שבת שלום לכולם

סיונתו

New member
../images/Emo124.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo13.gif

ההורים שלי עדין לא מגלים מה הם מתכננים לי בכל מקרה... רק רציתי לדעת מה שלום כולם (לא היה לי הרבה זמן בשבוע האחרון SORRY
) ו... לשאול מה יש לכם לחדש

Tomak19

New member
יעל דיזן

למה לא היית אתמול בעזריאלי אם מותר לי לשאול??

Dizen

New member
מצטערת ../images/Emo4.gif

אבל בכוונה לא אמרתי אם אבוא או לא, כי לא רציתי להבטיח.... כשיש 60 תרגילים, שכל אחד לוקח חצי שעה, וצריך לעשות אותם עד יום שבת ב-9- זה אומר שלא באים למפגש
ותאמין לי שרציתי לבוא

Tomak19

New member
אוקיי, אבל אני לא מארגן יותר שום

פגישת פורום. אגב, היה אתמול קטע מצחיק שהייתי בקומה 3 בעזריאלי וראיתי הרבה חברה מתאספים, ושהסתכלתי עליהם כדי לנסות להבין אם הם מפורום מתנדבים הם בהו בי חזרה. שאלתי אותם אם הם מהפורום, והם אמרו לי שכן, אז לחצתי להם את היד ואמרתי להם שאני תומר. ואז התברר לי שהם מפורום... הייד פארק

Dizen

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

האנשים בהייד פארק מוזרים
אל תוותר כל כך מהר... זה יפה שבכלל הצלחת לארגן משהו, נורא קשה לארגן מפגש פורום
בפעם הבאה אני אעזור לארגן, מבטיחה. ואני גם אבוא
פורום מתנדבים בהייד פארק, או סתם פורום?

מעיין©

New member
גם אני מבטיחה../images/Emo70.gif

כל הכבוד תומר על הארגון
פעם הבאה , אני מבטיחה לעזור לארגן, וגם לבוא

Tomak19

New member
ומה התירוץ שלך, הכלב אכל לך את

הכרטיס לרכבת??
האמת, היה נחמד אתמול, היינו כמה חברה מהמחזור טירונות 015, כך שהיה נחמד. היה גם נחמד לקפוץ לעזריאלי. למרות שהייתי הרוג מעייפות ומלא במחשבות על התפקיד של בצה"ל
. בכל מקרה, אני מאחל לכם שכולכם תהיו מרוצים בתפקיד שלכם כמו שאני מרוצה בתפקיד שלי
ובקשר לפורום של הייד פארק, הם לא היו מתנדבים, נראה לי שזה פורום שקשור לבעיות נפשיות...

Tomak19

New member
יש לכם מזל חברה

שעכשיו אני יותר תל אביב מירושלמי, ושלהגיע לעזריאלי לא לוקח לי יותר מ10 דקות, כי אם הייתי מתעכב סתם ואחרי זה חוזר לירושלים בלילה, לא הייתי לוקח את זה בצחוק כמו שאני לוקח עכשיו, עוד נסיעה חינם ברכבת של 2 דקות, ביג דיל

למעלה