שימו עדי אשכנזי
ה הדר 0 New member 18/7/10 #1 ../images/Emo124.gif שימו עדי אשכנזי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
א אטומיק בייגל New member 18/7/10 #2 ../images/Emo6.gif חשבתי בהתחלה שהיא רק בקהל, היה מגניב שגם הראו אותה יותר מזה P:
ד דידושקע New member 18/7/10 #3 חח וואי רונה ממש כיכבה שם! הרג אותי מה אותי מה שהיא אמרה, "דווקא ברגעים בלי מלודיה, שהיא פתאום צרחה, זה היה יפה..."
חח וואי רונה ממש כיכבה שם! הרג אותי מה אותי מה שהיא אמרה, "דווקא ברגעים בלי מלודיה, שהיא פתאום צרחה, זה היה יפה..."
ה הדר 0 New member 18/7/10 #4 הא הא! הנה הנה הנה! http://www.mako.co.il/tv-adi-ashkenazy/articles/Article-52774fbc28fd921006.htm רונה איפהשהו בדקה השבע וחצי לכל המעוניין... היה פרק טוב
הא הא! הנה הנה הנה! http://www.mako.co.il/tv-adi-ashkenazy/articles/Article-52774fbc28fd921006.htm רונה איפהשהו בדקה השבע וחצי לכל המעוניין... היה פרק טוב
R ROTEM30035 New member 18/7/10 #5 עדי אשכנזי תעשי לי ילד! אחרי רונה הבחורה הזאת ענקית. לא משנה מה היא עושה, היא ענקית. ווואללה, סחטיין על רונה, כיף לראות אותה בברנז'ה =]
עדי אשכנזי תעשי לי ילד! אחרי רונה הבחורה הזאת ענקית. לא משנה מה היא עושה, היא ענקית. ווואללה, סחטיין על רונה, כיף לראות אותה בברנז'ה =]
G groishir New member 18/7/10 #7 דווקא היא ממש חלשה העונה! :O לא מצחיקה בגרוש ודי מזיעה ממאמץ.. אז לא ראיתי תפרק כולו אבל הדלקתי בדיוק על הרונה. שיעשעה אותי.
דווקא היא ממש חלשה העונה! :O לא מצחיקה בגרוש ודי מזיעה ממאמץ.. אז לא ראיתי תפרק כולו אבל הדלקתי בדיוק על הרונה. שיעשעה אותי.
נ נודלסית New member 19/7/10 #9 כן, נכון? אפשר להגיד את השם "רונה קינן" ואף אחד כבר לא שואל "מי זאת?"
א אטומיק בייגל New member 20/7/10 #11 מסתבר שכן../images/Emo3.gif כנראה הנסיון של רונה להפסיק לעשן (מההופעה בלבונטין) לא תפס...
ד דידושקע New member 20/7/10 #12 כן, ודווקא הייתה לי תקווה../images/Emo7.gif כבר ראיתי אותה נגמלת גם מהקולה שהיא שותה כל שידור, איי איי איי...
כן, ודווקא הייתה לי תקווה../images/Emo7.gif כבר ראיתי אותה נגמלת גם מהקולה שהיא שותה כל שידור, איי איי איי...
א אטומיק בייגל New member 21/7/10 #15 אה אופס לא XDD זה לא הוא התבלבלתי כי מתישהו רונה קראה לדורי בצחוק "דורי בן זאב" ותוך כדי שלחצתי "שלח" קלטתי שזה לא באמת
אה אופס לא XDD זה לא הוא התבלבלתי כי מתישהו רונה קראה לדורי בצחוק "דורי בן זאב" ותוך כדי שלחצתי "שלח" קלטתי שזה לא באמת
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 21/7/10 #16 איזה חמודות שתיהן ממש הצחיק אותי שהיא אמרה בסוף שחברות זמרות שלה נכנסו בה ואז "נכון רונה?" זה היה מין רגע מתוק כזה
איזה חמודות שתיהן ממש הצחיק אותי שהיא אמרה בסוף שחברות זמרות שלה נכנסו בה ואז "נכון רונה?" זה היה מין רגע מתוק כזה