שבוע הספר בפתח-צריכה המלצות

../images/Emo124.gifשבוע הספר בפתח-צריכה המלצות

שלום לכולם! מחר נפתח שבוע הספר (איזה כיף!) והחלטתי להעשיר את הספריה הפרטית של ספרי הילדים של בתי (בת שנה). יש לנו כבר את רוב הספרים הקלאסיים ולמרות גילה הצעיר היא בהחלט נהנית ומקשיבה לסיפורים עד סופם (ולפעמים גם שלוש פעמים ברצף). הייתי שמחה אם תכתבו לי שמות של ספרים שאהבתם במיוחד ושכדאי להסתכל עליהם בשבוע הזה תודה, פסים לשעבר ואמא בהווה.

איזה אמא חמודה../images/Emo95.gif

כל הכבוד על ההשקעה בבת השנה שלך. למיריק שניר יש מבחר נפלא של ספרים לפעוטות. נסי את "קופסת קרטון" שלה. הבן שלי, שהוא בן שש היום, עד היום רוצה שוב שיקריאו לו את הספר הזה. ספר מתוק להפליא עם איורים בונבוניים. ספר ה"דגדוגים" של דתיה בן-דור, מקסיםםםםםםםםםםםם. זה כל כך אינטראקטיבי עם פעוטות, ומצחיק ב"שטוזים" שלו. מרים רות עם "מעשה בחמישה בלונים" הקלאסי, "הבית של יעל" ו"תירס חם". כדאי גם את "איה פלוטו" הנפלא של לאה גולדברג. בהצלחה.

Athaclena

New member
לפני 20 שנה בערך

אהבתי מאוד את "אמא פילה". אני לא יודעת אם עדיין קיים בכלל. מישהו מכיר? "הרי אני אמא פילה!"

וגם "סיר הסירים" של אלונה פרנקל

יכול להיות שזה מתאים לגיל שנתיים ולא לשנה, אבל זה ספר מקסים ומשעשע ואפשר לקנות אותו ולהשתמש מאוחר יותר.

עוד כמה לפצפונת המשכילה

"לבד על המרבד"זה ספר מקסים עם מינימום טקסט והרבה חוכמה ורגש ןהקול של החתול בסוף יצחיק גם קטנה כזאת (לדעתי) הזכירו פה כבר את מיריק שניר אז אני ממליצה על "אם פתאום אפגוש אריה" שלה .וכמובן-פניה ברגשטיין עם שירי הפעוטות הישנים והטובים שגדלתי עליהם "בוא אליי פרפר נחמד" ו"ניסע אל השדה". בילוי נעים לשתיכן!

dawn35

New member
חדשים-אם יש לך את כל הקלסיקות

יש היום ספרים עם דפים עם למינציה (כאילו עשויים מפלסיק גמיש) מתאימים לפעוטות- לדוגמא ספריה של אורית רז מר כתום, מר ירוק.. או של שלומית צרפתי-היום האדום, היום הצהוב, איך עושה פרה, בוקר טוב... דתיה בן-דור כתבה סדרה חמודה להפליא: קוראים לי יו-יו, יום שישי של יו-יו... בנוסף לחרוזים-זים, ספר השטוזים ודגדוגים. בהצלחה!

dawn35

New member
ועוד

הקישור של שולמית צרפתי שברח לי מההודעה הקודמת וגם עשי ויינשטיין-דובי פיפי ולישון, אני והסבתא... רינה שליין-באביב הכל פורח, ריח ומנגינה של סתיו.... בקיצור יש מבחר אדיר-חפשי ובחרי מה שנראה לך מתאים! אגב הם גם משמעותית זולים מספרי הקלסיקות לפעוטות.

קישלורן

New member
ביתי בקרוב תהיה בת שנתיים

מאוד אהבה את "לבד על המרבד" - לדעתי זה ספר גאוני. שני ספרים אחרים שהם פשוט מעולים לדעתי : "ברכבת יושבת ארנבת" - טובה שיינברג "איילת מטיילת" - רינת הופר. מומלץ בחום.

למעלה