שימו-לב

Annie46

New member
../images/Emo124.gifשימו-לב../images/Emo124.gif

יש אפשרות לבני הדור-השני לתבוע (אולי) פיצויים. למי שמעוניין, לפנות לעו"ד גדעון פישר במגדלי עזריאלי.

עורכי הדין קודם כל חוגגים

על האפשרות (אולי)... לתבוע ... אני הדור השני, הייתי במחנה עקורים ב ב ר ל י ן בינואר 1947. אחותי נולדה שנה לפני פרוץ המלחמה -מקבלת רנטה חודשית של 1000 ש"ח. אני נולדתי חודשיים לפני ס י ו ם המלחמה - שתיינו היינו יחד במחנה העקורים בינואר 1947. אני בכוונה חוזרת על התאריך- כי יצא חוק "מי שהיה במחנה עקורים בינואר 1947 - זכאי לרנטה חודשית ממשרד האוצר שלנו..." ו ב כ ן... אחותי מקבלת , ואנוכי , לא! אתם יודעים למה לא? כי אני נולדתי אצל סטלין - כלומר ברוסיה, ולא הייתי תחת כיבוש גרמני - ה י ל כ ך (עורכי הדין אוהבים את הביטוי הזה...) אינני זכאית לקבל הרנטה החודשית. כן כן....

שלום לך פלומה .לצערי יש .....

אלפי מקרים או הפילו עשרות אליפים שנופלים בין הכסאות . זה כימו לומר היא סבלה ואני לא זה המציות ההגומה . ובכול זאת אני מקווה שאת מסתדרת ושומרת על בריאותך קבלי הטוב שבעולם סבא אריה

סבא אורי, היא סבלה מאאאד כי היא נולדה

לפני המלחמה ולא היתה לה כלל ילדות. אבל הילדים שנולדו בסוף המלחמה.. גם להם היו חיים משובשים. בכל מקרה , מדובר כאן על החוק ולא עלי אישית. אם יש חוק האומר כך וכך.. למה להפלות? מישהו שומר על הכסף, גונב אותו ונהנה ממנו - אנחנו קוראים על כך יום יום בעתונים. (הערה נוספת: לצורך אישור הרנטה המדוברת , מבקשים אישור מרופא שאתה קצת פסיכי.וחי על כדורים לפחות שניים שלושה כדורים..ליום... חהחהחה....... נו, אני שואלת אתכם.....אם זה לא היה עצוב הייתי מתפוצצת מצחוק...) תודה לך על האיחולים ואכן שנהיה בריאים...

למעלה