שבת שלום

MARMELAD

New member
../images/Emo124.gif שבת שלום

סיכום השבוע... אז יניב חזר מפלורידה מאושש הסטודנטים השחיזו עפרונות וגנבו מחקים אחד לשני לקראת השנה החדשה טאצ´י שיתף אותנו ביציאות שלו אימייל הפגיז בשירים ובכמה וכמה הודעות נבחרות.. (דוגמא במוצג מספר אחד) כמעט שלא היה יום שלא כיכבנו ברשימת ההודעות המומלצות של תפוז.. ואפילו המאמרים הגיעו לשער הפורטל.. אז אכן הכל טוב ויפה אבל.. אולי זה רק פראנויה שלי אבל נראה לי שהפורום קצת מתעייף... לא קיבלתי אף תגובה לגבי השאלות ששאלתי כאן ואפילו כשסיפרתי בהתרגשות על היומולדת חודש... רק יפעת שמחה (מוצג מספר שתיים). וזה נורא חבל, כי אני יכול להמשיך לכתוב כאן כל היום ולנהל שיחות שלמות, אבל אני חושב שדף הפורום נראה לי קצת "כחול" מדי.. אז חבר´ה, להתעורר. לכל המשתתפים החדשים, ברכות ו-
.. למומין
מיוחדת - אתה יודע על מה.. וזהו לבינתיים.. באהבה.. גיא

troublemaker

New member
שיהיה במזל טוב...

ושתמשיך לנהל את הפורום בצורה נקייה ומסודרת, כפי שעשית עד עכשיו. אני אישית, בטוח שתמשיך בעבודתך המוצלחת
.

דרור22

New member
בהחלט שבת שלום ומזל טוב!!!!

מרמלדי אותי רק מעניין מי נבחר לגבר השבוע???

i love u

New member
גיא איכזבת קשות!!!

למה לא הייתה הכתרה רשמית של גבר השבוע? תחשוב על תירוץ טוב... ד"א יש לנו מועמד נוסף - נצח ישראל!!! מגיע לו על האומץ המדהים שלו!!! תשמר על עצמך אוהבת תמיד, יפעת
נ.ב קיבלת את ההודעה שלי היום?

תודההההה

בזמן האחרון לא יצא לי לכתוב מסיבה זו או אחרת (מרמלד יודע
). ועל הפורום? אחלה. מההתחלה תפס תאוצה וממשיך לרוץ. חוץ מזה, גיא, אתה יודע שהפורום מתעורר בדיוק ברבע לאחת ביום שישי (המבין יבן ומי שלא - סטרייט
). מר מומין שנורא אוהב להיות כאן

../images/Emo23.gif מרמלדי! אתה יודע שאני נורא ../images/Emo23.gif

נורא אוהב את הפורום!!!
כמובן שאני שמח על יום ההולדת שלו, זה הפורום הראשון שאני מבקר בו ברגע שאני מגיע הביתה!
אני מקווה שלא נעלבת...אתה כ-ז-ה חמוד!!
אני מקווה להיות פה הלילה לצ´אט (אלא אם יקרה נס ואני אצא לאנשהו...דרך אגב, ביום רביעי, כשהגעתי, יצאתי ל"שדו" והיה ממש כיף...זה היה חסר לי...) איזה פורום מדהים! ואיזה אנשים מדהימים! גאה להיות שייך!
נ"ב: מ-ו-מ-י-ן !!! התגעגעתי!!!

gergi

New member
רבע לאחת?

אהלנקו אני כן ובכל זאת איני יודע מה או מי זה רבע לאחת. אשמח עם תפרט שלך.

i love u

New member
שתיהיה לכולם אחלה של שבת קבלו ../images/Emo39.gif

רק אל תשכחו להשקות אותם לפעמים שלא ינבלו...

marco

New member
מרמלדון ../images/Emo74.gif

קודם כל- גוטה גוטה שאבס. ומוטב מאוחר מאשר אף פעם לא- אז....
לרגל חגיגות החודש של כולנו כאן ובעיקר לך, בתור האב המאושר. לפי מה שאני רואה, הפורום רק מתגבר עם הזמן. תראה כמה חברים חדשים יש כבר!!! נתראה בחגיגות החודשיים (בעצם, גם בכל יום עד אז...)

טאצי

New member
מה??? רק חודש?

עד עכשיו הייתי בטוח שהפורום "רץ" כבר המון זמן... או.קיי. אז עוד כמה שנים אני אוכל להגיד שאני הייתי כאן מההתחלה...
המון המון המון מזל טוב לכולנו. ו(אם להשמע בנאלי)שיהיה טוב.

למעלה