שימו לב
הודעה חשובה לתשומת לבכם

דנהלה9

New member
שאלה חשובה../images/Emo35.gif

ב YES סיימו עכשיו את עונה 13. האם למישהו יש מושג איפה עוד משדרים את הסדרה את העונות הקודמות. אני יודעת שיש ב HOT אבל יש לי רק YES. אתם יודעים אם ישדרו שוב את העונות הקודמות או את עונה 14? איפה אפשר להשיג את שאר העונות. תודה רבה לכל מי שיענה.

n o g a m o o n

New member
../images/Emo124.gif שימו לב ../images/Emo70.gifהודעה חשובה לתשומת לבכם../images/Emo70.gif

בדקתי עכשיו את לוח השידורים לשבוע הבא באתר של ynet שנותן פרטים שבוע קדימה. כתוב שביום ראשון ישודר פרק 13 שזה הפרק ששודר היום גם בצהריים וגם בערב. לאור הניסיון מהשבוע שעבר אני ממליצה לבדוק ביום ראשון וביום שני מה קורה גם בצהריים וגם בערב, כדי שלא תפספסו את פרקי הסיום.

למי שלא ראה עונה 6 (כמוני)

מיום שבת בשעה 15:00, רק בימי שישבת. חבל, היו צריכים לשים את העונה הזו ביומי, במקום לחזור לעונה 8.(שכבר הייתה לא מזמן).

בדקתי במדריך תוכניות של הוט../images/Emo132.gif

ורשום פרק 14 א', שזה בסדר, לא נראה לי שיהיו להם פדיחות. אז היה להם פיספוס בגלל החג, אבל בדרך כלל הם בסדר. תודה לך על הדאגה.

n o g a m o o n

New member
בבקשה

היה להם בילבול בגלל החג הראשון נקוה שלא יהיה להם בילבול גם בגלל החג השני. זה בדיוק אותם ימים. בכל מקרה אני אראה גם וגם

2lital2

New member
אני לא יוכל לראות בצהריייים=\

אני מסיימת מאוחר בבצפרר...=\ אופפפפפ נקוה שהם לא יעשו בעיותתתתת

Fairywitch

New member
ראיתי היום את הפרק של עונה 6-

היה ממש נחמד להיזכר. איך אהבתי את כריסטי

McFlyRoni

New member
../images/Emo207.gif שאלה..!

לא הבנתי למה סטפני נחשבת למישהי בעונות 10 ו-11.. היא השתתפה בשתי עונות?

CoolBoy 17

New member
היא היתה בעונה 10 והיה לה מזל רע

אז מרוב שהקהל אהב אותה החזירו אותה ואת בובי ג'ון לעונה 11 בטוויסט של שני שחקנים חוזרים לשחק שוב

למעלה