שימו לב שימו לב...

sarita4

New member
../images/Emo124.gifשימו לב שימו לב...

מפגש פורום מתקיים חודש הבא על כל החברים נוכחות חובה

glitter8

New member
לא יכולה ביום הזה../images/Emo10.gif

כי יש מסיבת חנוכה בעבודה... (ודי ברור איפה אני מעדיפה להיות...)

handlessman

New member
במסיבת חנוכה???

חשבתי שאנחנו מעל הכל... חח סתם סתם... מה אין מצב שלא תגיעי? יש לאנשים דברים בחיים ואני מניח שההנהלה מודעת לזה, ואת גם לא חייבת להם הסבר מה בדיוק יש לך... מפגש מורים, בטח משעמם.

glitter8

New member
התכוונתי שאני מעדיפה את הפורום...

אם זה לא היה ברור...(אייקון של בעעע) בהחלט שהפורום מעל הכל, אבל זו עבודה חדשה, וחייבים לשמור עליה כי בנוסף לכל הצרות (תיקוני אוטו יקרים ועוד..) גם העלו לי את השכר דירה...אז אני חייבת לשמור על סוג של יחסים תקינים לשם שינוי גם בעבודה, ובכל מקרה ראיתי ששרית שינתה את התאריך אז עכשיו אין בעיה.

handlessman

New member
זה היה ברור כשמש...

סתם התלוצצתי... (וואי אני פלצני היום) ובדיוק העליתי עכשיו את המצגת המתוקנת... אז אם אין לך בעיה זה מעולה.

handlessman

New member
נשמע סבבה...

אני מצרף את המצגת המתוקנת ששלחת את התיקון לכולם במייל, אבל משום מה פה לא שמת... בכל אופן, התיקון הוא שהמפגש הוא ביום ראשון ה-9.12, ולא יום חמישי ה-6.12. אני ממש אשמח ללכת אבל אני עוד לא יודע אם אני אוכל, כי אני עובד פה ושם (זאת כנראה לא תהיה הבעיה) וגם יהיה לי בתקופה הזאת טיול חנוכה דרום (זאת הבעיה), ואני לא מתכוון להפסיד אותו בעד שום דבר (מצטער, צופים מקום ראשון). אז אני אברר ואתן תשובה סופית...

handlessman

New member
וכמובן...

שזה לא צירף לי משום מה, רק לי זה יכול לקרות... (ולענבל)

YulaShpil

New member
לא יכולה להגיע ביום ראשון ../images/Emo10.gif

מתחילה ללמוד שוב. והפעם מה שבאמת מעניין אותי: קורס קונדיטוריה

handlessman

New member
טוב אז ככה...

בהתחלה הטיול היה אמור להיות בין ה-9 ל-12 לדצמבר, אבל ע"פ העידכונים הוא כנראה יהיה בין ה-6 ל-9 לאותו חודש, אז אני כן יכול... אבל גם זה לא סגור עדיין

אני ממש אבל ממש רוצה לבוא אבל...

המקום לא כשר כך שנבצר ממני להגיע. אמנם הרבה זמן שלא כתבתי אך אני קורא ומתעדכן פשוט התחלתי מסלול מסוים בישיבה שלא מותיר לי כ"כ זמן. דרך אגב לכל המעוניין/ת פתחתי קומונה הקשורה אמנם למשפ' בניון אך לא רק... שם הקומונה: "המשוגעים של בניון" ברוכים הבאים

אני אגיע

לאן שיוחלט סופית. ומכיוון שזה בחופש חנוכה, אני מקווה שכל הכנופיה שלי תהיה איתי.

alti26

New member
ערב טוב לכולם במיוחד ל....

ענבל הפתק שאמרתי לך להכין אצלך? חנית אני ממתין לסיפורים על המזרח!!!!! איפה יעל התאדתה?מאוד רוצים לשמוע מה שם קורה שם אני מרוט עצבים לגבי מצבו של אבי אך בד בבד מתגעגע למשהי מאוד מיוחדת בפורום שהתעניינה בי ומתעניינת ברגעים קשים שלי :( מי יודע אולי אצטרף אליכם למפגש הפורום הממשמש ובא לגבי ה9 לחודש אני עם דיוויד בזאפה ת"א לילה טוב בינתיים דודי

sarita4

New member
דודי

נראה שהתבלבלת בקשר להופעה ב9/12 יש מפגש פורום ודיויד בחו"ל אולי התכוונת ל25 לחודש?

glitter8

New member
לא ראיתי כלום באתר של זאפה..?!?

יש משהו שלא סיפרו לי?? וגם אני מתגעגעת לכולם...יהיה הפעם מפגש מעניין...הרבה סיפורימפה וחוויות שונות ומשונות... אז שרשרו מי בא....

alti26

New member
היי פורום יקר

לצערי הרב לא אוכל להיות בהופעה ב9/12 אני באירוע אישי מתנצל דודי

sarita4

New member
עדיין לא הבנתי איזו הופעה

יש ב9/12 בתאריך הזה יש מפגש פורום. אתה מוכן בבקשה להסביר את עצמך?

glitter8

New member
גם אני לא הבנתי..

המפגש הוא לא הופעה, זה מפגש רגיל לא בבית מיומנה או משהו כזה... בדקתי באתר של זאפפה, אין כלום עם דיויד, הסברים בבקשה!!

למעלה