שימו לב- סקר חדש
S sagiberg New member 22/11/04 #1 ../images/Emo124.gifשימו לב- סקר חדש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
../images/Emo124.gifשימו לב- סקר חדש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
A Athaclena New member 22/11/04 #2 שאלה קשה... או אולי תשובות קשות. מזג האויר לא משפיע על הקריאה שלי, אבל אם כבר אני אוהבת חורף ולא רוצה לשכוח את הגשם... ואני קוראת מד"ב ופנטזיה אבל תמיד...
שאלה קשה... או אולי תשובות קשות. מזג האויר לא משפיע על הקריאה שלי, אבל אם כבר אני אוהבת חורף ולא רוצה לשכוח את הגשם... ואני קוראת מד"ב ופנטזיה אבל תמיד...
B Britush New member 22/11/04 #3 להיפך! ../images/Emo42.gif הגשם רק גורם להרגשה חולמנית ורומנטית, ומעורר חשק לשבת בחדר חם ולקרוא, ולבכות כמו שצריך מספרים שראויים לכך ("ילדי המחשבה", נכון לעכשיו; אני שונאת את קארד.).
להיפך! ../images/Emo42.gif הגשם רק גורם להרגשה חולמנית ורומנטית, ומעורר חשק לשבת בחדר חם ולקרוא, ולבכות כמו שצריך מספרים שראויים לכך ("ילדי המחשבה", נכון לעכשיו; אני שונאת את קארד.).
ד דרקונית מזל New member 22/11/04 #4 אכפת לי מאוד ממזג האויר אבל../images/Emo186.gif|שמש זה לא משפיע על הקריאה שלי. אני אוהבת חורף והתכרבלויות אבל הקריאה, אם בכלל, מושפעת ממצב רוח, זמן, סבלנות וגם מספרים שמזדמנים לידי בזמנים מסויימים.
אכפת לי מאוד ממזג האויר אבל../images/Emo186.gif|שמש זה לא משפיע על הקריאה שלי. אני אוהבת חורף והתכרבלויות אבל הקריאה, אם בכלל, מושפעת ממצב רוח, זמן, סבלנות וגם מספרים שמזדמנים לידי בזמנים מסויימים.