון חולה על דמותה ב"חשופים" - כתבת התרבות האגדית תחיה קריסטל, אוהבת את מה שהיא רואה במראה ומחכה לתפקיד שיוציא אותה מהטייפ-קאסט ^ כתבה מתוך "פנאי פלוס". * http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3700446,00.html

כמה שאתה צודק ../images/Emo127.gif

באמת הן דומות מעניין אם התפקיד שלהן גם דומה איכשהו

FreshF5

New member
אתה מתכוון לפרק מס' 52

מתשובה שניתנה בפורום זיהוי שירים זה השיר : John Cale - I Keep A Close Watch‬

or19951

New member
אוי טעות שלי../images/Emo122.gif

כן התכוונתי ל53, פשוט בלבל אותי שהיו רק 4 פרקים בשבוע

../images/Emo58.gifגלי ושירה נולדו באותו יום

יכול להיות שהם אחיות אבל מי האבא? אני דווקא חשבתי שאבא של שירה היה עם מלכה כי הרי לפני הטיול שלה היא לקחה את התמונה שלו במזוודה, אם את זוכרת??? אז יכול להיות שמלכה ילדה תאומות והפרידה אותם לא ברור לי למה. אני משוכנעת שגלי לא הבת של ראובן בכל אופן

../images/Emo124.gif שאלות/ספוילרים ומה שבאמצע ../images/Emo3.gif

כל מה שקשור לפנושא הפורום - חשופים. ישורשור לכאן.
ואם יש לכם ספוילר נא לא לשכוח לשים את האיקון =
בתיבת הנושא. שבוע נעים

היי... ../images/Emo13.gif

אחרי 5 שנים ב YES , לא מזמן עברנו ל HOT, ורק היום סיימתי לראות את העונה ה 1 והמעולה של ''חשופים'' ב VOD . מצפה כבר להשלים גם את העונה השנייה... יש לי שאלה קטנה , שאולי עוד מוקדם לדעת לגביה , אבל אם יש למישהו תשובה וודאית אני אשמח . מישהו כאן יודע אם תהיה עונה 3 ? נ.ב אשמח לספויילרים לגבי העונה השניה...

andy181

New member
היי...מדברים על לעשות עונה 3

אז כנראה שתהיה. בנוגע לספוילרים אני לא יכולה לעזור לך אבל אני אצטרף לבקשה שלך לספויילרים...

למעלה