שימו
, שימו

TheBlackFairy

New member
../images/Emo124.gifשימו ../images/Emo23.gif, שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo60.gif

כל הודעה המכילה ספוילרים לגבי סבב הגמר, תמחק מיידית מהפורום, ללא הודעה
.
, הקפידו לא לפרסם ספוילרים בהודעות על מנת לא להרוס לאחרים את המשך התוכנית
.

הדמר

New member
האמת לי זה היה נראה כמו...

בס"ד סתם עבודה בעינים ואני אסביר למה: אם זה אכן היום האחרון של הגמר אז למה הוא צולם היום ולא אם שאר ימי הגמר שע"פ דיווחים כבר צולמו אם כבר דחו אותו היו דוחים אותו עד אחרי שהכל כבר מצולם כדי שלא ידעו הכל מראש, ואם לא אז היו מצלמים הכל ביחד לא היו מטריחים את כל הצוות לצאת עוד פעם וכו'... אולי אני טועה ואולי לא אבל לי נראה שיש כאן משהו לא הגיוני

TheBlackFairy

New member
זו בקשה שקיבלנו מההפקה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

שלא יופיעו על גבי הפורום
ים על סבב הגמר
.

n l m

New member
אז הם עוד יותר הורסים אם כך

היו פה גם לפניי הרבה ספוילרים שונים לגביי הגמר אבל לא מחקו אותם ושמו אותם בשרשור עכשיו כשההפקה אומרת לך למחוק הם מאשרים שהמידע שנתנו הוא נכון בעוד שהם יכלו להשאיר את זה כך ולהשאיר את האנשים באי הידיעה

TheBlackFairy

New member
אבל כל השמועות שהיו../images/Emo60.gif

לגבי הגמר, הן היו לא נכונות ברובן, כי הגמר מצולם ממש בימים אלו
.

וזה מה שאמרתי לכולם אבל

לא-הם התעקשו שהגמר צולם אז
אמרתי להם שהגמר לא צולם עדיין(אחד המתמודדים אמר לי)אבל הם לא הקשיבו

shakshuka6

New member
מה לכל הרוחות קורה פה!?!?!?!?!?!?

אתמול הוספתי הודעה על כך שראיתי את הגמר שצולם אתמול, וגיליתי מי ניצח ומי 2 הזוגות ומה הייתה המשימה-וההודעה עם התגובות שלה נעלמו!!! מנהלת מה קורה לך!?!??! למה את מוחקת כל דבר!?!? מה הקטע שלך!?!? למה את עושה את זה!?!??!

TheBlackFairy

New member
אם יש לכם בעיה עם זה../images/Emo60.gif

שנמחקות הודעות, אתם מוזמנים לפנות להנהלה בפורום המשוב
. ולפני זה הגיע הזמן שתתחילו לקרוא הודעות בפורום
.

אולי במקום לאמר לנו את זה תסבירי

למה את מוחקת?? לא ברצינות מה בוער לך למחוק סתם ככה הודעות?? טיטול לא נקי כמה שאני מתגעגע אליו...

TheBlackFairy

New member
הודעות הנמחקות מהפורום../images/Emo60.gif

הן הודעות הכוללות קללות, ירידות על המתמודדים או פגיעות בהם ואי אפשר להשאיר הודעות כאלה על גבי הפורום, או הודעות המכילות
ים לגבי המשך התוכנית ולמרות בקשותינו לא לפרסם, מפרסמים. הודעות לא נמחקות סתם כי בא לי ולמיכל למחוק, בטוח שיש סיבה למחיקה הזאת, אז כדאי שתחשוב פעמיים לפני שאתה מעלה הודעה, כי יכול להיות שהיא לא ראויה להיות על גבי הפורום עקב עבירה על תקנון הפורום
.

שאני אמרתי

שדנה התנהגה באירוח לא יפה לאמילי זה נקרא לפגוע?? רק אמרתי שמה שהיא עשתה ממש לא יפה,וזה נמחק...

למעלה