שבוע חדש-שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
../images/Emo124.gifשבוע חדש-שיר השבוע!../images/Emo124.gif

והפעם - ולך מה זה עושה ויאללה לענות: השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

../images/Emo11.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "...נזכרים ובוכים, וזה לא עושה לך כלום." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- לא מתה עליו, אבל בסדר. על מה לדעתך השיר מדבר?- לא התעמקתי. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- לפעמים, כשיוצא
. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ, לפי מה שידוע לי. רגש שהשיר מעורר בך- הממ... סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

RTur

New member
דרך אגב, שלי כנסי לפה:

תכתבי בבקשה את הדירוג שלך במצעדודו כמו שצריך כי אני לא יוכל לחשב אותו ומחר כבר יש מצעד מחודש..

במצעדודו,

לא הכנסת את 10 שירים, אלא רק 9, ובגלל זה ארתור לא יכול להחשיב את ההצבעה שלך, לכן הוא ביקש ממך שתדרגי שוב את המצעד, ושיהיו 10 שירים
.

שבוע חדש-שיר השבוע "ולך מזה עושה"

השורה האהובה עליי\הקטע האהוב עליכם בשיר- אין שום שורה וקטע אהוב עליי בשיר. דעתכם הכללית על השירים(מילים, לחן)- די נחמד המילים והלחן לא ממש אהוב עליי השיר הזה.. סורי
על מה לדעתך השיר מדבר?- לפי דעתי השיר מדבר על אותה תקופה של המצב הכללי שהיה במדינה... רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אני שמעתי כולה את השיר פעם אחת ועל ההתחלה לא חיבבתי אותו.. אילו יכולתם לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היתם משנים? לא חושבת שהיתי משהו כי בשיר כל מה שאמור להגיד בשיר נאמר.. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? לא ראיתי אף פעם את קליפ של השיר "ולך מה זה עושה" אז ככה שאני לא יודעת אם הקליפ מתאים לשיר... רגש שהשיר מעורר בך-סיפור אישי שלך שקשור בשיר- הרגש היחיד שמעורר אצלי שיש אצלנו חברי כנסת שכמעט לא אכפת להם מהמצב הכלכלי שיש היום והם רק רוצים להוריד לאזרחים כסף במקום שהם יצמצמו לעצמם מהמשכורת הם מפחיתים לאזרחים... זה הדיעה שלי לפינה השבועית של ימי ראשון מקווה שמצא חן בעיניכם התשובות.. להתראות והמשך יום נהדר ורגוע

שיר מעולה!!!

הקטע האהוב בשיר-(אולי גם הכי מצמרר):"ערימות של מפוטרים,אין אוכל לילדים". דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר יפה ונכון על מה לדעתך השיר מדבר?-על המצב המעצבן בארץ. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-אם אני מעוצבנת על משהו וצריכה פרופורציות. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-אני זוכרת רק ששרו את השיר הזה בסרט בוצ'אצ'י ואז זה התאים בול! רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין.

hadaroshh

New member
עונה ../images/Emo13.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "שרים שירים מוזרים משתטים וזה לא עושה לך כלום" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר מעולה
על מה לדעתך השיר מדבר?- לדעתי זה מדבר שיש אנשים שפשוט לא אכפת להם מכלום.. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-אין תמיד שעוברים על הדיסק שומעים את זה =] אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-אממ לא. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-אין קליפ רגש שהשיר מעורר בך- לא משהו מיוחד סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "שרים שירים מוזרים משתטים וזה לא עושה לך כלום" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מאגניב על מה לדעתך השיר מדבר?- שחיתויות וזה.. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ רגש שהשיר מעורר בך- אין משו מיוחד סיפור אישי שלך שקשור בשיר- זה אחד השירים הראשונים שהכרתי של דודו

למעלה