שאלת סקר כפולה וחשובה

sagiberg

New member
../images/Emo124.gifשאלת סקר כפולה וחשובה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היום אני מבקשת לנסות ולגלות מה אהוב עליכם בפורום ולאן אפשר לחתור על מנת לשפר ולגרום לכולנו להנות כאן יותר. והנה שלוש השאלות-
1. מה מביא אתכם לפורום ? 2. האם הפורום עונה על ציפיותכם (אם לא- אשמח אם תפרטו) 3. מה תשמחו /תרצו, שיתווסף לפורום (פינות קבועות ? אירוחים ? טורים אישיים משלכם ?....)

sigalit33

New member
מתכבדת להיות ראשונה!

אז ככה: 1. מה מביא אתכם לפורום ? עניין אישי ומקצועי בנושא 2. האם הפורום עונה על ציפיותכם (אם לא- אשמח אם תפרטו) - בהחלט, האווירה נעימה מאד, הגולשים משתדלים לעזור זה לזה ותורמים הרבה ידע ומידע. 3. מה תשמחו /תרצו, שיתווסף לפורום (פינות קבועות ? אירוחים ? טורים אישיים משלכם ?....) - אני אשמח לראות יותר אירוחים, לא רק של סופרים, מאיירים אלא אולי של מבקרי ספרות, אנשי מחקר מהתחום, מתרגמים, מו"לים וכדומה.

ואני שנייה בחברה טובה....

1.מה מביא אותי לפורום?- אני משוגעת על ספרי ילדים! גם כנוסטלגיה לילדותי שלי, גם נהנית לקרוא ספרי ילדים ונוער חדשים (וישנים) לעצמי ולהנאתי, גם אוהבת להקריא לילדים וגם ללמוד,לשמוע הרצאות ולקרוא ביקורות וניתוחים של ספרי ילדים. וחוצמיזה- נחמד כאן...
2.עונה על ציפיותיי אם כי מובן שהייתי שמחה אם היה גדל,משתכלל והופך לפעיל יותר. 3.המממ.... צריך לחשוב... אולי פינת נוסטלגיה? לא ממש יודעת למה אני בעצמי מתכוונת אבל חומר למחשבה.אירוחים זה מצויין תמיד- סופרים,מאיירים,חוקרים,מתרגמים ועוד, אבל אחרי הפאשלה שהיתה עם אבירמה גולן כדאי לבדוק היטב את הסידורים הטכניים. טור אישי? מחשבה מעניינת. מה זה בעצם טור אישי בתוך פורום?

maore

New member
שלישית...

1. מה מביא אותי? כרגע עניין מקצועי, אבל בגדול אני אוהבת לקרוא, ומסיבות מקצועיות יצא לי לחזור ולקרוא ספרים ילדים רבים לאחרונה (ומרובם) נהנתי מאוד. 2. עונה על הציפיות? מה שיש עונה, אבל הבעיה היא שאין מספיק... יש מעט גולשים ולכן מעט תגובות יחסית, ומעט הודעות חדשות בכל כניסה לפורום... 3. פינות קבועות יכולות להיות נחמדות. טורים אישיים - צריך מישהו שגם יכתוב אותם, לא? מעניין בלוגון ספרותי בפורום? נשמע דווקא נחמד.

Lildi

New member
עונה

1. מה מביא אותי לפורום: העניין שלי בספרים, ובתקווה שיהיה משהו חדש... 2. האם הפורום עונה על ציפיותי: ממש לא.... לצערי, אבל הפורום גוסס... אין דיונים, משחקים וכל מיני כאלה, אני מעדיפה לבלות בקומונת הספרים שלי... 3. אשמח שיהיו יותר דיונים, וויכוחים בנושאי ספרים וכל מיני כאלה, שיהיה פה מעניין... וכמובן אירוחים

sagiberg

New member
סיכום ביניים../images/Emo127.gif../images/Emo8.gif

אז ככה
נכון לעכשיו נראה שכולם ישמחו להגדיל את מספר וסוג האירוחים- אני מבטיחה להשתדל ואשמח אם "תזרקו" שמות מעניינים. עניין נוסף - לכולנו תחושה שכמות המשתתפים בפורום אינה גדולה דיה- יש לי הצעה- נסו להיות גם אתם שגרירים של הפורום- לספר עליו לחברים ולמשוך אלינו עוד אנשים, ככה נרויח כולנו. במקביל, אני אשתדל לפרסם את הפורום בפורומים השונים. דיונים ו"פינות אישיות"- על מנת שהפורום יהיה יותר דינמי אני זקוקה להשתתפות יותר אקטיבית (מי שמכיר את פורום ספרות יודע למה הכוונה)- במקום שאני אהיה ממונה על פתיחת דיונים, ויכוחים.... אתם מוזמנים להתנדב, אפילו באופן חד פעמי, ולתרום מדימיונכם - שוב- לכולנו יהיה יותר נחמד תם סיכום הביניים!!

Lildi

New member
היה פעם את דיון ספר החודש

זה היה נחמד... אבל למשהו זה נפסק, אני מציעה לתת לסקר את הספרים לדיון על ספר החודש המחודש....

Athaclena

New member
נמק פרט והסבר

1. פשוט אוהבת ספרי ילדים ונוער. מאוד מאוד. 2. כן אבל קצת שקט יחסית, ולא הרבה דיונים אמיתיים - יותר שאלות ותשובות או שכולם עונים על שאלה. 3. טורים אישיים יכול להיות מעולה (אבל לי אין זמן. סליחה מראש), בכלל אם יש דיון בספר מוכר כל שבוע או חודש (אם ברמה של תירס חם או יותר כמו נארניה, זה לא משנה). מאוד אהבתי את הרעיון של פינת נוסטלגיה. אני לא כותבת הרבה כי מה שאני קוראת הוא לרוב באנגלית ועוד לא תורגם, אז אני לא חושבת שהרבה קוראים אותו...

טרופותי

New member
ספרים באנגלית

אשמח לקבל המלצות על ספרי ילדים (= לא נוער) באנגלית הניתנים לרכישה בארץ. תודה!

ניתנים לרכישה זה בעייתי

כי לפחות לפי נסיוני ספרים באנגלית מגיעים הנה באופן ממש מקרי ואין בהכרח קשר בין מה שיהיה בחנויות שונות במקומות שונים.

Athaclena

New member
לא רק זה

אבל אני נוטה לקנות מחו"ל... אמאזון לדוגמא. ומה שלא מחו"ל אני קונה יד שניה, אז שוב לא זמין במיוחד. אחרת - בשמחה!

אורחת, מקווה להשתקע -

1. שני דברים מביאים אותי לפורום -
אהבתי רבת השנים לספרי נוער, שלא נס ליחם, גם כשאני קוראת אותם כיום, כשאני נחשבת למבוגרת.
הילדים שלי, שאמנם עדיין לא בגיל שהם קוראים, אבל לפחות אחד מהם בגיל שמקריאים לו. 2. לא ממש. אם כי לא ממש הגדרתי לעצמי ציפיות מהפורום. 3. פינות קבועות (לקוחות מפורום ספרים) - שרשורי א"ב בכל מיני נושאים, שאלון בכל מיני נושאים (למשל, מסעות, אוצרות - שכבר היו). שרשור שמוקדש לסופר אחד - תולדותיו וספריו.

דעתי

הפורום עונה על כל הציפיות שלי. הדבר היחיד שהייתי שמחה לקבל זה כשממליצים על ספר כלשהו, אז לפרט עליו(כי לרוב אני נכנסת לפה כדי להחשף לספרים שאני עוד לא קראתי), ואירוחים יהיו נפלאים, מן הסתם. חוץ מזה, המשיכי כך!תענוג להיות פה.

sagiberg

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gifעשית לי את היום

למעלה