שוקווווווווווו תראה מה מצאתי
ז ז י ג ז ג New member 12/4/04 #1 ../images/Emo124.gif שוקווווווווווו ../images/Emo124.gif תראה מה מצאתי
ד דנטל New member 13/4/04 #2 לא השתנתם בכלל אני השתנתי? זו התמונה מכתה י"ב. דווקא נדמה לי שיצאתי פחות גרוע מהמציאות.
ד דנטל New member 13/4/04 #4 לא, זו תמונה לא רעה וגם הייתי בת 18 אה, גם טרחתי להתאפר. היום אני לא נראית ככה. אני חושבת.
א אורזמן New member 13/4/04 #5 יש שינויים בזמן היום את נראית קצת שונה אחרי הכל זו את ואין הרבה שינויים
ק קאריני21 New member 15/4/04 #36 איזה מאמוש ../images/Emo99.gif הודית חמודה! גם אבי באבי שלך הלך על גחלים???
J JD Wannabe New member 13/4/04 #12 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif אכלת אותה, עכשיו לא תוכלי להמשיך לספר שאת מכוערת. אחחחחחח איזו נוסטלגיה לסוף שנות השמונים/תחילת שנות התשעים.
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif אכלת אותה, עכשיו לא תוכלי להמשיך לספר שאת מכוערת. אחחחחחח איזו נוסטלגיה לסוף שנות השמונים/תחילת שנות התשעים.
ד דנטל New member 14/4/04 #28 שנת 91 ליתר דיוק ואנשים מסוגלים להתכער פחד בתקופה הזו. בלי שום קשר, תמיד כשאני מסתכלת על תמונות ישנות הן נראות בסדר בעוד שבאותם ימים זה היה מכוער לאללה. נדמה לי שיש לי מראה שמקדים את זמנו בעשור.
שנת 91 ליתר דיוק ואנשים מסוגלים להתכער פחד בתקופה הזו. בלי שום קשר, תמיד כשאני מסתכלת על תמונות ישנות הן נראות בסדר בעוד שבאותם ימים זה היה מכוער לאללה. נדמה לי שיש לי מראה שמקדים את זמנו בעשור.
ד דנטל New member 14/4/04 #29 אבל זה רק כהה בתמונה השיער שלי תמיד היה בצבע שאת מכירה. פשוט ישנם צלמים ששמים נייר פרגמנט על הפלאש בשביל שאני לא אסנוור בחזרה את המצלמה.
אבל זה רק כהה בתמונה השיער שלי תמיד היה בצבע שאת מכירה. פשוט ישנם צלמים ששמים נייר פרגמנט על הפלאש בשביל שאני לא אסנוור בחזרה את המצלמה.