שימו לב!! בקרוב פינה חדשה בפורום!

פ י ו ל ה

New member
../images/Emo124.gif שימו לב!! בקרוב פינה חדשה בפורום!

הפינה אשר תקרא "בובולוגיה שימושית" תקיף את כל הקשור לפסיכולוגיה, בובות ומה שבניהם. יועלו בה עצות הקשורות לבחירות שאנו עושים בהצגות שלנו מבחינה האימפקט החינוכי/הטיפולי שלהם אם במכוון ואם "על הדרך...", כמו כן אדאג לרענן לכם את המחשבה עם היבטים תיאורטיים בנושאים מגוונים בתחום. מי שיש לו שאלות או בקשות מיוחדות בעניין מוזמן להעלותם כאן או במסר ואני אעשה את כל המאמצים להביא לו בובולוגיה מעודכנת לבקשתו. להתראות בפינה הראשונה... בקרוב- כאן אצלינו בפורום!

ואפרופו בובות וטיפוול

בביה"ס לאמנות תיאטרון הבובות בחולון, יפתח בשנה"ל הקרובה מסלול של "תיאטרון בובות ככלי טיפולי" המיועד למטפלים מוסמכים (פסיכולוגים, עובדים סוציאלים, מטפלים באמנויות). עוד פרטים... כאן...

גם אני מחכה בכיליון עיניים לפינה החדשה ../images/Emo22.gif

יופי של שם - בובולוגיה שימושית!!!! גדווווללללל ברכות על הצטרפותך באופן רשמי כתומכת מואדמת לצוות הפורום - לאורך כל הדרך הוכחת ואת עדיין מוכיחה שתיאטרון הבובות קרוב לליבך כמו גם הילדים וחשיבות ההשקעה והמחשבה בפרטים החשובים לך כל כך, שלא לדבר על ההשקעה והשעות הרבות אותן את מוכנה להעניק באהבה למען הפורום וכל החברים\ות בו

פ י ו ל ה

New member
יאאאאאאאאא רק עכשיו ראיתי!!

איזה מרגש!!! תודה רבה :)
לדודי ולכולם! מבטיחה להשתדל ולעמוד בתפקידי כמואדמת בכבוד! שמחה לשמוע (לקרוא) שיש עניין וקהל לפינה! איזה כיף! מבטיחה שהראשונה תעלה בקרוב!
פיולה

יהבוליק

New member
גם אני מסוקרנת ומצפה לפתיחת הפינה

מעניין אותי צאוד כל התחום של פסיכולוגיה ובובות, איך זה פועל, איך זה נוגע במטופלים.. איזה כיף לך שיש לך את הידע ושאת עבר שם- בתחום הזה.. מחכה בכיליון עיניים!

liorashap

New member
השימוש בבובות

אני למדתי לפני כמה שנים "הבובות ככלי חינוכי טיפולי" בסמינר הקיבוצים, אז נחשפתי לרעיון. אני גננת בחיי היום יום והבובות ממש ממש חלק מהגן. אני משתמשת להעביר כל מיני מסרים לילדים דרך הבובות, הילדים מביעים אליהן דברים שלא יאמרו לי ישר האהבה שהן מרעיפים על הבובות היא אהבה נקייה וטהורה - בלי חוצצים בינהם, היה ונקרעה כף רגל של בובת קוף שהייתה בגן, חבשתי אותה בתחבושת והילדים ממש טיפלו בו (מי שיסתכל באתר שלי יוכל לראות את בובת הקוף והרגל החבושה, השארתי את התחבושת כבר 5 שנים) בובת הקוף שימשה לי בגן עבור ילדים שלא רצו לגשת לצייר, מכל מיני סיבות - אני הבאתי את הקוף בטענה שהוא לא יודע לצייר ומפחד שילעגו לו שהוא מצייר "קשקושים" ואז הילדים נהגו לשבת איתו ליד שולחן ציור וללמד אותו לצייר.. כמובן בליווי שלי וההכוונה "קלילה" לשולחן דווקא את סרבני הציור שיעזרו לקוף.. וזה עבד!

למעלה