שימו
, שימו

../images/Emo124.gif שימו ../images/Emo23.gif, שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

עכשיו שהלהקה חזרה ובמלוא הקצב גם אנחנו נחזור יחד איתה. היום עושה קאמבק הסיכומון השבועי! רק בגלל שלא היה כבר הרבה זמן הוא יהיה קצת יותר משבועי.
אתר הדורבנים עלה רשמית: האתר הושלם ומתעדכן כפי שאתם יכולים לראות בעצמכם. בשבילינו זה מצויין כי זה אומר שיותר ויותר יופנו אלינו לכתוב כאן. לאתר.....
תחרות "קליפ צעיר" ע"ש אורי סונין: "תחרות "קליפ צעיר" ע"ש אורי סונין, המתקיימת זו השנה התשיעית ברציפות, הנה פרויקט משותף לעיריית ת"א, סינמטק תל-אביב, ערוץ המוסיקה – 24 , אתר FLIX ומשפחתו של אורי סונין ז"ל שנפטר מלוקמיה בגיל 20 משפחתו החליטה להנציחו באמצעות עידוד יוצרים צעירים וכישרוניים בתחום הוידאו והמוסיקה. התחרות התגבשה והפכה לבמה מרכזית המאפשרת ביטוי ליוצרים צעירים, מעודדת ומטפחת אותם." דרגו את הקליפים ו-5 מבינכם יזכו בכרטיסים להופעה של הדורבנים. פרטים נוספים, והקליפים כמובן, תוכלו למצוא בדף התחרות.
"סמבה סתיו": מי ממכם עוד לא פתח רדיו ונתקל במקריות בשיר?
דרגו אותו במצעדים בגל"צ וברשת ג', נשמור עליו שם להרבה זמן! כמו כן, ביום חמישי, ה- 21.12 בשעה 11:00 יתארחו הדורבנים בשירותרום בגל"צ.
הופעות הופעות הופעות: ישנם כמה שרשורי חוויות ותמונות מההופעה שנערכה בב"ש ומההופעה שנערכה בבית קשת. תודה רבה לכל הצלמים ולכל המשתפים, התמונות יועלו לגלריות הפורום!
המון הופעות נוספות: כפי שניתן לראות באתר החדש, לוח ההופעות התמלא ובינואר הולכות להיות הרבה הזדמנויות להגיע להופעה! דצמבר: 21/12 - 22:00 "בארבי" תל אביב 28/12 - 22:00 "אינדיקה" בינימינה ינואר: 03/01 - 22:00 "חוות החיות" בית קשת 06/01 - 22:00 "בארבי" כפר סבא 18/01 - 22:00 "בארבי" תל אביב 26/01 - 14:00 "זאפה" תל אביב 26/01 - 22:00 "צוללת צהובה" ירושלים חסר למי שהולך להופעה ומצלם ולא מביא תמונות הנה!
שרשרו בתגובות להודעה בנוסף להגיגייכם גם את ההופעות שאתם מתכננים ללכת אליהן!
פינת איחולים: קודם כל אני ואני חושבת שגם כל שאר חברי הפורום מאחלים לחברינו ארתור, הלוא הוא Rtur, גיוס קל ונעים והמון בהצלחה בשירותו בחיל האוויר! כשאמרו "הטובים לטיס" הם כנראה צדקו.
החודש לפי מיטב ידיעתי, בינתיים היומולדת היחידה שכבר הייתה היא היומולדת שלי, 18.
עד כאן הסיכומון להפעם... יש לכם מה להוסיף? יש לכם הצעות? שרשרו הנה או צרו איתי קשר דרך המסרים, אני אשמח לשמוע את דעתכם!

RTur

New member
אז זהו שזה קצת השתנה ../images/Emo6.gif

חתמתי ויתור על הקד"צ.. לא אהבתי ת'קורסים שהציעו לנו במחזור הזה וגם די עבדו עלינו בחלק מהדברים שהבטיחו לנו בהתחלה (כמו למשל זה שפתאום כל הקורס לא נכנס לנו לפז"מ כשהבטיחו לנו בהתחלה שכן..) אז החלטתי להגיד להם יפה שלום ולהתגייס רגיל לכלל צה"לי.. אז כרגע אני בבית מחכה לתאריך גיוס חדש..
בקשר להופעות - 21/8 בבארבי אני אהיה ומקווה מאוד שגם אוכל להגיע ל-18/01 ול-26/1

העיקר,

שבסופו של דבר תהיה מרוצה. אני מכירה הרבה שהתבאסו שהם הולכים לכלל צה"לי אבל כשהם התגייסו הם בכלל לא תיארו לאן הם יגיעו וכמה טוב יהיה להם שם. תהנה מהזמן הפנוי בינתיים!
ב- 21/12 כנראה שאני אראה אותך אפילו חח.

1Reebok

New member
הופה סטופה, הבאת אותה במשהו טוב../images/Emo13.gif

סחטיין על ההשקעה!
בארבי כפר-סבא, הנה אני בא!
אבל למה יום שבת, למה? למה? 100% שיהיה משהו מעצבן יום אחרי
(חוץ מקולנוע עם אביטל)

../images/Emo92.gif../images/Emo13.gif

יחי הבארבי בכפ"ס. חחח באמת אבל! המממ, ה-6 לראשון... וואלה חוץ משעתיים קולנוע עם אביטל המקסימה [פחחחחחחחחחחח] לדעתי אין כלום. לעומת זאת, שבוע לפני זה יש לנו בחנים באנגלית וספרות, מועד ב' בהיסטוריה, ואת העבודת גמר שלנו בספרות מורחב להגיש. ולקבוצה שלי גם תרגיל בקולנוע, אבל שלחתי אותם להשלמות [חהחה, כוחו של עורך] אז חומר גלם לא על אחריותי אם אין שוב.

1Reebok

New member
"שבוע לפני" זה שטויות ../images/Emo3.gif

יום אחרי, זה מה שחשוב.

maztan

New member
משהו לא מסתדר...

חוות החיות היא לא בבית קשת אלא בקרית טבעון...

למעלה