"שוברים"

johny walker

New member
../images/Emo124.gif "שוברים"

..... ברכות על הפורום. נורא נחמד. רציתי לשאול מה דעתם של חברי הפורום, מעריצי סי , על הסרט בו השתתפה עם עוד חברים סטארים אחרים, "שוברים"? האין זה סרט קאלט מאין כמוהו?!

actress

New member
כן בטחחחחח ../images/Emo13.gif

אני יודעת שזה היה עם חברי תיסלם ונטן דטנר ושסי היתה שם בשנות ה 80 אני מנסה קצת להזכר אני לא חושבת שראיתי את זה או שכן אולי אם אני אראה אני אזכר.

johny walker

New member
כן... זה מצחיק לאללה

ומעניין. יזהר שיחק בסרט, אחרי כל ההצלחה של תיסלם, וכל ההמולה שהייתה. וסי היימן, עד כמה שאני יודע, הופיע הבסרט כשעוד הייתה אנונימית.. (רק יזהר ויאיר מתיסלם היו שם) בין היתר, מאיר בנאי, אריק סיני, גלי עטרי, אלונה קמחי, דטנר כמו שציינת, מאיר סויסה, אייל גפן, דודו דותן... אחלה סרט... :)

tahel100

New member
../images/Emo35.gif איך קוראים לסרט הזה ../images/Emo35.gif

אולי ת´ספר לנו פה בקצרה,על מה היה הסרט ןאיך קראו לו

actress

New member
כתוב למעלה "שוברים"

וסי שיחקה שם זמרת רוק משנות ה 80.

johny walker

New member
סרט שהוא פארודיה ממש

במאי(סויסה) כושל חולם להקים את הסרט שיזכה אותו באוסקר מגייס כל מיני שחקנים וזמרי מצליחים (כדמות למשל, יזהר אשדות, שגם בסרט, כמו במציאות של זמן הסרט, בדיוק יצא מלהקה מוצלחת..
). במהלך בימוי הסרט, היו ריבים בין השחקנים הותיקים יותר לבין השחקנים החדשים יותר. כשבסוף, שאיכשהו הסרט עומד בפני פיצוץ - שהכל מתבטל, איכשהו צוות השחקנים משתלטים על הסט, ומצליחים לסיים את הסרט, והלפוך אותו כביכול מסרט דרמה תנכי לקומדיה פרודיה. שזה מה שזה באמת נראה - במקום סרט רציני, אתם רואים סרט שהוא פרודיה על עצמו ממש. מאיר בנאי, שר שם לראשונה, את שירו של שפשפף( מה אני ? אני רק בנאדם) גלי עטרי, בסולו של שיר או שניים - מוצלחים יזהר אשדות כנ"ל. נתן דטנר בשיר סקסי אריק סיני בשיר שחצני סי היימן בשיר של רוקרית אמיתית. סרט רע אלא אם כן את/ה חובב/ת אחד האמנים ואז, שווה צפייה!!

ט י נ ה

New member
מידע חשוב על שוברים

בתור מי שהשתתפה בו חייבת להגיד שמעבר לעובדה ש: 1.אבי נשר הבמיאי הפך לכוכב בלוס אנג´ס והיום נחשב לאחד המאים הכי מבוקשים שם. 2.אריק סיני היה אורח שלי במרכז ענב ממש לפני שבועיים והכי א-ד-י-ר- פשוט כיף שהוא חוזר ובגדול 3.מאיר בנאי הביא לנו משם את הלהיט הענק שירו של שףשף. 4.יזהר אשדות ואני התחלנו לעבוד יחד מתוך הסרט הזה 5.בניו יורק בסינמטייקים זהו סרט קאלט וכאן בספיריות הווידאו הוא מצרך נדיר. 6.אני מציעה פרס לכל מי שינחש כמה כסף קיבלנו אז על המסע הזה שנקרא שוברים ... חודשיים צילומים בבית הזוי ביפו שעונה לשם סקוצ´ האוס הפרס למגלים וזה היה בלירות ... דיסק חדש שלי תחלמי בגדול לילה טוב סי

actress

New member
אני יכולה לנסות ../images/Emo8.gif

יש לי את הדיסק אך בכ"ז ננסה לענות...לגבי שאלה 6. אז... אמממ.. הייתי אומרת שכמעט ולא קיבלתם הרבה כסף כי בזמנו זה לא היה הרבה לכל סדרה הרויחו בוא נאמר 2 ש"ח לתוכנית אפילו פחות אזזז אם כל מה שאני יודעת על מה שהיה פעם אולי הרווחתם 10 לירות יכול להיות?

johny walker

New member
שמח שכך את חושבת...

תמיד הייתה לי הרגשה שהאנשים מתכחשים לסרט. הכי אני אוהב בההתחלה, פעם ראשונה שיזהר נפגש שם עם עטרי, אז היא אומרת לו שמזמן היא לא ראתה אותו על הבמות. אז היא אומרת שזה כנראה כי הלהקה התפרקה... וזה מצחיק... כי זה בדיוק היה אחרי תיסלם.. :)) אישית, היה לי קודם את האלבום עצמו, בהקשר של תיסלם (אני בניתי אתר לתיסלם..) וכל כך אהבתי את השירים שם שהייתי חייב לראות את הסרט. אחלה מוסיקה, וזה העיקר. מעניין, האם ביצעת אי אילו שירים מהאלבום ההוא, בהופעה? הכי אני אוהב את השיר של אריק סיני שם. שיר גדול. יש סיכוי שאלבום הפסקול ייצא בדיגיטלי? חבל שהוא לא שודר מעולם בטלויזיה. ביזיון ממשץ הימור שלי, שקיבלתם כסף עבור אותו תפקיד, כמו שהשחקנים בסרט קיבלו. כלום. אבל זה סתם הימור תמים... :))

ט י נ ה

New member
עדיין אין זוכה במתקרב לשובה האמיתית

חבר´ה מה קורה לכם ? זרקו מחיר ? כמה קיבל שחקן לחודשיים צילומים יום יןם 12 שעות לפחות במהלך צילומי הסרט שוברים של אבי נשר ? סי

למעלה