שביתת תלמידים

PinkViolet

New member
../images/Emo124.gif שביתת תלמידים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אירגנו היום בביצפר שלי (אחרון הבילויים) שביתת תלמידים על כל העיצומים וזה.. בגלל שלא קיבלנו תעודות שליש ב' נדפקה למלא ילדים הרשמה לתיכון וכל זה.. לא יצאנו לטיולים, להצגות, לסיורים אנא ערף.. ועכשיו גם לא יודעים אם תהיה לנו מסיבת סיום.. קיצור, הלכנו דיברנו עם המחנכת, עם המנהלת, עם מי לא.. שמו עלינו זין אז שמנו עליהם בחזרה
חחח.. נראה לי רק איזה 20 תלמידים באו היום לביצפר (כולם כמובן מהכיתה המפקירה שלי.. רר) והמנהלת התחילה להתעצבן.. חח התקשרה לנציגת המועצת תלמידים, אמרה לה שכולם יבואו מיד לביצפר וזה.. התחילה עם איומים, יהיה בוחן, כולם יקבלו ג'-ד' בתעודה בלה בלה.. זיוני שכל :) בסוף רוב הילדים הגיעו, חלק הלכו איתה (עם המנהלת) לשיחה.. קיצור קבענו שמחר בערב, בפגישה שלהם עם הוועד הורים יהיו גם כמה נציגים (כולל אותי
) כדי שגם לתלמידים יהיה קול.. ו.. זהו
יצאנו כלים

amickyaa

New member
תפסיקו לבלבל את המוח......./images/Emo46.gif

לכו ללמוד,תמיד אותו דבר,עאלק שביתת תלמידים די די אל תשחק אותה קול ..... הרי בסופו של דבר הביצפר יקבע ולא אתם...... אז קדימה ללימודים.....חחחחח

PinkViolet

New member
קודם כל אני בת

דהר שני - הסיבה האחרונה שעשינו את זה היא בשביל "לא ללמוד" כמו ילדים מפגרים.. אולי בסופו של דבר הביצפר יקבע אבל כנראה מישהו צריך לנענע אותו קצת!! כל מה שעשינו לא עזר ועשינו הרבה.. אבל הכל דיבורים הכל בלה בלה את אף אחד לא באמת מעניין שיצאנו להצגה אחת כל השנה וגם אז זה היה בפורים (בני זונות..!!) לא מעניין אותם שיש ילדים שהלכו למנהל כשהם יכלו ללכת לפיזיקלית או ביולוגית עם שליש ב', או שהתקבלו לשלוש יחידות מת' ולא חמש, לא אכפת להם שלא תהיה לנו מסיבת סיום - שזה הדבר האחרון בתור שכבה שנעשה.. אכפת למורים מהמשכורת שלהם ומהפנסיה שלהם, שאני מבינה את זה. אבל גם לנו אכפת מעצמנו, והחלטנו להזכיר להם שגם אנחנו קיימים! חוצמיזה.. "אל תשחק אותה קול"?? פחחחחחחחח.. "יווו אני מאגניבה לא הלכתי לביצפר".. חחחח.. ששש..

20ליאת

New member
נראה לי שאני יכולה להפנות אותך

למישהו שממש ממש יכול לעזור לך, ולכם התלמידים. אם את מעוניינת, דברי איתי במסרים

cobainos

New member
יישר כח!../images/Emo45.gif

עם כל הכבוד למאבק המוצדק של המורים,הם לא יכולים לדפוק את התלמידים בצורה כזאת..בהצלחה!

למעלה