../images/Emo124.gif שבט חדש! ../images/Emo124.gif
מה? נראה לכם? אבל בכל מקרה- עכשיו שתפסתי את צומת
כם... כבר מלא זמן שאני רוצה לכתוב על ההפנינג האדיר שהיה לנו בשבט... אז הנה- סופסוף! אם מישו כבר כתב אז סוווווורי! תצטרכו להתמודד עם זה... אוקיי- אז פרסמו
בכל מבשרת- לונה פארק ענק בשבט בארבע וחצי, הופעה אדירה בשש וחצי. כולם מוזמנים! אז סבבה, באתי (במילא הייתי באה..
). היה די סבבה- מתקנים- מתקן קופים+אומגה שנראה לי חברה שלי היא היחידה שנחתה חלק.. זה היה אדיר, אבל אני פחדנית...
. היה גם כזה שעושים סוכריות קרמל, ספינת פירטים אדיייירה, ועוד כל מיני מתקנים שלא ממש ראריתי והבנתי. חוצמזה הייתה מכירת חאקי, והיו נקניקיות, צמר גפן מתוק, פופקורן וצמידים.. שכחתי להביא כסף, וזה היה מ-ב-א-ס!
אני וחברה שלי הלכנו ישר למתקן קופים, ועמדנו בתור איזה חצי שעה. אח"כ התייאשנו, וסתם הסתובבנו, וחזרנו אח"כ, וחברות שלנו שמרו לנו מקום. אחרי עוד איזה רבע שעה היא סופסוף עלתה למתקן, והמדריכה שלנו צילמה אותה.. היה משעשע. אח"כ הלכנו לגייס 60 אג´כדי לקנות סוכר... למדריכה היה 4 וארבעים אג´ לאוטובוס. אנחנו כזה- לא, אבל איך תחזרי הבייתה? והיא- מה איכפת לי? אני רוצה סוכר!
אז גייסנו... וקנינו! ואז כווווווווווווווווווול השבט התנפל עלינו ונשארנו עם מקל מגעיל ביד...
אז, התחיל הגיוס האמיתי! התיישבנו איפשהו, וגילינו שמוכרים 4 צמידים ב5 שקלים. ובגלל שהסתובבנו 4 יחד- המדריכה ו´, אני, ט´ וז´ (שמות בדויים...
), החלטנו להשיג! אז שאלנו את כולם... ובסוף השגנו ארבעה שקלים ושבעים אג´. והמוכרים הסכימו לוותר לנו על 30 אג´! איזה מאמים...
אז יש לנו צמידים כאלה שחורים פשוטים מגומי... אח"כ הלכנו להופעה- וגילינו שלבנים מהקבוצה יש את אותם צמידים (
)... חוץ מלבן אחד... ב-א-ס-ה... נידוי! סתאאאאאאאאאאם... אז התחיל המופע- השמיניסטים שרו את שיר הצופים, והיה כל מיני מערכונים משעשעים... חח.. ואז היו נאומים של ראש השבט, וראש ההנהגה אור וואטאבר... שניהם דפוקים- מברכים את כיתות ד´ שהצטרפו רק עכשיו לשבט... אממ... הם לא אמורים לדעת שבשבט שלנו יש רק מ|דגש|ה´?? נגיד.. אז הייתה מקהלה של הילדים האתיופיים, והייתה ילדה אחת באמצע, שמה להגיד- פשוט הייתה מתוקה! ואז בסוף קלטתי אותה מסתכלת לכיוון שלי במבטי שנאה...
ואז עלה איזה זמר ששר כל החיים שלו שירי שלמה ארצי.. סיוווט! ואח"כ הם אומרים כזה ´בגלל שכל כך ביקשתם, הנה הוא עולה לעוד שני שירים...´ ואני כזה ´לאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!´... אבל היה בסדר... היינו כל הגדוד וזה... ואח"כ.. אחרי מלא מערכונים ודברים אחרים- סופסוף הם עלו לבמה! צופי תל אביייייייייייייייייייייייייייב! גאד! איך שמחתי! והם כאלה אדירים! הייתי שורה ראשונה והם היו מטר ממני.. אהההההההה...
סתם. צחוקים. אבל הם באמת היו אדירים, הופעה מדהימה
! היו 3 מחרוזות שירים, ואז... שיר הצופים! היו כאלה קטעים... הרי גם בכל השאר כולם שרו איתם.. אבל בשיר הזה... כולם צורחיייייייים! ואז נכון יש את הקטע שמוחאים כפיים ואמרים נגיד ´יונתן עולה.. יונתן עולה... יונתן עולה.. עוד הפעם! יונתן עולה.. יונתן עולה... יונתן עולה.. שלום!´... אז הם עומדים, מסתכלים עלינו כזה.. המומים..
היו קטעים... וואי אני מתרגשתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איזה כיייייייייייייף! צופי תל אביב! הם אדירים בטירוף. גאד... אוף איזה באסה עכשיו אני מדוכאת שאני לא בהופעה......... אווווווווווווווף.... איזה רעים אתם!!!! טוב- מה איכפת לי! לי צופי תל אביב הפריחו נשיקות
!! ולכם....... לא!!!!
מה? נראה לכם? אבל בכל מקרה- עכשיו שתפסתי את צומת