שבוע נאני אוג, האישה והחתול

שבוע הצדעה לנאני אוג

כיוון שראיתי בסקר מכשפות שנאני שלנו זכתה לקיפוח נוראי, החלטתי לעשות לה שבוע מיוחד שבו אני אנסה לפרסם כל יום משהו שקשור בדמותה הססגונית וה... אה... ססגונית. והנה הדבר הראשון, מצורף בקובץ הוורד למי שתמיד רצה לדעת,The Hedgehog Song!!! נוסף לכך כל אחד (כולל אותי) יכול להציע ציטוטים נבחרים, בעברית או באנגלית, ונעשה תחרות ציטוטים של נאני אוג, הנה אחד ציטוט נבחר: "הצבע השולט היה ירוק. קירות ירוקים,ריצפה ירוקה. היו שם ארון, קיר ושידה. אפילו שטיח קטן ליד המיטה, שהיה גם הוא ירוק. האור הסתנן פנימה דרך חלון עשוי זכוכית ירוקה. 'כמו ל'יות בתחתית של בריכה' אמרה גראני. היא חבטה במשהו. 'ויש זבובים בכל מקום!' היא עצרה לרגע, כמו מאמצת את מחשבתה, ואמרה, 'הממ...' 'בריכת צפרדוכסים' אמרה נאני. בכל מקום היו זבובים. הם זמזמו על החלון והסתובבו ללא מטרה לאורך התקרה. 'בריכת צפרדוכסים' חזרה נאני, כיוון שאנשים שאומרים בדיחות מסוג כזה לעולם אינם משאירים מקום לספק. 'כמו צפרדע-' 'שמעתי' אמרה גראני. היא חבטה בזבוב שמן במיוחד. מכשפות בחוץ לארץ, עמ'224

../images/Emo70.gifשבוע הצדעה לנאני אוג-יום שני../images/Emo70.gif

הפעם יש לי בשבילכם את השיר A wizard stuff has a knob on the end בקובץ המצורף נוסף לכך, אני רוצה לפתוח עוד תחרות (חוץ מתחרות הציטוטים, שיעול שיעול, שאתם לא ממש משתתפים בה), תחרות "גם אני נאני אוג", אם יש פה מישהו או מישהי שחושבים שהם יכולים להיות כמו נאני אוג, או רוצים להציע מישהו שדומה לנאני אוג, יכולים לכתוב לי, אני אבדוק את החיבורים ואחליט מי המקביל/ה של נאני אוג בעולמנו יש לי עוד משימה בשבילכם, תנסו למצוא כמה שיותר שמות של בני משפחתה הנרחבת של נאני ובקשר לתחרות הציטוטים, כיוון שאתם עדיין לא מראים כל כוונה לשתף פעולה, אולי הציטוט הבא יעורר קצת פעילות "נאני אוג הביטה סביב במבט תמים, ואז פשפשה בעומק חצאיותיה הרבות והוציאה בקבוק קטן. נשמע קול גרגור. 'אני בטוחה שיש פה הד מצוין' אמרה נאני 'שלא תעזי' אמרה גראני בנוקשות 'להעז מה?' 'לשיר ת'שיר ההוא' 'סליחה, אסמה?' 'אני לא ממשיכה' אמרה גראני 'אם את מתעקשת לשיר ת'שיר ההוא' 'לאיזה שיר את מתכוונת?' שאלה נאני בתמימות 'את יודעת לאיזה שיר אני מתכוונת' אמרה גראני בקול קר כקרח ' את תמיד משתכרת ומאכזבת אותי ושרה את זה' 'לא זוכרת שום שיר כזה' אמרה נאני בשפלות רוח 'השיר' אמרה גראני 'על המכרסם ההוא שאי אפשר... שאי אפשר לשכנע אותו שיהיה לו אכפת ממש'ו' 'אה' אמרה נאני, ופניה קורנות באור השחר העולה 'את מתכוונת הקיפוד שלא מזיז לו את קצה ה-' 'זה השיר!' 'אבל זה שיר עם מסורת' אמרה נאני 'בכל אופן, בחוץ לארץ אנשים לא יבינו את הכוונה' 'בצורה שאת שרה את זה, הם יבינו' אמרה גראני 'בצורה שאת שרה את זה, אפילו יצורים שחיים בשלוליות מבינים את הכוונה" מכשפות בחו"ל, עמ 58 עבדתי דקות יקרות כדי לכתוב את זה, תנסו גם אתם

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifשבוע הצדעה לנאני-יום שלישי../images/Emo70.gif

הי! מה איתכם, אנשים, כבר יום שלישי של שבוע ההצדעה לנאני אוג, ואף אחד (אולי חוץ ממ א ג ר ט, צדיקה יחידה בסדום) טרח בכלל להגיב על ההודעות. אני מזכיר לכם שוב את תחרות "גם אני נאני אוג" שפרטיה מפורטים בהודעה "שבוע ההצדעה לנאני אוג-יום שני" ואת משימת "משפחת אוג", גם היא מפורטת בהודעה הנ"ל. נוסף לכך יש את תחרות הציטוטים, ומכיוון שכבר הצעתי שני ציטוטים וזה לא עורר אתכם לפעילות אין לי כבר מה לעשות חוץ מלחכות שלמישהו יהיה את הרצון להשקיע קצת. ולהיום הבאתי תמונה של נאני אוג מכריכת הספר "מכשפות בחו"ל"

מ א ג ר ט

New member
חחח

בדיוק קראתי לפני יומיים את הקטע הזה... הייתי מצביעה לנאני אם לא הייתי בנאדם של מאגרט. ודרך אגב: יש בויקיפדיה ערך "טרי פראצ'ט" שבו גם כתובים כל הספרים וכמה דמויות. אני רוצה שחברי הפורום:[ 1. יבדקו עד כמה מה שכתוב שם נכון 2. אנחנו יכולים לנסח ביחד ערך לכל ספר, דמות ואפילו תת-סדרה, ולפרסם. לדעתי זה יכול להיות שווה...

אולי תשרשר לשרשור אחד? (או אור?)

מה דעתך להכניס כותרת ראשית אחת, שבוע ההצדעה שלך לנאני אוג, ותחתיה לשרשר בכל יום? (אולי אור תוכל לסיע לך לעשות זאת)? כל כותרת ראשית שכזו גוזלת מה-15 כותרות ראשיות האפשריות בדף פורום, ובעצם דוחקות מטה דיונים אחרים ולא פחות (בלי להפחית מכבודה של נאני) חשובים...

Athaclena

New member
אני פשוט לא אוהבת את נני אוג במיוחד

לפעמים היא ממש מעצבנת. הכי טוב היה בגנב הזמן, בגלל ששם היה לה תפקיד קטן אבל חשוב והיא היתה רצינית. אז זהו.

sapirit14

New member
אהם אהם...

אם תנסחו אפשר להכניס את זה לעוד איזה אתר, מהשמו, זוכרים? שביקשתי עזרה מכם ואף אחד לא ממש טרח לעזור לי לנסח משהו(חוץ מווימס, אולי, קצת)?

../images/Emo70.gifשבוע נאני אוג-יום רביעי../images/Emo70.gif

האמת היא, אולי אני אפסיק את השבוע ביום הרביעי כי במילא אף אחד לא שם לב
הנה תמונה של נאני מהכריכה של L&L אני לא אחזור שוב על התחרויות שבטח כבר לא יהיו, עיינו בהודעות קודמות, ו...זהו

Greebo

New member
פאק....זאת נאני?

תמיד הייתה לי תחושה שזה רידוקאלי.... (אררר טעות בשם לא?..אני ממש שונא חלק מהשמות בעולם הדיסק...אני אף פעם לא מבטא אותם כמו שצריך... כמו האשת זאב של המישמר...אנגואה? בלה...כשאני קורא את הספרים אני פשוט קורא "אנוגה" וגמרנו >.>

Fingertip

New member
זה מאסטרום...

כמו Mustard... (ככה אני זוכר את השם שלו: Ridiculus Mustard
) אהד.

ויימס

New member
ואנחנו כמובן יודעים עד כמה אפשר

לסמוך על התרגום המצוין והמדויק...

../images/Emo70.gifשבוע נאני-יום חמישי../images/Emo70.gif

קודם כל אני מצטער על הטעות מאתמול, התמונה היא של קאזאנונדה, הנה תמונה של נאני באמת. גייטה אוג הגיל של נאני לא ידוע אפילו לעצמה, היא כנראה בסביבות גיל שבעים, מה שאומר שהיא יכלה עדיין ללדת בגיל חמישים (מה ש, אגב, לא בלתי רגיל לאשת לאנקר, במיוחד מכשפה, ובמיוחד ממשפחת אוג) אחרי ילדות הרפתקנית במיוחד, וזמן קצר כמנקה בטירת לאנקר, מכשפה בשם בידי ספקטיב קיבלה אותה לגור איתה בקוטג' וללמוד כישוף. היא נישאה שלוש פעמים: לאלברט אוג, וינסטון אוג וסובריטי אוג (ינוחובשלוםעלמשכבם). יש לה 15 ילדים: ג'ייסון, גראם, טרייסי, שירל, דאף, דרין, נב, טרב, קב, ויין, שרלין, דארון, קארן, ריט ושון. יש לה המון נכדים, אך רק שניים מוזכרים: שיין ופווסי. ביתה של נאני הוא בין הבית של שון לבית של ג'ייסון, נאני תמיד אוהבת להיות קרובה למשפחה במקרה של מצב חירום, למשל כשהיא רוצה ספל תה (אותו היא שותה עם שלוש כפיות סוכר) או כשהיא רוצה לשטוף את הרצפה.

למעלה