ירדן והדיסקו
New member
../images/Emo124.gif שימו ../images/Emo23.gif, שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif
עכשיו שהלהקה חזרה ובמלוא הקצב גם אנחנו נחזור יחד איתה. היום עושה קאמבק הסיכומון השבועי! רק בגלל שלא היה כבר הרבה זמן הוא יהיה קצת יותר משבועי.
אתר הדורבנים עלה רשמית: האתר הושלם ומתעדכן כפי שאתם יכולים לראות בעצמכם. בשבילינו זה מצויין כי זה אומר שיותר ויותר יופנו אלינו לכתוב כאן. לאתר.....
תחרות "קליפ צעיר" ע"ש אורי סונין: "תחרות "קליפ צעיר" ע"ש אורי סונין, המתקיימת זו השנה התשיעית ברציפות, הנה פרויקט משותף לעיריית ת"א, סינמטק תל-אביב, ערוץ המוסיקה – 24 , אתר FLIX ומשפחתו של אורי סונין ז"ל שנפטר מלוקמיה בגיל 20 משפחתו החליטה להנציחו באמצעות עידוד יוצרים צעירים וכישרוניים בתחום הוידאו והמוסיקה. התחרות התגבשה והפכה לבמה מרכזית המאפשרת ביטוי ליוצרים צעירים, מעודדת ומטפחת אותם." דרגו את הקליפים ו-5 מבינכם יזכו בכרטיסים להופעה של הדורבנים. פרטים נוספים, והקליפים כמובן, תוכלו למצוא בדף התחרות.
"סמבה סתיו": מי ממכם עוד לא פתח רדיו ונתקל במקריות בשיר?
דרגו אותו במצעדים בגל"צ וברשת ג', נשמור עליו שם להרבה זמן! כמו כן, ביום חמישי, ה- 21.12 בשעה 11:00 יתארחו הדורבנים בשירותרום בגל"צ.
הופעות הופעות הופעות: ישנם כמה שרשורי חוויות ותמונות מההופעה שנערכה בב"ש ומההופעה שנערכה בבית קשת. תודה רבה לכל הצלמים ולכל המשתפים, התמונות יועלו לגלריות הפורום!
המון הופעות נוספות: כפי שניתן לראות באתר החדש, לוח ההופעות התמלא ובינואר הולכות להיות הרבה הזדמנויות להגיע להופעה! דצמבר: 21/12 - 22:00 "בארבי" תל אביב 28/12 - 22:00 "אינדיקה" בינימינה ינואר: 03/01 - 22:00 "חוות החיות" בית קשת 06/01 - 22:00 "בארבי" כפר סבא 18/01 - 22:00 "בארבי" תל אביב 26/01 - 14:00 "זאפה" תל אביב 26/01 - 22:00 "צוללת צהובה" ירושלים חסר למי שהולך להופעה ומצלם ולא מביא תמונות הנה!
שרשרו בתגובות להודעה בנוסף להגיגייכם גם את ההופעות שאתם מתכננים ללכת אליהן!
פינת איחולים: קודם כל אני ואני חושבת שגם כל שאר חברי הפורום מאחלים לחברינו ארתור, הלוא הוא Rtur, גיוס קל ונעים והמון בהצלחה בשירותו בחיל האוויר! כשאמרו "הטובים לטיס" הם כנראה צדקו.
החודש לפי מיטב ידיעתי, בינתיים היומולדת היחידה שכבר הייתה היא היומולדת שלי, 18.
עד כאן הסיכומון להפעם... יש לכם מה להוסיף? יש לכם הצעות? שרשרו הנה או צרו איתי קשר דרך המסרים, אני אשמח לשמוע את דעתכם!
עכשיו שהלהקה חזרה ובמלוא הקצב גם אנחנו נחזור יחד איתה. היום עושה קאמבק הסיכומון השבועי! רק בגלל שלא היה כבר הרבה זמן הוא יהיה קצת יותר משבועי.