שימו לב שימו לב-פינה חדשה!!!

ולדמן

New member
../images/Emo124.gifשימו לב שימו לב-פינה חדשה!!!

ברוכים הבאים לפינה החודשית החדשה-אלבומים והופעות!!! הסבר קצר על הפינה: בכל חודש אני אעלה לכאן אלבום מהדיסקוגרפיה של קורין(לפי סדר יציאתם כמובן) ואתם תענו על כל שיר ממנו בשאלות הבאות: 1.האם שמעתם/לא שמעתם את השיר בהופעה חיה? 2.אם כן,באיזו הופעה? 3.איך היה הביצוע,בהנחה ואתם זוכרים? 4.מה דעתכם על האלבום בכלליות? ואחרי ההסבר הקצר,אני שמח להעלות את האלבום הראשון בפינה,הלא הוא- "קורין אלאל"!!! רשימת השירים: 1.מותק. 2.תן לי קצת ממך. 3.בננ. 4.חיה בתוך קופסא. 5.כתובת ברכבת התחתית. 6.מוכר זה לא מוכר. 7.שוב חוזרת לאותו מקום. 8.אני רוצה לעצור. 9.יושב על ענן. 10.תמונה בכחול. 11.ציפור. תהנו!

clyps

New member
../images/Emo41.gifולתשובותיי:

אז ככה: מותק: 1.אכן שמעתי את השיר בהופעה
2. באיזו הופעה? אחת ההופעות של המיטב, בהשקה, בחדרה, פעמיים או שלוש בתמונע... היא לא מבצעת אותו הרבה לאחרונה.. 3.הביצוע של מותק? פנומנלי. כרגיל
4.אענה לבסוף במרוכז. תן לי קצת ממך 1.בטח ששמעתי
2.גם כן- אחת מהופעות המיטב.. 3.אדיר! מתה על השיר הזה בהופעות! כמה חבל שהיא לא מבצעת אותו הרבה
4. " " בננ 1.מעולם לא... 2.לא שמעתי.. 3.ממ... 4. " " חיה בתוך קופסה 1.שמעתי.. פעם או פעמיים 2.אחת מהופעות המיטב. 3.בעיקר צימרר אותי... 4. " " " כתובת ברכבת תחתית 1.לא. 2. ממ.. 3. פפפ... 4.במרוכז מוכר זה לא מוכר 1.לא 2.בלעחס 3. יום אחד יצאתי לטייל בארץ ישראל..להלהלהלה 4.מ-רו-כז שוב חוזרת לאותו המקום 1.NOP 2.NAH 3.אצא לי אל היער לראות (לפגוש?) את הקוקית... 4.להלהלהלה מרוכז.. אני רוצה לעזור 1.טיטיטי מתחיל לחזור על עצמו- לא. 2.עז. 3.ממוטה. 4.מרוכז יושב על ענן 1.הייתי מתה. 2.אני מתה? 3.אני חושבת שאני מתה! 4.מרוכז. תמונה בכחול 1.יאפ
2.של המיטב... בהשקה..חדרה..תמונע.. קאמלוט עם דנה ברגר (ביצוע מגניב...) 3.ביצוע יפה
חבל שהיא לא עושה אותו יותר.. 4.מרוכז
ציפור 1.לא 2.כן 3.שחור 4.הביטו למטה: דעתי על האלבום- בהתחשב בכך שהיה זה האלבום הראשון של קורין, עליי להודות שהתרשמתי לטובה. היא בעצמה מספרת שבאלבום הזה היה המון כעס, המון רגשות שהיא החזיקה בפנים 29 שנים. המוזיקה נהדרת, רוקיסטית כסאחית כמו שקורין יודעת לספק. המילים? יש אנשים שיקראו להן מוזרות, אני אומרת שהם קוריניות לחלוטין, מגניבות כאלה (סלחו לי על השימוש הנוראי בסלנג..). אתחיל לקצר מכיוון שעברתי את השעה שלי- אני אישית מחבבת את האלבום אך לא יותר מזה, יש בו כמה שירים תותחים, אבל יש לה אלבומים טובים ממנו. תודה לאנדי על הפינה החדשה!
לילה טוב! שיר
.

0mroosh

New member
מיין :)

1.האם שמעתם/לא שמעתם את השיר בהופעה חיה? 1.מותק. 2.תן לי קצת ממך. 4.חיה בתוך קופסא. 10.תמונה בכחול. 2.אם כן,באיזו הופעה? וואו, אין לי שמץ. אני מניח שבמהלך סיבוב "המיטב", וקצת לפני. 3.איך היה הביצוע,בהנחה ואתם זוכרים? הביצועים. ובכן, אינני אובייקטיבי, גם אם היא תשיר את "טיפת מזל" של זהבה בן, ארעד מאושר. :) 4.מה דעתכם על האלבום בכלליות? אני חושב שהוא התחלתי וניסיוני ולא שלם מהמון בחינות,טעון ועמוס מדי, אך נהדר בכל זאת.

../images/Emo224.gif (זה ממש מגניב הקונדום הזה )

1. מותק 1. כן, שמעתי פעמיים :) 2. בהופעה בחדרה (שעליתי לבמה בהדרן ואמרתי לקורין שתעשה את מותק והיא ענתה לי "טוב מותק") ובהופעה אחרת שאני לא זוכרת. 3. היה אדיר! לפחות בחדרה. 4. אענה על זה בסוף. 2. תן לי קצת ממך. 1. יאפ. 2. כמעט בכל הופעות המיטב. 3. וואי זה אחד האהובים עלי בהופעות. 4."" 3.בננ 1. אף פעם 2."" 3."" 4."" 4.חיה בתוך קופסא. 1.כן 2. בהשקה של המיטב 3. זה היה בעיקר מרגש. 4."" 5. 1.אף פעם 2."" 3."" 4."" 6.מוכר זה לא מוכר. 1.הלוואי, אבך אבל אף פעם לא שמעתי 2."" 3. אני מניחה שאם אני אשמע אותו אני אהיה קצת בהלם. 4."" 7.שוב חוזרת לאותו המקום. אני רק אומר שלא היה אף פעם. 8.אני רוצה לענות. כנ"ל. 9.יושב על ענן. לא היה אף פעם, אבל הלוואי .. 10.תמונה בכחול. אם אני לא טועה היה אותו השקה של המיטב, אני בכל מקרה ממש אוהבת אותו. 11. מעולם לא שמעתי.

אני חושבת ש.. ../images/Emo6.gif

הוא האלבום הכי אמיתי רוקיסטי ולא מתפשר של קורין, ואני אוהבת את זה. יש בו המון כעס, אנרגיות טעונות, היא ממש יורה שם לכל הכיוונים. בעיקר מסמל את ההתחלה, ויש פה התחלה טובה, אני מאוד אוהבת את האלבום.

למעלה